Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

5.2.15

Empties #1 | Face Care


Σωστά διαβάζεις και από τον τίτλο! Το πρώτο empties ποστ μας είναι γεγονός και είμαστε πολύ χαρούμενες γι' αυτό. Η αλήθεια είναι πως τόσο καιρό δεν είχαμε σκεφτεί να κάνουμε empties και η ιδέα του δεν μας εντυπωσίαζε πολύ. Αλλά όπως καταλαβαίνεις αυτό άλλαξε. Μπαίνοντας στην διαδικασία του να τελειώσουμε κάποια προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούμε ήταν διασκεδαστικό και συνάμα μας γέμιζε με χαρά. Γιατί πλέον έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για το κάθε προϊόν, ξεχωρίζουμε τι μας άρεσε και τι όχι, και δεν αφήνουμε στην άκρη απλώς μισό-άδεια προϊόντα γιατί διαρκώς και όλο κάτι καινούργιο δοκιμάζουμε. Έτσι λοιπόν αρχίσαμε να κρατάμε στην άκρη τις άδειες συσκευασίες των προϊόντων που τελειώνουμε με σκοπό να σου μιλήσουμε γι' αυτά. Και όπως ήταν αναμενόμενο η σακουλίτσα γέμισε με προϊόντα που έχουν τελειώσει εδώ και πολύ καιρό. Χρειάστηκε ένα διάστημα για να μαζευτούν όλα αυτά και είπαμε να χωρίσουμε τα empties με τα άδεια προϊόντα για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Στο σημερινό λοιπόν ποστ θα ξεκινήσουμε με τα προϊόντα που τελειώσαμε για το πρόσωπο (ενώ μετέπειτα θα ακολουθήσουν και τα άλλα), θα βρεις την ολοκληρωμένη μας άποψη γι' αυτά, και για όσα προϊόντα υπάρχει ήδη review θα το αναφέρουμε για να μπορείς να ανατρέξεις αν σε ενδιαφέρει.


Για την Aquavita της Apivita σου έχουμε ξαναμιλήσει εδώ κι εδώ. Είναι αγαπημένη ενυδατική κρέμα και η συσκευασία για τις κανονικές/ξηρές επιδερμίδες με λυγαριά και μέλι τελείωσε και ήδη είμαστε στην επόμενη. Έχει πλούσια υφή, χρειάζεται λίγη ποσότητα, δεν βαραίνει το πρόσωπο και ενυδατώνει εξαιρετικά την επιδερμίδα αφήνοντας την απαλή με βελούδινη υφή. Απορροφάται μετά από λίγα λεπτά χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και πραγματικά με την χρήση της βοηθάει με τα ξηρά σημεία της επιδερμίδας. Η Σοφία το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε τέτοιο πρόβλημα και την λάτρεψε.

Μια ακόμα ενυδατική κρέμα, αυτή την φορά από Korres η κρέμα-gel ενυδάτωσης με ρόδι για λιπαρές/μεικτές επιδερμίδες. Ήταν σε ένα πακετάκι προσφοράς που είχε πάρει η Δέσποινα και μπορείς να δεις το review μας εδώ. Ιδανική για τις μικτές/λιπαρές επιδερμίδες μιας και η σύνθεση της είναι πολύ ελαφριά, δεν είναι καθόλου βαριά, ενυδατώνει πολύ καλά την επιδερμίδα, αφήνοντας ένα ματ αποτέλεσμα χωρίς λιπαρότητα. Εξαιρετικό προϊόν που ευχαριστήθηκα στην χρήση του και στα συν η πολύ όμορφη μυρωδιά της.

To Hydrabio Serum της Bioderma είναι ιδανικό για τις αφυδατωμένες επιδερμίδες που χρειάζονται ενυδάτωση. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα με την χρήση του ενώ η σύσταση του είναι πολύ ελαφριά σε μορφή gel. Τέλειο σε συνδυασμό πριν από την ενυδατική κρέμα ή και πριν το μακιγιάζ για να προετοιμάσει την επιδερμίδα, ενώ απορροφάται πραγματικά άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Αξίζει να αναφέρουμε και την συσκευασία του με αντλία. Το review μας θα το βρεις εδώ και στεναχωρηθήκαμε που τελείωσε. Θα το αναζητήσουμε ξανά σίγουρα.

