Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

17.5.16

Zampple Haul | May 2016


Το  Zampple είναι η αγαπημένη μας συνήθεια κάθε μήνα, και έχοντας φτάσει στα μέσα του Μαΐου ήρθε η στιγμή για το καθιερωμένο μας Zampple Haul. Στο σημερινό λοιπόν ποστ ήρθε ή ώρα να δούμε τι επιλέξαμε να βάλουμε στο καλαθάκι δοκιμών μας αυτό το μήνα.
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple και δεν έχεις ιδέα για τι μιλάμε, ρίξε μια ματιά στο αναλυτικό ποστ που έχουμε κάνει εδώ για να τα μάθεις όλα.


Θα ξεκινήσουμε με τα beauty προϊόντα καθώς αυτός ο μήνας είχε αρκετά νέα και ενδιαφέροντα προϊόντα ομορφιάς.
Επιλέξαμε δύο μάσκες προσώπου από Korres, και συγκεκριμένα η Natural Clay είναι για βαθύ καθαρισμό με άργιλο, και η Nectarine για εντατική ενυδάτωση με νεκταρίνι. Θέλαμε καιρό να τις δοκιμάσουμε οπότε ήταν ιδανική ευκαιρία.

Την Noxzema την προτιμάμε και την εμπιστευόμαστε χρόνια, και το αποσμητικό της είναι από τα αγαπημένα μας. Όπως καταλαβαίνεις δεν γινόταν να μην  επιλέξουμε το αφρόλουτρο Bath Care Memories Calming σε μια πολύ λουλουδένια μυρωδιά.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε ακούσει/διαβάσει πολύ καλά σχόλια για τις οδοντόκρεμες Zendium οπότε ήρθε η στιγμή να τις δοκιμάσουμε κι εμείς. Συγκεκριμένα την επιλέξαμε σε δύο εκδοχές την Sensitive για ευαίσθητα δόντια, και την Complete Protection για πλήρη προστασία.

Τέλος στην beauty κατηγορία επιλέξαμε το νέο ξυραφάκι Swirl της Gillette Venus χωρίς δεύτερη σκέψη.  Επιτέλους η εμπειρία του ξυρίσματος γίνεται μωβ και πιο κοριτσίστικη υπόθεση, και δεν σου κρύβουμε μόνο από την εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις.
Για να το συνδυάσουμε επιλέξαμε τον αφρό-gel ξυρίσματος Satin Care with a touch of Olay Violet Swirl της Gillette που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε,


Συνεχίζουμε με τα προϊόντα για το σπίτι και φυσικά δεν μπορούσε να λείπει το Easy Bake από Μύλοι Άγιου Γεωργίου που λατρεύουμε για το πόσο γρήγορα και εύκολα μπορούμε να φτιάξουμε νοστιμιές με λίγα μόνο υλικά. Αυτή την φορά επιλέξαμε το μείγμα για κρέπες.

Το αλεύρι πάντα είναι χρήσιμο και έχει μια θέση στη κουζίνα μας,  οπότε επιλέξαμε το αλεύρι σίκαλης επίσης από Μύλοι Αγίου Γεωργίου.

Το ενδιαφέρον μας τράβηξε η American Smokey Barbeque Sauce από Hellmann's για την μαρινάδα ή ως συνοδευτικό με τα ψητά που πειραματιζόμαστε στη κουζίνα μας.

Τέλος επιλέξαμε την Lemon Soda από Tuborg αν και δεν προτιμάμε γενικώς την σόδα, αλλά η συγκεκριμένη με φυσικό χυμό λεμονιού μας φάνηκε διαφορετική και είπαμε να της δώσουμε μια ευκαιρία.


Ένας ακόμα μήνας στο Zampple με αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα για δοκιμή.
Πως σου φαίνονται τα προϊόντα που επιλέξαμε να βάλουμε στο καλαθάκι μας για το μήνα Μάιο;
Εσύ είσαι Zamppler; Μην ξεχάσεις να μας πεις τι προϊόντα επέλεξες.

*Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά εδώ για περισσότερες πληροφορίες αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple.


Διάβασε επίσης:



FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

2 σχόλια:

  1. πολύ ωραία όσα πήρατε! οι μασκούλες του κορρέ ειναι εκπληκτικές!! <3 να μας πείτε για το μείγμα για τις κρέπες!! περιμένουμε feedback :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μείγμα όπως κι ότι έχουμε δοκιμάσει από την σειρά Easy Bake είναι υπέροχα!
      Πέρα του να τις πετύχεις λεπτές στο τηγάνι δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο, σαν γεύση είναι σα να έχεις πάει σε μια κρεπερή! :)

      Διαγραφή