Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

13.5.15

Zampple Haul May 2015


Εχθές η μέρα ήταν αφιερωμένη στο αγαπημένο μας Zampple. Νέος μήνας και φυσικά δεν γινόταν να μην επισκεφτούμε (για ακόμα μια φορά) το Zampple Store, που έχει γίνει πλέον καθιερωμένη συνήθεια για εμάς. Στο σημερινό haul ποστ έλα να σου δείξουμε τις επιλογές μας από εκεί, με τα πραγματάκια που επιλέξαμε να βάλουμε στο καλάθι του Zampple για το μήνα Μάιο.
Αν πάλι δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple και για τι μιλάμε, τότε ρίξε μια ματιά στο αναλυτικό ποστ που έχουμε κάνει εδώ για να τα μάθεις όλα.


Όπως πάντα θα ξεκινήσουμε με τα πιο ενδιαφέροντα προϊόντα που δεν είναι άλλα από αυτά της ομορφιάς. Εδώ εντύπωση με την πρώτη ματιά μας έκαναν τα νέα Intensive Care Spray Moisturiser από Vaseline, και συγκεκριμένα επιλέξαμε το Cocoa Radiant και το Essential Healing. Ουσιαστικά είναι ενυδατική λοσιόν σώματος σε μορφή σπρέι. Πρώτη φορά βλέπουμε κάτι τέτοιο καινούργιο, και πραγματικά ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε.

Επόμενο προϊόν είναι το Men & Care Clean Comfort Deodorant από Dove. Ένα αποσμητικό πάντα είναι χρήσιμο οπότε είπαμε γιατί όχι. Το συγκεκριμένο είναι από την αντρική σειρά τους και είναι σε μορφή roll-on. Ιδανικό για τους άντρες της παρέας μας και γιατί όχι και σε όσες αρέσουν τα πιο αντρικά αρώματα.

Επίσης από είδη σπιτιού επιλέξαμε το μαλακτικό ρούχων Cajoline Creations σε ένα υπέροχο άρωμα με λίλιουμ και φρούτα του δάσους. Απαραίτητο προϊόν για να έχουμε πάντα μυρωδάτα και καθαρά ρούχα, και αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι μυρίζει απλά υπέροχα.


Τα επόμενα προϊόντα που επιλέξαμε είναι κυρίως τρόφιμα. Μπορεί να φαίνονται λιγότερο ενδιαφέροντα αλλά είναι εξίσου χρήσιμα, και ειδικά αν είσαι λάτρεις των γεύσεων (όπως εμείς) και θες να δοκιμάζεις καινούργιες. Ο ήλιος και το καλοκαίρι έχουν ήδη κάνει την άφιξη τους, οπότε δεν γινόταν να λείπει από το καλαθάκι του Zampple μας αγαπημένο παγωτό. Επιλέξαμε λοιπόν το Chocolate Orgy και το Vanilla Secrets από Scandal που ήταν σκέτος πειρασμός.

To επιδόρπιο σόγιας με μαύρη σοκολάτα από Alpro το έχουμε ξαναδοκιμάσει και μας άρεσε πάρα πολύ. Αν και δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με το γάλα, είναι ένα εξαιρετικά γευστικό επιδόρπιο αν αναλογιστούμε ότι είναι από σόγια, και έτσι είπαμε να το ξαναβάλουμε στο καλαθάκι μας.

Επίσης ένα ακόμα επιδόρπιο που δεν έχουμε ξαναδοκιμάσει όμως, είναι το στραγγιστό γιαούρτι από Όλυμπος. Είχε και με άλλα φρούτα αλλά εμείς επιλέξαμε αυτό με φράουλα που είναι αγαπημένη.

Επίσης απαραίτητο για τις μαγειρικές μας επιχειρήσεις στην κουζίνα είναι το βούτυρο, οπότε είπαμε αυτή την φορά να δοκιμάσουμε το αγελαδινό βούτυρο από Δωδώνη. Κάτι μας λέει πως θα έρθουν νέα γευστικά ποστ στο Sisters Beaute κατά την δοκιμή του.


Από σνακ επιλέξαμε την λεμονόπιτα από Trendy που μας έκλεινε κυριολεκτικά το μάτι. Ένα θα σου πούμε πως ίσα που προλάβαμε να την φωτογραφήσουμε για το ποστ. Ήταν απλά υ-πέ-ρο-χη και σίγουρα θα την ξανά-προτιμήσουμε. Εμείς διαλέξαμε αυτή με το λεμόνι, αλλά υπήρχε και με μήλο και με κεράσι.

Τον Ελληνικό καφέ τον προτιμάμε σε ειδικές περιπτώσεις αλλά είπαμε να δώσουμε μια ευκαιρία και να δοκιμάσουμε τον Κουπάτο από Λουμίδη Παπαγάλο.

Και τέλος Zampple χωρίς να έχει την τιμητική του ο γατούλης μας ο Μίκυ δεν γίνεται. Μιας και ήταν Multi-Try είπαμε να ξαναπάρουμε το Felix της Purina σε διαφορετικές γεύσεις. Πήραμε με κοτόπουλο και κουνέλι ενώ υπήρχε και με βοδινό.

Ένας ακόμα πολύ όμορφος μήνας στο Zampple με πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα για δοκιμή.
Πως σου φαίνονται τα προϊόντα που επιλέξαμε να βάλουμε στο καλαθάκι μας;
Εσύ είσαι Zamppler; Μην ξεχάσεις να μας πεις τι προϊόντα επέλεξες...

*Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά εδώ για περισσότερες πληροφορίες αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple.

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

7 σχόλια:

  1. Μπράβο κοριτσούδια μου!με ενδιαφέρει το spray σώματος.Οταν το δοκιμάσετε θα περιμένω εντυπω΄σεις!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το Όλυμπος γιαούρτι είναι υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γεια σας τελεια ολα, θελω πολυ να δοκιμασω την βαζελινη σε σπρευ την εβλεπα στο εξωτερικο και την ζηλευα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πω πω υπέροχα πραγματάκια! Να τα χαρείτε όλα!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφα πράγματα διαλέξατε!! Ντρέπομαι που θα το πω αλλά δεν είδα καν ότι είχε παγωτά! Πώς μου ξέφυγαν;; Από δω και πέρα θα τσεκάρω το ψυγείο κάθε φορά! Το Intensive Care Spray Moisturiser από Vaseline μου αρέσει αρκετά για γρήγορη καθημερινή ενυδάτωση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία πραματάκια, να τα χαρείτε :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελεια!!!Καθε μηνα ανυπομωνω να παω στο Zampple!!!Φιλακια πολλα!!!
    Αθανασια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή