Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

16.4.15

Beauty Formulas - Tea Tree Shampoo & Conditioner


Μου αρέσουν τα μαλλιά καθώς παίζουν σημαντικό ρόλο στην εικόνα μας. Αν έχεις υγιή και λαμπερά μαλλιά τότε αυτό είναι αρκετό και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Το μυστικό σε αυτό είναι η περιποίηση και η φροντίδα τους. Έχοντας ανέκαθεν λιπαρά μαλλιά πάντα αντιμετώπιζα το ανεπιθύμητο πρόβλημα της λιπαρότητας, και στον μεγάλο αυτό αγώνα για την καταπολέμηση της αναζητώ τα κατάλληλα προϊόντα. Έτσι λοιπόν μέσα στην αναζήτηση αυτή ανακάλυψα το σαμπουάν και το conditioner της σειράς Tea Tree από Beauty Formulas.


To έλαιο τεϊόδεντρου (Tea Tree) είναι πασίγνωστο για τα πολύτιμα οφέλη και την έντονη δραστικότητα που έχει. Προσφέρει απολυμα­ντικές, κατα­πραϋ­ντικές, επουλωτικές και αντισηπτικές δράσεις, και βοήθα στην εξάλειψη των ατελειών, της ακμής, σε σπυράκια, της λιπαρότητας και από τυχόν τσιμπήματα. Γι' αυτές τις ισχυρές του δράσεις συχνά το συναντάμε σε προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο, που κυρίως αφορούν λιπαρές επιδερμίδες.
Πρέπει εδώ να αναφέρω πως πρώτη φορά βρίσκω προϊόντα με έλαιο τεϊόδεντρου, σε κάτι τόσο στοχευμένο για την περιποίηση των μαλλιών. Γνωρίζοντας λοιπόν όλες αυτές τις δράσεις που προσφέρει, ήμουν πολύ περίεργη να δω πως θα λειτουργήσουν στα δικά μου λιπαρά μαλλιά το σαμπουάν και το conditioner της σειράς Tea Tree από Beauty Formulas.


Το Tea Tree Shampoo περιέχει έλαιο τεϊόδεντρου ενώ είναι εμπλουτισμένο και με προ-βιταμίνη Β5. Κατά την διαδικασία του λουσίματος κάνει ικανοποιητικό αφρό, ενώ καθαρίζει έντονα και αποτελεσματικά τα μαλλιά σε βάθος, αφήνοντας τα απολύτως καθαρά σε βαθμό στο να νιώθεις πως τρίζουν. Η σύσταση του είναι πολύ ελαφριά και δεν βαραίνει τα μαλλιά. Ενώ να επισημάνω πως αφαίρεσε την ανεπιθύμητη λιπαρότητα και το αποτέλεσμα στα δικά μου λιπαρά μαλλιά διάρκεσε 4 μέρες, χωρίς να εμφανίσω λιπαρότητα. Γεγονός θαυματουργό αν αναλογιστούμε το πόσο συχνά λούσιμο χρειάζονται τα λιπαρά μαλλιά.

Το Tea Tree Conditioner επίσης περιέχει έλαιο τεϊόδεντρου και έχει μια πολύ ελαφριά σύσταση. Χάρη σε αυτό δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά, ενώ τοποθετώντας μια μικρή ποσότητα από την μέση μέχρι της άκρες, ενυδατώνει τα μαλλιά τόσο όσο χρειάζονται τα λιπαρά. Επίσης τα μαλακώνει αρκετά ώστε να ξεμπερδεύονται πιο εύκολα. Βέβαια όπως είπα προσφέρει ενυδάτωση τόση όση χρειάζονται τα λιπαρά μαλλιά. Τι σημαίνει αυτό; Πως οι άκρες μου που τείνουν να είναι πιο ξηρές λόγο βαφής χρειάζονται πιο έντονη ενυδάτωση από τι προσφέρει.


Αναλογίζοντας λοιπόν το πιο πάνω γεγονός θεωρώ πως τα συγκεκριμένα προϊόντα απευθύνονται σε λιπαρά μαλλιά λόγο των έντονης δράσης που προσφέρει το έλαιο τεϊόδεντρου. Αν και πάνω στη συσκευασία αναγράφεται πως απευθύνονται για όλους τους τύπους μαλλιών.
Σχετικά με την μυρωδιά που έχουν είναι αισθητή λόγο του συστατικού τους (αλλά προσωπικά μου αρέσει), αλλά είναι αρκετά πιο ήπια από αυτό που έχουμε συνηθίσει και μετά από λίγο υποχωρεί.
Θα τα βρείτε σε πράσινη, απλή αλλά βολική συσκευασία των 200ml, ενώ η τιμή τους 5,50€ είναι αρκετά προσιτή. Τέλος, περισσότερες πληροφορίες και τα προϊόντα της Beauty Formulas μπορείτε να τα βρείτε μέσω της CosmetiCom επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα, και στην σελίδα τους στο Facebook.

Αυτές ήταν οι εντυπώσεις μου σχετικά με το το σαμπουάν και το conditioner της σειράς Tea Tree από Beauty Formulas. Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη και ευχαριστημένη για την ποιότητα που προσφέρουν σε σχέση με την τιμή. Σίγουρα το σαμπουάν έχει ενταχθεί στην αγαπημένη μου ρουτίνα και θα το αναζητήσω ξανά.

Πιο το δικό σου μυστικό για λιπαρά μαλλιά ή μήπως είσαι ακόμα στην αναζήτηση των ιδανικών προϊόντων για την καταπολέμηση της λιπαρότητας; Μήπως έχεις δοκιμάσει αυτά της Beauty Formulas;
Μην ξεχάσεις να μας πεις πως σου φαίνονται και τις εντυπώσεις σου.

Πολλά φιλιά,
Δέσποινα

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Τα προϊόντα έχουν αγοραστεί με δικά μας χρήματα.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

7 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον το σαμπουάν. Σίγουρα θα το ψάξουμε. Φιλιά, κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτέλους! κάτι στοχευμμένο και για τα λιπαρά μαλλιά! πολύ ωραίο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4 μέρες;;; Κανονικά κάθε πότε χρειάζεσαι λούσιμο; Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον το σαμπουάν πάντως! Φιλιά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ πιο συχνά απλά το τέσταρα πόσο θα κρατήσει...

      Διαγραφή
    2. Άλλο ρωτάω καλέ, με άλλα σαμπουάν στις πόσες ημέρες χρειάζεσαι λούσιμο; :)

      Διαγραφή
    3. Τώρα το κατάλαβα τι εννοείς.. Στις 2

      Διαγραφή
  4. Έλα ρε και σου κράτησε το μαλλί 4 μέρες μ'αυτό το σαμπουάν;;; Υπάρχει στα Hondos;

    ΑπάντησηΔιαγραφή