Ένα ακόμα προϊόν που τελείωσε πρόσφατα είναι το Natural Serum της Apivita στη μπλε συσκευασία. Ένα προϊόν που μας άρεσε πολύ και ήδη μια ακόμα συσκευασία του μας περιμένει. Προσφέρει ενυδάτωση στην επιδερμίδα, η υφή του σε μορφή gel πάρα πολύ ελαφριά, και απορροφάται άμεσα. Με την χρήση του η επιδερμίδα είναι πιο απαλή και βελούδινη.  Ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πριν το μακιγιάζ για να προετοιμάσει την επιδερμίδα. Θεωρούμε πως θα ταιριάξει στις περισσότερες νεανικές επιδερμίδες που χρειάζονται ενυδάτωση, αν σκεφτούμε πως και στις δύο μας άρεσε. Η Σοφία έχει κανονική-μεικτή επιδερμίδα με τάση ξηρότητας, και η Δέσποινα μεικτή-λιπαρή επιδερμίδα. Αξίζει να σημειωθεί η υπέροχη γυάλινη συσκευασία του με σταγονόμετρο.

H Vitamin E Eye Cream από The Body Shop είναι ένα προϊόν που μας δίχασε με την χρήση του. Η συγκεκριμένη κρέμα ματιών ενυδατώνει πολύ καλά την περιοχή κάτω από τα μάτια ενώ παρατήρησα πως δίνει πολύ ωραίο φως και λάμψη. Ωστόσο με τους μαύρους κύκλους βοήθησε ελάχιστα οπότε δεν θα στην συνιστούσα αν έχεις έντονο πρόβλημα. Αξίζει να σημειωθεί και η πρακτική συσκευασία του με σωληνάριο με στόμιο για να μπορείς να ελέγχεις την ποσότητα.

Επίσης τελείωσαν και δύο συσκευασίες με lip balm. Το αγαπημένο Hydra Care από Liposan σου το έχουμε ξανα-αναφέρει εδώ κι αποτελεί σταθερή αξία. Αλλά επίσης ένα ακόμα εξαιρετικό ενυδατικό χειλιών είναι το Lip Care με Πρόπολη από Apivita. Και τα δύο ενυδατώνουν εξαιρετικά τα χείλη σε βάθος και τα θρέφουν αποτελεσματικά αν είναι ξηρά, ταλαιπωρημένα ή με σκασίματα.

Οι Collagen Essence Masks με αλόη και αγγούρι από Nu-Pore μας εξέπληξαν θετικά και η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε. Τις πήραμε τυχαία με μία παραγγελία μας από iHerb πολύ οικονομικά. Οι συγκεκριμένες μάσκες προσώπου είναι υφασμάτινα πανάκια εμποτισμένα με το προϊόν έτοιμα για χρήση. Ενυδατώνουν και δροσίζουν εκπληκτικά το πρόσωπο, δεν ερεθίζουν καθόλου και έπειτα η επιδερμίδα είναι πολύ απαλή και βελούδινη. Ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως τα πανάκια ήταν πλούσια και όσο έπρεπε εμποτισμένα για την εφαρμογή.


Περνάμε στον καθαρισμό του προσώπου που είναι πολύ σημαντικός μαζί με την ενυδάτωση. Έχουμε πολλά προϊόντα να σου δείξουμε εδώ. Το Face Care Hlios Herbs από Mastic Spa καθαρίζει το πρόσωπο απαλά, ιδανικό για κάθε μέρα, ενώ αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας. Περιέχει μαστίχα, μυρτιά και χαμομήλι και παρατήρησα με την χρήση του πιο λαμπερή την επιδερμίδα. Ωραία και απλή συσκευασία με αντλία, πρέπει όμως να επισημάνω πως το απλικατέρ του δεν φτάνει μέχρι κάτω για να πάρεις το προϊόν.

Τα προϊόντα σε μορφή αφρού είναι πολύ εύχρηστα και βολικά για το καθημερινό καθαρισμό. Αγαπημένο και αυτή είναι η δεύτερη συσκευασία που τελειώνει είναι ο αφρός Mousse Nettoyante της Avene. Μια ακόμα συσκευασία τελείωσε και σίγουρα θα το προτιμήσουμε ξανά. Δεν θα σταθούμε πολύ γιατί μπορείς να διαβάσεις το αναλυτικότατο review μας εδώ. Σημαντικό είναι ότι καθαρίζει απαλά, είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες ενώ δεν ερεθίζει-ξηραίνει καθόλου το πρόσωπο.

Ένας ακόμα αφρός καθαρισμού που τελείωσε είναι το Ideal Fresh από L'Oreal. Το συγκεκριμένο προϊόν καθαρίζει απαλά το πρόσωπο και κάνει εξαιρετικά την δουλειά του. Εύκολο στη χρήση του όμως δεν μας ενθουσίασε αρκετά. Να επισημάνουμε πως είναι κατάλληλο μόνο για λιπαρές επιδερμίδες, καθώς μπορεί να ξηράνει την επιδερμίδα. Επίσης έχει μια μυρωδιά που προσωπικά δεν βρίσκουμε ευχάριστη, δεν είναι άσχημη ή έντονη αλλά δεν είναι του γούστου μας.

Επίσης ένα ακόμα προϊόν που δεν μας ενθουσίασε είναι το Vitamin E Foaming Facial Wash από Beauty Formulas. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα αλλά η σύνθεση του θυμίζει περισσότερο γαλάκτωμα παρά σαπούνι για το πρόσωπο. Επίσης έχει μια μυρωδιά που δεν βρίσκουμε ευχάριστη κι ας μην είναι έντονη ή άσχημη.

Αγαπημένο πολυχρηστικό προϊόν για την περιποίηση και τον καθαρισμό του προσώπου είναι το Pure Active 3 in 1 από Garnier που σου έχουμε ξανά-αναφέρει παλιά εδώ. Το συγκεκριμένο προϊόν απευθύνεται σε επιδερμίδες με ατέλειες, και είναι 3 σε 1 καθώς κάνει απολέπιση με τους πλούσιους και λεπτούς κόκκους που περιέχει, ενώ μπορεί χρησιμοποιηθεί και καθημερινά για τον καθαρισμό. Ενώ μπορείς να το αφήσεις να δράση στο πρόσωπο ως μάσκα για λίγα λεπτά. Με την χρήση του βοηθάει εκπληκτικά με τα μαύρα στίγματα και εξισορροπεί την λιπαρότητα και την γυαλάδα. 

Για την σειρά Tea Tree της The Body Shop σου έχουμε ξαναμιλήσει στο review μας για την σειρά εδώ. Το Tea Tree Skin Clearing Toner είναι μια τονωτική λοσιόν με εκχύλισμα τεϊόδενδρου, έχει έντονη μυρωδιά λόγο του συστατικού αλλά δεν το βρίσκουμε ενοχλητικό. Μετά το ντεμακιγιάζ 
αφαιρεί όποια υπολείμματα έχουν μείνει, και αφήνει μια αίσθηση δροσιάς και καθαριότητας χωρίς λιπαρότητα, ενώ με την χρήση του βοηθάει με τις ατέλειες.


Τελειώσαμε δύο συσκευασίες από το υπερ-αγαπημένο μας απαλό ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών της L'Oreal. Για το συγκεκριμένο σου έχουμε μιλήσει πολλές φορές εδώ κι εδώ, και ξέρεις πόσο το λατρεύουμε. Είναι ένα διφασικό προϊόν που κάνει απαλό ντεμακιγιάζ ενώ αφαιρεί πολύ εύκολα την αδιάβροχη μάσκαρα χωρίς να ερεθίζει και να αφήνει λιπαρότητα. Σίγουρα είναι ένα προϊόν που θα συνεχίζουμε να προτιμάμε.

Επίσης ένα νέο προϊόν που δοκιμάσαμε πρώτη φορά και τελείωσε είναι το ντεμακιγιάζ ματιών Express 2σε1 της Garnier. Επίσης ένα διφασικό προϊόν για το ντεμακιγιάζ των ματιών που μας εντυπωσίασε καθώς αφαιρεί εύκολα το μακιγιάζ από τα μάτια, ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα, με ιδιαίτερη ευκολία χωρίς πολύ τρίψιμο.

Ένα προϊόν που μας απογοήτευσε είναι το Eye Makeup Remover Waterproof από Essence. Το συγκεκριμένο διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών το επιλέξαμε για μια πιο οικονομική λύση, αλλά δεν αφαιρεί εύκολα το μακιγιάζ (ούτε καν το απλό), ενώ χρειάζεσαι ένα σωρό βαμβάκι και τρίψιμο. Κρίμα γιατί η Essence είναι μια εταιρεία που έχει αξιόλογα προϊόντα σε οικονομικές τιμές αλλά το συγκεκριμένο δεν.

Ένα προϊόν που και μας λείπει ήδη είναι το το αισθησιακό λαδάκι καθαρισμού Ideal Glow της L'Oreal. Τελειώσαμε δύο συσκευασίες. Το συγκεκριμένο λαδάκι είναι ξεχωριστό γιατί καθώς το απλώνεις στο πρόσωπο, έπειτα βρέχεις με χλιαρό νερό και γίνεται σαν γαλάκτωμα. Ουσιαστικά λιώνει και αφαιρεί άψογα το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια με εξαιρετική ευκολία χωρίς να ερεθίζει, και δεν αφήνει λιπαρότητα καθόλου. Μην το φοβηθείς επειδή είναι σε μορφή ελαίου. Μετά από την χρήση του παρατηρήσαμε πως θολώνει ελάχιστα την όραση, αλλά άμα το ξεβγάλεις με χλιαρό νερό δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

To Hydrabio H2O Solution Micellaire της Bioderma είναι πασίγνωστο και τα λόγια είναι περιττά. Μπορείς να δεις το review μας εδώ. Ένα νεράκι καθαρισμού Micellaire που ευχαριστηθήκαμε με την χρήση του μέχρι και την τελευταία σταγόνα. Αφαιρεί το μακιγιάζ εύκολα και καθαρίζει απαλά το πρόσωπο και τα μάτια. Δεν ερεθίζει καθόλου, ενώ αφήνει μια τέλεια αίσθηση δροσιάς, δεν έχει καθόλου άρωμα και βλαβερά συστατικά. Με την χρήση του όμως εκτός από ντεμακιγιάζ, η επιδερμίδα είναι πιο απαλή και ενυδατωμένη.


Φυσικά από τα empties μας δεν θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο μας Ιαματικό νερό της Avène. Το πόσο το αγαπάμε το γνωρίζεις ήδη και συστάσεις δεν χρειάζονται, το έχεις δει σε αγαπημένα μας εδώ, εδώεδώ κι εδώ. Ενώ το review μας θα βρεις εδώ. Τελειώσαμε δύο τεράστιες συσκευασίες των 300ml, και δύο των 50ml για να το έχουμε πάντα στην τσάντα μαζί μας. Τα οφέλη και οι καταπραϋντικές, απαλυντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητες που προσφέρει είναι γνωστές, και το λατρεύουμε για την άμεση δόση δροσιάς και ενυδάτωσης.

Κάπου εδώ λοιπόν τελειώνει αυτό το τεράστιο ποστ με τα προϊόντα περιποίησης προσώπου που τελειώσαμε. Σύντομα θα ακολουθήσουν και τα empties με προϊόντα που τελειώσαμε 
για το σώμα και τα μαλλιά.
Μην ξεχάσεις να μας πεις στα σχόλια πως σου φαίνονται τα empties και άμα θα ήθελες να δεις κι άλλα στο Sisters Beaute.
Εσύ beauty έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν; Ποια η γνώμη σου;

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

5 σχόλια:

  1. Τεράστιο και χορταστικό ποστ!!!Θα συμφωνήσω για το ιαματικό νερό της Avene αλλά θα διαφωνήσω για το αισθησιακό λαδάκι της Loreal . Εμένα προσωπικά δεν με ικανοποίησε και πετάχτηκε μισό :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μόνο που έχω δοκιμάσει είναι ο αφρός της loreal!! χαχα. δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με την μυρωδιά του αλλά δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο. Δεν καθάριζε την επιδερμίδα μου σε βάθος! Τέλειο post και πολύ ωραίες φωτογραφίες κορίτσια <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο το post και εγώ έχω μπει στον πειρασμό να κάνω ένα με empties αλλά έχω τόσο πολλά που δεν θα τελειώνει ποτέ Και μάλλον κανείς δεν θα έχει την υπομονή να το διαβάσει χιχι . Πάντως εσείς τα καταφέρατε μια χαρά δεν βαρέθηκα καθόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμείς αυτό το πρόβλημα είχαμε γιατί έχουν μαζευτεί πολλά κι έτσι τα χωρίσαμε σε κατηγορίες... Αν κάνεις θα χαρούμε να το διαβάσουμε!! :) Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!!

      Διαγραφή
  4. Είναι τόσα πολλά που δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω! χιχι Απλά θα περιμένω και τα επόμενα empties posts...

    ΑπάντησηΔιαγραφή