Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

5.11.15

Haul from Beauty Greece | Winter 2015


Η αλήθεια είναι πως έχουμε καιρό να πάμε για ψώνια και να κάνουμε αγορές. Οπότε αναμενόμενο πλέον να χρειαζόμασταν κάποια πράγματα, και την κατάλληλη στιγμή ήρθε η έκθεση ομορφιάς Beauty Greece Winter 2015 που γίνεται στο M.E.C. Παιανίας για ακόμα μια φορά.
Η  συγκεκριμένη έκθεση γίνεται δύο φορές τον χρόνο στην Αθήνα και απευθύνεται για τους επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς. Φυσικά εμείς πιστές στο ραντεβού μας κάνα με την επίσκεψη μας εκεί. Ο κόσμος πολύς, και τα περίπτερα και η ποικιλία προϊόντων που μπορεί κανείς να βρει εκεί, κάνει την έκθεση πραγματικό παράδεισο ομορφιάς. Στο σημερινό ποστ θα σου δείξουμε τις πρόσφατες αγορές και τις επιλογές μας από την έκθεση.


Σημείο αναφοράς όταν πηγαίνουμε στην έκθεση είναι το περίπτερο της αγαπημένης μας CosmetiCom, που φέρνει τα Beauty Formulas στην Ελλάδα. Οπότε με την ευκαιρία είπαμε να  ξαναπάρουμε παλιά αγαπημένα προϊόντα αλλά και νέα πολύ ενδιαφέροντα για δοκιμή.
Δύο ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης που μας τράβηξαν την προσοχή, είναι η Charcoal με ενεργό άνθρακα και η Tea Tree με έλαιο τεϊόδεντρου για δέρματα με πρόβλημα ακμής. Ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε και τις δύο σειρές και σίγουρα εν καιρό θα σου πούμε την γνώμη μας. 


Με την ευκαιρία μιας και μας είχε τελειώσει, πήραμε το καταπληκτικό Aloe Vera Gel της σειράς A Passion for Natural με 100% οργανική αλόη βέρα. Και εμπλουτίσαμε την συλλογή μας με το Aloe Vera Moisturising Mist και το Aloe Vera Lip Butter της ίδιας σειράς.
Δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη μας κρέμα χεριών Regenerating Hand Cream για την νύχτα καθώς ο καιρός επιφυλάσσει πολύ κρύο και ταλαιπωρημένα χεράκια. Και φυσικά η Dry & Cracked Skin Cream για ταλαιπωρημένα σκασμένα ποδαράκια.
Δύο νέα προϊόντα που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον είναι το Dry Shampoo όπου είχαμε μια πρώτη δοκιμή απευθείας, αλλά και το Nail Dry που βοηθάει στο να στεγνώνει το μανικιούρ μας εύκολα και γρήγορα. Έτσι και τα δύο βρήκαν τον δρόμο τους προς στο σπίτι μαζί μας και ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε.
Τα βερνίκια νυχιών της Reveri Professional τα έχουμε ξαναδοκιμάσει και μας αρέσουν πολύ οπότε δύο ακόμα αποχρώσεις προστέθηκαν στην συλλογή με τα βερνίκια μας, και συγκεκριμένα η απόχρωση 84 (έντονο φούξια) και 78 (σκούρο μωβ με ιριδισμούς).


Οι νέες Oxygen Rich Bubble Masks τις δοκιμάσαμε εκείνη την ώρα στο περίπτερο της CosmetiCom, και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε γιατί πρόκειται για μάσκες προσώπου με οξυγόνο αλλά διαφέρουν γιατί κατά την εφαρμογή γίνονται σαν αφρός. Οπότε χωρίς δεύτερη σκέψη θέλαμε πολύ να της δοκιμάσουμε.


Φυσικά από το περίπτερο της CosmetiCom δεν παραλείψαμε να ξανά-πάρουμε για πολλοστή φορά την καταπληκτική μάσκα μαλλιών εντατικής θεραπείας Honey Treatment Wax με μέλι και γύρη μελισσών, που αν δεν την έχεις δοκιμάσει πρέπει σίγουρα να το κάνεις.
Αλλά το ενδιαφέρον μας τράβηξε και το 2 σε 1 Intensive Hair Treatment με Argan Oil και Macadamia Oil καθώς πρόκειται για συνδυασμό μάσκας-σέρουμ, και οι δράσεις-οφέλη που προσφέρουν στα μαλλιά τα συγκεκριμένα έλαια είναι γνωστά.


Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το περίπτερο της W7 για τις δύο αγαπημένες μας βάσεις/primer και αναφερόμαστε στο λατρεμένο Porefection για τους πόρους και το Prime Magic Anti-Redness για τις κοκκινίλες. Για το Honolulu Bronzer δεν χρειάζεται να πούμε πολλά καθώς είναι πασίγνωστο και αγαπημένο. Αυτή την φορά μας έκαναν εντύπωση και δύό από τα πινέλα που έχουν και συγκεκριμένα το Face Blender Brush και το Sponge Applicator Brush.

Περνώντας από το περίπτερο της Peggy Sage προμηθευτήκαμε ξανά την εντατική θεραπεία Express Nail Hardener για τα νυχιά που μας είχε τελειώσει. Για την συγκεκριμένη θα δεις την γνώμη μας σε ανερχόμενο ποστ. Αλλά ξαναπήραμε ένα από τα αγαπημένα μας βερνίκια, καθώς η απόχρωση 5412 Romane είναι ένα φανταστικό θλιμμένο μωβ-καφέ ιδανικό για τώρα το χειμώνα.

Τυχαία στην έκθεση βρήκαμε τα λατρεμένα Velvet Matte Lipsticks της Golden Rose και με την ευκαιρία πήραμε ακόμα μια απόχρωση. Αυτή την φορά διαλέξαμε το 28, μια ιδιαίτερη πολύ σκούρα μωβ απόχρωση που σίγουρα τραβάει τα βλέμματα και μας έβαλε σε χειμωνιάτικη διάθεση.

Για το τέλος αφήσαμε δύο πινέλα ματιών από την Venus και συγκεκριμένα το C21 & C33 που από την πρώτη χρήση μας εξέπληξαν αναπάντεχα.

Αυτές ήταν οι πρόσφατες αγορές μας από την έκθεση ομορφιάς Beauty Greece Winter 2015.
Μην ξεχάσεις να μας πεις πως σου φαίνονται οι επιλογές μας, αν έχεις δοκιμάσει κάτι απ' αυτά, και τι θα ήθελες να δεις πρώτα σε review.

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.

8 σχόλια:

  1. Τα πινέλα της Venus Κορίτσια που τα βρίσκουμε;;; Μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα <3
    Με γεια σας και να τα χαρείτε!!!
    https://cultfeel.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πινέλα της Venus μπορείς να τα βρεις στην έκθεση αλλά υπάρχουν και δύο καταστήματα. Μπορείς να δεις τις διευθύνσεις εδώ: www.venuselectronics.gr
      Ευχαριστούμε πολύ Chrisanthi :)
      xxx

      Διαγραφή
  2. Με γεια κορίτσια, να τα χαρείτε! Η σειρά με τον ενεργό άνθρακα φαίνεται ωραία, περιμένουμε εντυπώσεις εννοείται. Το κραγιονάκι από Golden Rose είναι από τις καινούριες τους αποχρώσεις και το θέλω! Φιλιά πολλά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γεια, να τα χαρείτε! Περιμένουμε review :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το 28 της Golden Rose είναι από τα πιο αγαπημένα μου... όπως επίσης και το Porefection από w7... Το Honolulu μου φαίνεται υπερβολικά σκούρο και δεν τρελαίνομαι με το πως φαίνεται τελικά παρόλο που σαν υφή είναι πάρα πολύ καλό... Όσο για τη σειρά με τον ενεργό άνθρακα.... τη θέλω ΤΩΡΑ.... χαχαχαχα!!! :D Με γεια σας...!!!! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Pwpw ζήλεψα λίγο. να τα χαρείτε φαίνονται καταπληκτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τα χαρείτε όλα κορίτσια! Φαίνονται λαχταριστά! Μου έκαναν εντύπωση τα πινέλα από w7 και η μάσκες με το οξυγόνο. Χαίρομαι πολύ που ανακάλυψα το blog σας! Πολλά φιλιά.
    Marylooo
    από:http://marylooo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ή σειρα με τον άνθρακα είναι στην λίστα μου! Καλες δοκιμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή