Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

11.7.15

Zampple Haul July 2015


Ο Ιούλιος είναι εδώ και αναμφισβήτητα είναι ο πιο ζεστός μήνας του Καλοκαιριού. Αν και μαζί με τον ερχομό του έφερε σημαντικά γεγονότα και δύσκολες ώρες για την χώρα μας. Είπαμε όμως να μην αφήσουμε να μας κατακλύσουν και να μην χάσουμε το χαμόγελο και την ελπίδα μας. Έτσι τι καλύτερο για να ξεχαστούμε λίγο (μιας και έχουμε ξεμείνει στην πόλη) από την αγαπημένη μας συνήθεια για το μήνα, που δεν είναι άλλο από το Zampple.
Έτσι κι εμείς κλείσαμε το καθιερωμένο μας πλέον ραντεβού και επισκεφθήκαμε και αυτό το μήνα το Zampple Store. Στο σημερινό λοιπόν ποστ ήρθε η ώρα να σου δείξουμε τι επιλέξαμε να βάλουμε στο καλαθάκι δοκιμών μας για τον μήνα Ιούλιο.
Εσύ φίλη που δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple, ρίξε πρώτα μια ματιά στο αναλυτικό ποστ που έχουμε κάνει εδώ για να τα μάθεις όλα.


Θα ξεκινήσουμε ως συνήθως από τα beauty προϊόντα που επιλέξαμε, γιατί σαν δηλωμένες beauty lovers που είμαστε θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελούν φετίχ για εμάς.
Αυτό το μήνα στην κορυφή των επιλογών μας είναι η False Lash Superstar μάσκαρα της L' Οreal. Το ιδιαίτερο που έχει η συγκεκριμένη είναι ότι έχει δύο πλευρές για αποτέλεσμα σαν ψεύτικες βλεφαρίδες. Τώρα μένει να την δοκιμάσουμε.

Τα Dry Sampoo (ακα ξηρά σαμπουάν) της Batiste τα πρωτογνωρίσαμε τον προηγούμενο μήνα που ήρθαν επιτέλους στην Ελλάδα. Και καθώς ήταν multi-try είπαμε να το δοκιμάσουμε σε ακόμα δύο εκδοχές του. Αυτή την φορά επιλέξαμε το Original και το Medium & Brunette.

Και φυσικά το αποσμητικό πάντα είναι απαραίτητο και δεν λείπει ποτέ από την καθημερινότητα μας. Έτσι είπαμε να ξαναπάρουμε (καθώς ευχαριστηθήκαμε) το Talc Soft της Dove. Roll-on ή Spray ήταν multi-try οπότε κατευθείαν βρήκε την θέση του με τα πράγματα που πήραν τον δρόμο για το σπίτι.


Λένε πως η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Εμείς θα λέγαμε πως είναι ολόκληρη οπότε πάντα βρίσκουμε ενδιαφέρον στα απορρυπαντικά για το σπίτι. Το Zampple αυτό το μήνα είχε πολλές επιλογές στα ράφια του και όπως ήταν αναμενόμενο κάποια βρήκαν την θέση τους στο καλάθι μας.
Όπως για παράδειγμα το υγρό απορρυπαντικό για το πλυντήριο OMO με αιθέρια έλαια, τροπικά λουλούδια και Yiang Yiang.

Από τα πιο χρήσιμα και εύχρηστα προϊόντα για το σπίτι είναι τα καθαριστικά/απολυμαντικά σπρέι για επιφάνειες. Έτσι είπαμε αυτή την φορά να δοκιμάσουμε το Klinex 4σε1 για γενική χρήση και για την κουζίνα. Υπήρχε και για το μπάνιο που σίγουρα θέλουμε να δοκιμάσουμε την επόμενη φορά.


Για το τέλος αφήσαμε τα τρόφιμα που αν και μπορεί να είναι λιγότερο ενδιαφέροντα είναι εξίσου πολύ χρήσιμα, και είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάζουμε νέες γεύσεις.

Έτσι λοιπόν χωρίς δεύτερη σκέψη πήραμε να δοκιμάσουμε τα δημητριακά ολικής άλεσης Lion με καραμέλα και σοκολάτα της Nestle. Ένα θα σου πούμε πως ανυπομονούσαμε να φτάσουμε σπίτι και φυσικά δεν χάσαμε στιγμή και λεπτό για να τα δοκιμάσουμε. Απλά είναι υπέροχα και σίγουρα θα τα ξαναπροτιμήσουμε.

Επιλέξαμε επίσης και ένα επιδόρπιο στραγγιστού γιαουρτιού με κομμάτια φρούτων (και συγκεκριμένα λεμονιού) από Μανδρέκας. Δεν έτυχε να το δοκιμάσουμε ούτε να γνωρίζουμε το συγκεκριμένο μέχρι στιγμής οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία. 

Φυσικά Zampple ποστ χωρίς να έχει την τιμητική του ο γατούλης μας ο Μίκυ δεν γίνεται. Οπότε και αυτόν τον μήνα φρόντισε το αγαπημένο μας Zampple με την ξηρά τροφή Purina One Sterilcat, γιατί όπως και να το κάνουμε πρέπει να προσέχουμε γιατί είμαστε και στειρωμένοι.

Ένας ακόμα πολύ όμορφος μήνας στο Zampple με πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα για δοκιμή.
Πως σου φαίνονται τα προϊόντα που επιλέξαμε να βάλουμε στο καλαθάκι μας;
Εσύ είσαι Zamppler; Μην ξεχάσεις να μας πεις τι προϊόντα επέλεξες...

*Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά εδώ για περισσότερες πληροφορίες αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple.



FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

3 σχόλια:

  1. Μου αρέσει πολύ το dry shampoo αυτής της εταιρίας.. Ελπίζω να δοκιμάσω και αυτό για τις καστανές ;)
    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πηρα κι εγω το klinex γενικης χρησης με λεμονι,το dru shampoo για καστανες και το dove σε μορφη σπρευ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. APO OLLAA TA PROIONTA DEN EXW DOKIMASEI TIPOTA OMOS THA ARXISW ME TO BATISTE DRY SHAMPOO

    ΑπάντησηΔιαγραφή