Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

12.6.15

Erre Due Spring/Summer Collection 2015


Στο σημερινό ποστ φοράμε την Καλοκαιρινή μας διάθεση και υποδεχόμαστε την νέα συλλογή της Erre Due για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015!
Είτε είσαι απρόβλεπτη και αισθησιακή, είτε περιπετειώδης και γοητευτική, όποιο και να είναι το στυλ που σε κάνει μοναδική, get ready to express yourself με τα λαμπερά χρώματα της Erre Due.
Η νέα συλλογή επιφυλάσσει νέα μοναδικά προϊόντα, χρώματα και υφές και όσα χρειαζόμαστε για να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας.



Απόλυτο must-have προιον για το Καλοκαίρι (και όχι μόνο) είναι το αγαπημένο σε όλες bronzer. Το My blush 203 είναι ιδανικό προϊόν γιατί είναι εύχρηστο καθώς περιέχει 2 διαφορετικές αποχρώσεις για να καλύψουν πλήρως το μακιγιάζ μας στο πρόσωπο. Ενώ το γεγονός ότι οι χρήσεις του ποικίλουν είναι η καλύτερη επιλογή για το Καλοκαιρινό νεσεσέρ. Η καφέ απόχρωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκιάσεις, ενώ η ροζ ως ρουζ στα ζυγωματικά για όψη υγείας. Ενώ μπορούν να αναμειχθούν υπέροχα μεταξύ τους για ζεστασιά στο πρόσωπο και ηλιοκαμένο look. Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε τις αποχρώσεις και ξεχωριστά αλλά και μαζί. Και οι 2 αποχρώσεις είναι απολύτως ματ, έχουν έντονη χρωματική απόδοση, βελούδινη υφή, ενώ αναμειγνύονται και μπλέκονται άψογα με τα ζυγωματικά. 


Για όσες προτιμάμε τις λάμψεις γι' αυτή την έξτρα πινελιά στις Καλοκαιρινές μας εξορμήσεις, τότε ιδανικό είναι το Wet & Dry Sparkler For Cheeks. Η απόχρωση 415 είναι μια υπέροχη ροδακινί με ιριδισμούς, που ταιριάζει  με τις περισσότερες επιδερμίδες και χαρίζει φρέσκο αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Λίγη ποσότητα μόνο ψηλά στα ζυγωματικά είναι αρκετή για να κάνει την διαφορά. Η χρωματική απόδοση του είναι έντονη (οπότε πρόσεξε μην το παρακάνεις αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα), αναμειγνύεται βελούδινα, ενώ για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με στεγνό αλλά και βρεγμένο πινέλο.


Στα μάτια η πιο γρήγορη λύση τώρα το Καλοκαίρι που δεν θέλουμε πολλά είναι τα μολύβια, που αποτελούν την πιο εύχρηστη και βολική επιλογή. H Erre Due έχει από τα πιο οικονομικά αλλά εξαιρετικής ποιότητας μολύβια για να επιλέξουμε, και όπως σου έχουμε πει για εμάς είναι σταθερή αξία. Και αυτό γιατί έχουν έντονη χρωματική απόδοση, γράφουν σαν βούτυρο και είναι τέλεια στην εσωτερική γραμμή του ματιού. Ενώ η υφή του είναι μαλακή όσο πρέπει για να μπορούν να σβηστούν με μία κίνηση. Το Luxury Waterproof Pencil Eye 35 είναι μια απόχρωση που δεν έχουμε ξανασυναντήσει σε μολύβι. Είναι ένα υπέροχο μεταλλικό γκρι-καφέ (taupe) που γλυκαίνει και φωτίζει απίστευτα τα μάτια. Και η πιο χρωματιστή επιλογή αποτελεί το Silky Pencil Eye 105, που είναι ένα εντυπωσιακό πετρόλ που τραβάει σίγουρα την προσοχή στα μάτια.

Επίσης μια ακόμα επιλογή που θα μας λύσει τα χέρια είναι η αγαπημένες Color Artist Eye Shadow που σου έχουμε ξανά-αναφέρει. Πρόκειται για μολύβια-σκιά που με μία μόνο κίνηση μπορείς να τοποθετήσεις σε όλο το βλέφαρο, να περιγράψεις την γραμμή του ματιού ή ακόμα και να κάνεις ένα smokey μακιγιάζ. Έχουν έντονη χρωματική απόδοση, απλώνονται πανεύκολα και αυτό που μας εντυπωσιάζει είναι η διάρκεια τους. Η απόχρωση 106 είναι μια υπέροχη μπρονζέ-καφέ απόχρωση που αποτελεί και την πιο ασφαλή και κλασική επιλογή στο Καλοκαιρινό μακιγιάζ.


Μην φοβηθείς να πειραματιστείς με τα χρώματα στα χείλη καθώς είναι μεγάλη τάση στο μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια. Και δεν θα σου κρύψουμε πως τα κραγιόν αποτελούν την beauty μανία μας.
Η Erre Due μετά τα αγαπημένα Liquid Mat Lipsticks λάνσαρε και τα Velvet Mousse Lip Color. Διατηρώντας την άψογη χρωματική απόδοση και η μόνη διαφορά είναι στην πραγματικά βελούδινη (σαν αφρό) υφή, και το σάτιν-ματ αποτέλεσμα χωρίς να ξηραίνει τα χείλη. Το 144 είναι μια υπέροχη μωβ απόχρωση για τις πιο τολμηρές.


Σταθερή και πάντα κλασική επιλογή για το Καλοκαίρι αποτελεί το φούξια και δεν θα μπορούσε να λείπει από τα χείλη. Το Creamy Lipstick 577 έχει πολύ καλή χρωματική απόδοση, απλώνεται σαν χάδι ενώ κρατάει ενυδατωμένα τα χείλη.

Τα μολύβια-κραγιόν έχουν γίνει απαραίτητα λόγο της εύκολης και γρήγορης εφαρμογής ακόμα και on the go. Το Soft Crayon Lip & Cheek 209 είναι μια άκρως Καλοκαιρινή πορτοκαλί απόχρωση που ταιριάζει άψογα με την μαυρισμένη επιδερμίδα. Έντονη χρωματική απόδοση και έντονο φλούο αποτέλεσμα που ξεχωρίζει. Χαρίζει ενυδάτωση στα χείλη, ενώ εκτός από περίγραμμα και κραγιόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα μάγουλα ως ένα άγγιγμα χρώματος.


Τέλος, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Καλοκαιρινές αποχρώσεις από το μανικιούρ μας για να ολοκληρωθεί το Summer Look. Το Beat 666 είναι ένα υπέροχο παστέλ χρώμα της μέντας που αν και ήσυχο κάνει αμέσως την διαφορά, ενώ για τις πιο τολμηρές το Exclusive 260 Life Vest είναι ένα έντονο κοραλί. Όσο για τα βερνίκια της Erre Due δεν έχουμε να πούμε πολλά καθώς με δύο στρώσεις έχουν το αποτέλεσμα όπως το μπουκάλι, απλώνονται ομοιόμορφα στα νύχια και η διάρκεια τους κυμαίνονται στις 4-5 ημέρες (με Base & Top Coat).

Εσύ beauty τι προτιμάς στο Καλοκαιρινό μακιγιάζ σου;
Πως σου φαίνεται η νέα συλλογή της Erre Due Spring/Summer 2015;
Μην ξεχάσεις να μας πεις τι σου τράβηξε το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις σου.

Διάβασε επίσης:

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

3 σχόλια:

  1. Μου άρεσε πάρα πολύ η καινούρια συλλογή!! Ειδικά το μοβ velvet mousse είναι τόσο διαφορετικό από τα συνηθισμένα κραγιόν μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπεροχη η νέα συλλογή!!Τα προϊόντα για τα μάγουλα ειδικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το My blush 203 , εξαίρετο!!! Θα το δοκιμάσω σιγουρα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή