Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

3.6.15

Vaseline Intensive Care Spray Moisturisers


Θα ξεκινήσουμε λέγοντας πως η Vaseline είναι από τις εταιρείες που θυμόμαστε από τα παιδικά μας ακόμα χρόνια, καθώς πάντα στο σπίτι μας θα υπήρχαν και υπάρχουν προϊόντα της. Επάξια λοιπόν μπορούμε να πούμε πως αποτελεί σταθερή αξία στη περιποίηση μας.
Το προηγούμενο λοιπόν μήνα στην καθιερωμένη μας επίσκεψη στο Zampple (δες το ποστ μας εδώ), βρήκαμε τα νέα Intensive Care Spray Moisturisers που τράβηξαν αμέσως το ενδιαφέρον μας. Δεν χάσαμε λοιπόν χρόνο και αρχίσαμε να το χρησιμοποιούμε ανελλιπώς, και διαπιστώσαμε κατά την χρήση τους πως είναι ένα προϊόν που σίγουρα πρέπει να σου μιλήσουμε γι' αυτό.


Το Intensive Care Spray Moisturiser της Vaseline πρόκειται για ενυδατική κρέμα σώματος σε μορφή σπρέι. Η αλήθεια είναι πως ενυδατική κρέμα σώματος σε σπρέι δεν έχουμε ξαναδεί και πραγματικά μιλάμε για ένα καινοτομικό προϊόν.
Η σύνθεση τους είναι εμπλουτισμένη με μικροσταγονίδια Vaseline Petroleum Jelly, και υπάρχει σε 3 διαφορετικές εκδοχές όπως και η κλασική ενυδατική κρέμα σώματος τους. Εμείς επιλέξαμε να δοκιμάσουμε το Essential Healing (στη κίτρινη συσκευασία) και το Cocoa Radiant (στη καφέ συσκευασία). Υπάρχει επίσης και το Aloe Soothe (στη πράσινη συσκευασία).
Το ξεχωριστό όμως με το Intensive Care Spray Moisturiser είναι στη λεπτόρρευστη, ανάλαφρη και δροσιστική υφή του, που προσδίδει ενυδάτωση, απαλότητα και τέλεια αίσθηση. Περιποιείται σαν πραγματικό χάδι την επιδερμίδα του σώματος. Και το καλύτερο είναι πως απορροφάται άμεσα (και όταν λέμε άμεσα το εννοούμε) από την επιδερμίδα, και δεν αφήνει καμία απολύτως λιπαρότητα.
Και για την εφαρμογή του χρειάζονται λιγότερο από ένα λεπτό. Πόσες φορές έτυχε να παραμελήσουμε να βάλουμε ενυδατική κρέμα σώματος γι' αυτό το λόγο. Με την χρήση του δεν είχαμε πλέον δικαιολογία ξανά. Η μορφή σε σπρέι πραγματικά κάνει την τοποθέτηση της κρέμας παιχνιδάκι και την χρήση πιο εύκολη από ποτέ. Ψεκάζεις από απόσταση 10 εκ. στην επιδερμίδα, απλώνεις ελάχιστα κι αυτό ήταν είσαι έτοιμη.
Το γεγονός ότι απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει λιπαρότητα ενώ είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση, θεωρούμε πως το καθιστά απαραίτητο για το Καλοκαίρι που χρειαζόμαστε κάτι ανάλαφρο και δροσιστικό λόγο της θερμοκρασίας (για ακόμα πιο έντονη δροσιά μπορείς να το έχεις βάλει από πριν στο ψυγείο), και για όσες δεν έχουμε χρόνο και βιαζόμαστε.
Το Essential Healing έχει μια ελαφριά μυρωδιά καθαριότητας, και το Cocoa Radiant λαχταριστό βούτυρο κακάο. Αλλά και τα δύο αρώματα είναι πολύ ελαφριά και μένουν για μόνο λίγη ώρα στην επιδερμίδα.


Τέλος, να αναφέρουμε πως έχουν πολύ προσεγμένη συσκευασία, με έντονα χρώματα που φτιάχνουν την διάθεση, και το σπρέι μπορεί να περιστραφεί ανάποδα και να χρησιμοποιηθεί σε 360°.
Περιέχουν 190ml και θα τα βρείτε σε καταστήματα καλλυντικών και σούπερ μάρκετ, όπως και όλα τα προϊόντα της Vaseline. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα της Vaseline στο Facebook.

Τι λες beauty; Εσύ χρησιμοποιείς ενυδατική κρέμα σώματος ή το παραμελείς λόγο χρόνου;
Όπως και να έχει με τα νέα  Intensive Care Spray Moisturisers της Vaseline δεν έχεις πια δικαιολογία.
Μήπως τα έχεις δοκιμάσει; Μην ξεχάσεις να μας πεις πως σου φάνηκαν και τις εντυπώσεις σου.

Διάβασε επίσης:

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

6 σχόλια:

  1. Φυσικά και λόγω έλλεψης χρόνου,δεν χρησιμοποιώ πάντα ενυδατική.Θα δοκιμάσω σίγουρα το Cocoa Radiant,μου αρέσει η ιδέα"ψεκάστε,τελειώσατε".Πολύ όμορφη παρουσίαση κορίτσια.xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ειπατε τελεια κοριτσια, το εχω και το λατρευω!!! Ξερετε μηπως βγαινει και σε travel size? θελω να το εχω συνεχεια μαζι μου τοσο πολυ μαρεσει χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνονται υπέροχα!! Σίγουρα θα τα δοκιμάσω, νομίζω είναι το καταλληλο προϊον για να έχεις μαζι σου στις διακοπές!! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το βλεπω συνεχεια στο zammple και τωρα με πεισατε τον αλλο μηνα το εχω παρει οπωςδηποτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το βρήκα χθες στο super market και παρ όλο που έχω ήδη δύο κρέμες Σώματος ανοιχτές το αγόρασα μιας και έχω ακούσει τόσο καλά λόγια αλλά και γιατί τώρα τελευταία έχω πάθει κάποια "ψύχωση" με τα προϊόντα σε spray! Είναι όντως πολύ εύκολο και βολικό στη χρήση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν λιγες μερες αναρωτιομουν αν εχει βγει ενυδατικη σε σπρει γιατι βαριεμαι να βαζω ενυδατικη συνηθως... Σιγουρα θα το δοκιμασω συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή