Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

30.8.16

Pacific Lights Collection #Artistry


Καλοκαίρι μια λέξη τόσο συνδεδεμένη με τα πανέμορφα γραφικά νησιά που έχουμε στη χώρα μας, τα μοναδικά καταγάλανα νερά της θάλασσας, τις υπέροχες ατέλειωτες αμμουδιές και φυσικά τον ολόκαυτο ήλιο που καίει σε τρελές θερμοκρασίες ασταμάτητα ακόμα και τώρα που -μόνο- ημερολογιακά έχει τελειώσει το Καλοκαίρι, καθώς όπως είναι γνωστό το Καλοκαίρι εδώ κρατάει πάντα περισσότερο. Όπως καταλαβαίνεις είμαστε ακόμα σε summer mood και φυσικά μέσα σε όλο αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει το χρώμα από την καθημερινότητα μας, καθώς για εμάς είναι η ιδανική στιγμή να το προσθέσουμε ακόμα και στο μακιγιάζ μας. Μην φοβηθείς να το τολμήσεις ακόμα και μια μικρή πινελιά θα κάνει διαφορά όχι μόνο στο look αλλά και στη διάθεση σου.
Η Καλοκαιρινή συλλογή Pacific Lights της Artistry από την Amway εμπνευσμένη από τις λαμπερές αποχρώσεις του Καλοκαιριού μας γεμίζει ενέργεια, ζωντάνια, ενθουσιασμό και ακαταμάχητη δύναμη για εμφανίσεις που ξεχωρίζουν.


Σε αυτό το σημείο πρέπει να σου πούμε πως η νέα Καλοκαιρινή συλλογή Pacific Lights ήταν και η αφορμή για να γνωρίσουμε καλύτερα την Artistry καθώς είναι μια εταιρεία που προηγουμένως δεν την γνωρίζαμε, αλλά ήταν αρκετό για να μας εντυπωσιάσει,
Η νέα συλλογή περιλαμβάνει 3 μοναδικά προϊόντα περιορισμένης έκδοσης σε άκρως Καλοκαιρινές αποχρώσεις.


Η Signature Color Sunrise Eyeshadow Quad είναι μια παλέτα σκιών με τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις εμπνευσμένες από την ανατολή του ήλιου για βλέμμα που κλέβει τις εντυπώσεις. Αρκετά ιδιαίτερη και τολμηρή παλέτα καθώς στη γκάμα των αποχρώσεων θα βρεις ένα απαλό σαμπανιζέ, ένα πολύ ιδιαίτερο καφέ με εντυπωσιακούς ιριδισμούς που κάνει την συγκεκριμένη απόχρωση να ξεχωρίζει από το κλασικό καφέ, ενώ θα βρεις κι ένα έντονο μωβ και τυρκουάζ άκρως τολμηρά. Θα λέγαμε πως η επιλογή χρωμάτων είναι πολύ καλή, ενώ είναι πολύ σημαντικό πως η παλέτα περιλαμβάνει δύο βασικές αποχρώσεις για ένα πιο μίνιμαλ απαλό μακιγιάζ. Ενώ φυσικά δεν λείπουν και οι πιο τολμηρές αποχρώσεις για μια Καλοκαιρινή ματιά. Αν και μπορεί να φαίνονται εξαιρετικά έντονες και δύσκολες να συνδυαστούν μια διακριτική πινελιά χρώματος στη κάτω γραμμή του ματιού θα σου δώσει τον αέρα που χρειάζεσαι.
Όλες οι αποχρώσεις είναι σατινέ, έχουν έντονη χρωματική απόδοση ενώ έχουν βελούδινη υφή και αναμειγνύωνται ομοιόμορφα μεταξύ τους. 

Η Sunkissed 3D Face Powder είναι μια πούδρα προσώπου για πολυδιάστατο εφέ που κλέβει τις εντυπώσεις. Διαθέτει πέντε Καλοκαιρινές αποχρώσεις σε τόνους του μπρονζέ, του ροζ και του χρυσού για λαμπερή επιδερμίδα που μόλις την άγγιξε ο ήλιος και να προσθέσεις έξτρα διάσταση. Οι αποχρώσεις είναι τέλειες για να τις συνδυάσεις μεταξύ τους και να τονίσεις, φωτίσεις τα ζυγωματικά σου εκεί που ακριβώς σε χτυπά το φυσικό φως. Αλλά είναι το απόλυτο must-have γιατί οι χρήσεις της ποικίλουν, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μεμονομένα την κάθε απόχρωση ως σκιά ματιών ή ακόμα και στο ντεκολτέ. Η απόδοση της είναι πολύ καλή χωρίς όμως να είναι υπερβολικά έντονη ώστε να αποφεύγονται τυχόν λάθη αφού μπορείς να ελέγξεις την ένταση που επιθυμείς, ενώ έχει μια υπέροχη βελούδινη υφή.


Τελευταίο προϊόν της σειράς είναι τα Light Up Lip Glosses για λαμπερά χείλη σε πέντε διαφορετικές αποχρώσεις γεμάτες ενέργεια καθώς είναι εμπνευσμένες από τα ενεργειακά ποτά της εταιρείας. Αποχρώσεις για κάθε γούστο και να βρεις αυτό που σου ταιριάζει, για χείλη που τραβούν τα βλέμματα. Το Cherry είναι ένα έντονο κερασί, το Wild Berry ένα απαλό μωβ, το Pink Grapefruit ένα έντονο φούξια, το Citrus ένα τροπικό πορτοκαλί, και το Tropical διάφανο με μπλε ιριδισμούς.
Όλες οι αποχρώσεις έχουν αρκετά έντονη χρωματική απόδοση αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για λιπ γκλος, με εξαίρεση το μπλε που είναι το μοναδικό διάφανο της σειράς με μπλε ιριδισμούς. Δεν κολλάνε καθόλου στα χείλη ενώ έχουν μια ευχάριστη δροσερή αίσθηση λόγο της σύνθεσης τους που περιέχει μέντα. Στη συσκευασία τους θα βρεις απλικατέρ εφαρμογής αλλά και ένα φωτάκι με καθρέφτη για εύκολη εφαρμογή και ανανέωση όπου κι αν βρίσκεσαι.


H Καλοκαιρινή συλλογή Pacific Lights της Artistry είναι περιορισμένης έκδοσης και διατίθεται αποκλειστικά μέσω της Amway. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και όλα τα προϊόντα της Artistry θα τα βρεις στο www.amway.gr

Εσύ τολμάς το χρώμα στο μακιγιάζ σου; Πως σου φαίνεται η νέα Καλοκαιρινή συλλογή της Artistry;
Μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας τις σκέψεις και τις εντυπώσεις σου...

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
*PR Samples. Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

1 σχόλιο: