Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

27.10.15

H&M New Flagship Store


Σου έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως η Η&Μ είναι από τα αγαπημένα μας καταστήματα που προτιμάμε ουκ λίγες φορές. Στο άκουσμα του ανοίγματος του νέου Flagship καταστήματος της Η&Μ, η χαρά μας ήταν απερίγραπτη.  Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ένα Exclusive VIP Party γεμάτο μόδα εν όψη των εγκαινίων του νέου καταστήματος, και το Sisters Beaute είχε την τιμή να παραβρεθεί εκεί.

Το νέο Flagship κατάστημα βρίσκεται Ερμού 11 & Βουλής μέσα στη καρδιά της Αθήνας, και αξίζει να σημειωθεί πως αποτελεί το μεγαλύτερο κατάστημα της H&M στην Ελλάδα, και το μεγαλύτερο Flagship κατάστημα της Η&Μ στη Νότιο Ανατολική Ευρώπη.

Εντύπωση μας έκανε το υπέροχο διατηρητέο εξαώροφο κτήριο του καταστήματος, με νεοκλασική και πολυτελή αισθητική, που τραβάει τα βλέμματα και κοσμεί τον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας. Και όπως ήταν αναμενόμενο κάτι που δεν μας πέρασε απαρατήρητο είναι η μεγάλη ποικιλία, καθώς το νέο κατάστημα προσφέρει μόδα για όλη την οικογένεια, το σπίτι και την νέα σειρά Beauty.

Ο χώρος ήταν διαμορφωμένος ειδικά για το Exclusive VIP Party, στολισμένος με την νέα συλλογή, ενώ η οργάνωση ήταν εξαιρετική με ποτά και μικρά γεύματα να προσφέρονται στο κόσμο. Ο κόσμος που παραβρέθηκε ήταν πολύς πλημμυρίζοντας το κατάστημα. Η μοναδική Τάμτα εκείνη την βραδιά έκανα live performance δίνοντας ένα άψογο μουσικό αποτέλεσμα, ενώ η Μαρία Ηλιάκη με τον Makeup Artist Μάνο Βυνιχάκη έδωσαν συμβουλές ομορφιάς με την νέα σειρά H&M Beauty.

Επίσης είχαμε την χαρά να συναντηθούμε με αγαπημένες φίλες Bloggers & Youtubers και να γνωρίσουμε κι άλλες κοπέλες. Στις παρακάτω φωτογραφίες πάρε μια γεύση από εκείνη την βραδιά.




Sisters Beaute #CheckinFashion
Having great time and so much fun on the H&M red carpet at new Flagship Store.





Η Μαρία Ηλιακή και ο Makeup Artist Μάνος Βυνιχάκης επί το έργον με την νέα σειρά H&M Beauty.





Η μοναδική Τάμτα μας μαγεύει μουσικά.


Με αγαπημένες φίλες Bloggers & Youtubers.


Με την Αλεξάνδρα από το Study About Fashion, και την Κωνσταντίνα από το Another Makeup World.


Εδώ πάλι με την Αλεξάνδρα από το Study About Fashion, και την Μαρίλλια από το MarilliasChoice1989.


Με την Κατερίνα από το The KM Projects.


To νέο Flagship Store της H&M βρίσκεται Ερμού 11 & Βουλής και σε περιμένει να το ανακαλύψεις. 
Μην ξεχάσεις να περάσεις μια βόλτα. Αλήθεια πως σου φαίνεται;
Περισσότερες πληροφορίες στο hm.gr και στη σελίδα της H&M στο Facebook.

Διάβασε επίσης:
 H&M Home


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.

4 σχόλια:

  1. Μπράβο κορίτσια μου για το ωραίο post!! <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. διάβασα με προσοχή όλο το post που κάνατε :) ωστόσο, κορίτσια, έχω να πω ότι δε μου αρέσει καθόλου το μαγαζί. Με απογοήτευσε αρκετά η διαρρύθμιση του χώρου, οι υπερβολικοί καθρέπτες γύρω γύρω, οι οποίοι με ζάλιζαν, οι στενοί χώροι (βγες εσύ να μπω εγώ) και τα 2 μικρά ασανσέρ που χωρούν ελάχιστο κόσμο, οπότε εγώ που ήθελα να πάω στο αντρικό section έπρεπε να ανέβω 4 ορόφους με τα πόδια, που εννοείται μου έφυγε η γλώσσα. Σα κτίριο απ έξω σου προκαλεί δέος και το ότι τόσοι άνθρωποι βρήκαν δουλειά (γιατί με τόσα μικρά δωμάτια ενωμένα σε κάθε όροφο πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένας σε κάθε χώρο να επιβλέεπει) είναι τα θετικά. Υπό άλλες συνθήκες μπήκα μέσα και έφυγα με ζαλάδα και κούραση. Το έθαψα, το ξέρω, αλλά όχι, εδώ κατά τη γνώμη μου τα ζάρα απέτυχαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο post, τέλειες photos!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή