Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

20.7.15

The magic of Glorious Mud | Beauty Formulas


Ήλιος, ζέστη και η θερμοκρασία ανεβαίνει με αποτέλεσμα η λιπαρότητα να κάνει πανηγυρικά την εμφάνιση της πιο έντονη και αισθητή.
 Είναι οι μέρες τέτοιες που θες να ξεφύγεις από την πόλη άλλα οι υποχρεώσεις σε κρατάνε πίσω.
Στο σημερινό λοιπόν ποστ θα μετατρέψουμε μαζί την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης μας, σε μια σπα πολυτέλεια από την άνεση του σπιτιού μας. Και όλα αυτά με την μαγεία της λάσπης.
Εδώ και αρκετούς μήνες δοκιμάζω την αγαπημένη και πλέον λατρεμένη σειρά Glorious Mud της Beauty Formulas και ήρθε η ώρα να σου μιλήσω γι' αυτήν.



Η σειρά Glorious Mud πρόκειται για μια σειρά περιποίησης προσώπου με κύριο συστατικό της την λάσπη και φόρμουλα με 100% φυσική καθαρή άργιλο. Ενώ η σειρά αποτελείται από Facial Exfoliator (απολεπιστικό) και Facial Mask (μάσκα).



Αρχικά ξεκινάω την περιποίηση μου και χρησιμοποιώ το Facial Exfoliator αλλιώς το απολεπιστικό της σειράς, Το συγκεκριμένο απομακρύνει και καθαρίζει τα νεκρά κύτταρα, απολεπίζει σε βάθος την επιδερμίδα μου, αφήνοντας την λεία και τελείως ματ. Η υφή του είναι παχύρρευστη και οι κόκκοι που έχει μέσα το προϊόν είναι πολύ λεπτοί δίχως να πονάνε και να τραυματίζουν την επιδερμίδα, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για καθημερινή χρήση.
Στην συνέχεια χαλαρώνω και εφαρμόζω την Facial Mask δηλαδή την μάσκα λάσπης. Έπειτα περιμένω 15-20 λεπτά για να δράσει και να στεγνώσει τελείως. Η υφή της είναι παχύρρευστη αλλά απλώνεται πολύ εύκολα. Καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπο, απομακρύνει την λιπαρότητα και αφήνει την επιδερμίδα πολύ απαλή και ματ.


Με την χρήση των δύο αυτών προϊόντων συνδυαστικά, νιώθω την επιδερμίδα μου απόλυτα καθαρή (λες και τρίζει) χωρίς λιπαρότητα και απολύτως ματ, κάτι που εκτιμώ ιδιαιτέρως λόγο του τύπου της επιδερμίδας μου. Παρατήρησα επίσης πως έχουν μια ελαφριά γλυκιά μυρωδιά που θυμίζει αντρικό άρωμα που προσωπικά αγαπώ. Μην φανταστείς δεν είναι έντονο ούτε υπερβολικό, αλλά αρκετά αισθητό. 
Σκεπτόμενη πως λειτούργησαν στην δική μου μεικτή-λιπαρή επιδερμίδα πιστεύω πως η σειρά αυτή απευθύνετε κυρίως σε μεικτές-λιπαρές επιδερμίδες λόγο των συστατικών και της δράσης της. Αν και πάνω στη συσκευασία αναγράφεται πως απευθύνονται για όλους τους τύπους επιδερμίδας.


Τα προϊόντα της σειράς θα τα βρεις σε απλές αλλά χαριτωμένες (και πολύ βολικές) συσκευασίες των 100ml.
Τέλος περισσότερες πληροφορίες και τα προϊόντα της Beauty Formulas μπορείς να τα βρεις μέσω της CosmetiCom (επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα), και στην σελίδα τους στο Facebook.

Αυτές ήταν οι εντυπώσεις μου σχετικά με το απολεπιστικό και την μάσκα λάσπης της σειράς Glorious Mud της Beauty Formulas. Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη και ευχαριστημένη για την ποιότητα που προσφέρουν σε σχέση με την τιμή. Σίγουρα έχουν ενταχθεί στην αγαπημένη μου ρουτίνα και θα το αναζητήσω ξανά. Σίγουρα είναι μια σειρά που αξίζει να δοκιμάσεις.

Για πες beauty εσύ ανακάλυψες την μαγεία της λάσπης; Ποια η δική σου μικρή πολυτέλεια για σπα;
Μήπως έχεις δοκιμάσει την σειρά Glorious Mud της Beauty Formulas;
Μην ξεχάσεις να μας πεις πως σου φαίνεται και τις εντυπώσεις σου.

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

2 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον review, κορίτσια! Σίγουρα θα τα δοκιμάσω την επόμενη φορά που θα τα πετύχω. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα. Ό,τι έχει να κάνει με λάσπη με κάνει να θέλω να το δοκιμάσω :Ρ χαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή