Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

28.9.16

Zampple Haul | September 2016


Ο Σεπτέμβριος φτάνει στο τέλος του με το Φθινόπωρο, που τόσο λατρεύουμε, να έχει κάνει πλέον αισθητή την παρουσία του. Στο σημερινό λοιπόν ποστ ήρθε ή ώρα αποχαιρετίσουμε έναν ακόμα μήνα με το καθιερωμένο μας Zampple Haul με τα προιοντα που επιλέξαμε για το Σεπτέμβριο.
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple και δεν έχεις ιδέα για τι μιλάμε, ρίξε πρώτα μια ματιά στο αναλυτικό ποστ που έχουμε κάνει εδώ για να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι.


Αυτός ο μήνας ήταν γεμάτος με προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, και δεν σου κρύβουμε πως χαρήκαμε ιδιαίτερα επιλέγοντας αρκετά από αυτή την κατηγορία!
Τα αφρόλουτρα της Lux αποτελούν σταθερή και αγαπημένη αξία για το μπάνιο μας, για την απαλότητα, το μοναδικό άρωμα αλλά και την υπέροχη συσκευασία με αντλία που έχουν. Συγκεκριμένα επιλέξαμε δύο εκδοχές, το Velvet Touch με άρωμα λευκών λουλουδιών και έλαιο αμυγδάλου, και το Magical Beauty με άρωμα μαύρης ορχιδέας και έλαιο άγριου κυπαρισσιού.

Συνεχίζουμε με δύο σαμπουάν από την νέα σειρά Botanic Therapy της Garnier, που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον λόγο των συστατικών τους, καθώς συνδυάζουν τις μοναδικές ιδιότητες των βοτάνων και τον θησαυρών της φύσης. Επιλέξαμε το Honey Treasures με βασιλικό πολτό, μέλι και πρόπολη, και το Oat Milk Delicacy με κρέμα ρυζιού και γάλα βρώμης.

Το νερό ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier είναι από τα αγαπημένα μας καθώς αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ χωρίς ερεθισμούς. Ένα προϊόν που έχουμε χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν και με την ευκαιρία είπαμε να το ξαναπάρουμε.

Η μόνιμη βαφή μαλλιών Olia της Garnier προορίζεται για την μαμά της παρέας καθώς εκείνη βάφει τα μαλλιά της. Επίσης την έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και της αρέσει πολύ, καθώς δεν περιέχει καθόλου αμμωνία ενώ παράλληλα φροντίζει τα μαλλιά χωρίς να τα ταλαιπωρεί χάρη στο φυσικό έλαιο λουλουδιών.


Συνεχίζουμε με είδη για το σπίτι και εντύπωση μας έκαναν οι πένες από την ελληνική εταιρεία Tetragono, λόγο του πρωτότυπου τετραγωνικού σχήματος που έχουν. Τα ζυμαρικά πάντα είναι χρήσιμα στην κουζίνα μας οπότε τα επιλέξαμε χωρίς δεύτερη σκέψη, και ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε σε κάποια συνταγή.

Καθαρά από περιέργεια επιλέξαμε την Guinness Original καθώς δεν έτυχε να έχουμε δοκιμάσει στο παρελθόν την συγκεκριμένη μπύρα.

Τέλος, για ακόμα μια φορά έχει την τιμητική του ο γατούλης μας καθώς το Zampple φροντίζει και για τους τετράποδους φίλους μας. Σαν πιστές γατομάνες επιλέξαμε ξανά το Gourmet Gold καθώς υπήρχε η δυνατότητα multi try, αυτή την φορά στην εκδοχή με βοδινό-κοτόπουλο. 

Ένας ακόμα μήνας στο Zampple με αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα για δοκιμή.
Πως σου φαίνονται τα προϊόντα που επιλέξαμε να βάλουμε στο καλαθάκι μας για το μήνα Σεπτέμβριο;
Εσύ είσαι Zamppler; Μην ξεχάσεις να μας πεις τι προϊόντα επέλεξες...

*Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά εδώ για περισσότερες πληροφορίες αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple.

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

2 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα όλα, το αφρόλουτρο της Lux Magical Beauty πρέπει να μυρίζει φανταστικά :) Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ομορφα <3 τα μακαρονια πολύ ενδιαφεροντα φαινονται!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή