Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

27.1.16

Zampple Haul | January 2016


Νέα χρονιά, νέος μήνας και δεν θα μπορούσε να λείπει το καθιερωμένο Zampple Haul του μήνα που έχει γίνει πλέον η αγαπημένη μας συνήθεια. Έτσι κι εμείς επισκεφθήκαμε ακόμα μια φορά το Zampple και στο σημερινό ποστ ήρθε ή ώρα να δούμε τις επιλογές μας για τον μήνα Ιανουάριο, με τα προϊόντα που διαλέξαμε για δοκιμή.
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι είναι το Zammple και δεν έχεις ιδέα για τι μιλάμε, ρίξε μια ματιά στο αναλυτικό ποστ που έχουμε κάνει εδώ για να τα μάθεις όλα.


Θα ξεκινήσουμε με τα beauty προϊόντα καθώς αυτός ο μήνας είχε αρκετά νέα και ενδιαφέροντα προϊόντα ομορφιάς.
Πρώτη επιλογή ήταν ο αφρός για μπούκλες Curve it, και το σπρέι φιξαρίσματος Lock it από την σειρά Studio/Pro της L'Oreal. Την συγκεκριμένη σειρά δεν την έχουμε ξαναδεί οπότε μας κίνησε αμέσως το ενδιαφέρον. Έτσι χωρίς δεύτερη σκέψη βρήκαν τον δρόμο της επιστροφής μαζί μας, και ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε σε κάποιο χτένισμα.
Το σαμπουάν Perfect Hydration της Pantene μας έκανε εντύπωση ότι προσφέρει ενυδάτωση στο μαλλιά. Και το συνδυάσαμε με το Repair & Protect Conditioner την ίδιας εταιρείας για αναδόμηση και προστασία κατά της φθοράς των αδύναμων ή ταλαιπωρημένων μαλλιών.
Το χειμώνα τείνουμε να χρειαζόμαστε περισσότερο ενυδάτωση λόγο της θερμοκρασίας και του κρύου οπότε από το καλάθι μας δεν θα μπορούσε να λείπει η κρέμα εντατικής ενυδάτωσης και λάμψης Hydraphase Intense Legere της La Roche-Posay. Η συγκεκριμένη είναι με ελαφριά, δροσερή και μη λιπαρή υφή κατάλληλη για ευαίσθητο κανονικό/μικτό δέρμα.
Το αποσμητικό είναι ένα προϊόν απαραίτητο που δεν λείπει ποτέ και πουθενά. Οπότε αυτή την φορά επιλέξαμε το Climacool από Adidas.


Συνεχίζουμε με τα τρόφιμα και τα είδη σπιτιού που πάντα είναι απαραίτητα και χρήσιμα.
Από μικρές το γάλα αποτελούσε βασικό συστατικό στη διατροφή μας. Έτσι μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει στη καθημερινότητα μας, είτε το προτιμάμε με δημητριακά ή και σκέτο, ή ακόμα στο καφέ. Όποτε πάντα ένα μπουκάλι είναι ευπρόσδεκτο γι' αυτό επιλέξαμε να δοκιμάσουμε το Smart από Δέλτα. Τι κι αν έχουμε μεγαλώσει πάντα κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας.
Τις μπάρες δημητριακών τις προτιμάμε συχνά ως ένα γρήγορο σνακ, οπότε αυτή την φορά επιλέξαμε τις Fitness Delice Milk Chocolate της Nestle.
Εντύπωση μας έκανε το τυρί σε φέτες της Sottilette κι έτσι είπαμε να το δοκιμάσουμε και στις δύο εκδοχές του, κλασικό αλλά και με γέμιση τυρί Philadelphia που προσωπικά μας αρέσει πολύ.


Μας αρέσει να φροντίζουμε και να περιποιούμαστε ιδιαίτερα τα ρούχα μας, και εκτός από καθαρά μας αρέσει να μυρίζουν και όμορφα. Γι' αυτό επιλέξαμε το φυσικό αρωματικό για τα ρούχα από Fleriana με 100% εκχύλισμα γαρδένιας που είναι κατάλληλο για την ντουλάπα ή και τα συρτάρια.

Θα τελειώσουμε με την ατασθαλία του μήνα που είναι το Mix της Tasty Snacks με διάφορες γεύσεις και τα πατατάκια Τρυπάτο της Tsakiris αυτή την φορά σε γεύση Spicy Pizza.
 Είμαστε κορίτσια που βλέπουν ταινίες και σειρές οπότε ένα σνακ πάντα είναι ευπρόσδεκτο. 

Ένας ακόμα μήνας στο Zampple με αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα για δοκιμή.
Πως σου φαίνονται τα προϊόντα που επιλέξαμε να βάλουμε στο καλαθάκι μας για το μήνα Ιανουάριο;
Εσύ είσαι Zamppler; Μην ξεχάσεις να μας πεις τι προϊόντα επέλεξες.

*Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά εδώ για περισσότερες πληροφορίες αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple.

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

2 σχόλια:

  1. πολύ ωραία! φυσικά κι εγώ προτιμώ τα σνακ αυτά για ταινιούλες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tέλεια τα πραγματάκια σας! Μου άνοιξε η όρεξη με τα σνακ! :P
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή