Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

19.1.15

Sephora Mini Haul


Σήμερα έχουμε ένα μικρό και πολύ σύντομο ποστ με τις πιο πρόσφατες αγορές μας από Sephora. Σε μια από τις βόλτες μας στο The Mall, και εκεί που απολαμβάναμε το καφεδάκι μας, είπαμε να κάνουμε και μια βόλτα από το κατάστημα Sephora. Σαν λάτρεις την ομορφιάς, αν δεν το επισκεφθούμε εμείς ποιος θα το κάνει, και για να είμαστε ειλικρινείς αφορμή ψάχναμε. Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο δεν αντισταθήκαμε και τελικά δεν φύγαμε με άδεια χέρια. Το καλύτερο είναι πως τα Sephora είχαν και πολύ καλές εκπτώσεις εκείνη την περίοδο, οπότε αρπάξαμε αμέσως την ευκαιρία για μερικά πραγματάκια που θέλαμε εδώ και καιρό.


Στην κορυφή των αγορών μας είναι η πολύ-συζητημένη παλέτα Chocolate Bar από Too Faced. Η συγκεκριμένη παλέτα κυκλοφορεί παντού το τελευταίο καιρό, και όχι αδίκως γιατί έχει τα πιο όμορφα γήινα χρώματα σκιών για το μακιγιάζ μας. Περιέχει 16 σκιές ματιών που ταιριάζουν άψογα μεταξύ τους, και όλο το concept με την σοκολάτα είναι τέλειο. Την βρήκαμε με -25% και χωρίς δεύτερη σκέψη έγινε δική μας. Η πρώτες μας εντυπώσεις είναι θετικές και τώρα ανυπομονούμε να αρχίσουμε να την χρησιμοποιούμε. Σκεφτόμαστε να κάνουμε και κάποιο review στο μέλλον για την συγκεκριμένη παλέτα, οπότε αν σε ενδιαφέρει μην ξεχάσεις να μας το πεις από κάτω με ένα σχόλιο.


Το ποστ αυτό είπαμε είναι σύντομο και οι αγορές μας ήταν πραγματικά ελάχιστες, οπότε για το τέλος αφήσαμε 3 ακόμα προϊόντα που τα βρήκαμε με προσφορά -50% έκπτωση. Έτσι λοιπόν μπήκαν αυτόματα στο καλάθι με τα ψώνια μας, και βρήκαν τον δρόμο τους προς στο ταμείο και μετέπειτα για το σπίτι μας.

Το Endless Summer Bronzer από Too Faced είναι ένα πανέμορφο bronzer με υπερβολικά ελάχιστο shimmer, που δεν διακρίνεις εύκολα. Η απόχρωση του είναι πολύ φορέσιμη και φυσική, κατάλληλη για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, και με το -50% ήταν ευκαιρία να το δοκιμάσουμε. Η συσκευασία του πανέμορφη όπως όλα τα προϊόντα από Too Faced.

Ένα ακόμα προϊόν από Too Faced είναι το Lip Insurance. Αντίστοιχο προϊόν δεν έχουμε ξαναδοκιμάσει και ουσιαστικά είναι μια βάση (αλλιώς primer) για τα χείλη. Πιο πολύ η περιέργεια μας τράβηξε για αυτό το προϊόν και με το -50% ήταν ευκαιρία.

Τέλος αφήσαμε την Aqua Cream από Make Up For Ever, σε μια υπέροχη μπρονζέ-καφέ απόχρωση (Νο. 14). Τις συγκεκριμένες κρεμώδης σκιές επίσης θέλαμε να δοκιμάσουμε καιρό, μιας και οι κριτικές για αυτές είναι οι καλύτερες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σκιά, ως βάση για τα μάτια, ή και ως eyeliner. Μια πρώτη εντύπωση, έντονη χρωματική απόδοση και υφή που απλώνεται εύκολα. Τώρα μένει να δούμε και την διάρκεια για να πούμε περισσότερα.

Αυτές ήταν οι πρόσφατες αγορές μας από Sephora, που θεωρήσαμε ότι άξιζαν να σου επισημάνουμε λίγο το ενδιαφέρον. Αν θες να δεις review για κάποιο προϊόν μην ξεχάσεις να μας το πεις. Τελειώνοντας αυτό το ποστ πες μας αν έχεις δοκιμάσει κάτι και τις εντυπώσεις σου.
Ποιες οι δικές σου πρόσφατες αγορές beauty;

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Τα προϊόντα έχουν αγοραστεί με δικά μας χρήματα.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

16 σχόλια:

  1. Πανέμορφα όλα! Μπορείτε να μας πείτε τις τιμές με την έκπτωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Chocolate Bar από 45 στα 33, το μπρόνζερ μισή τιμή από 30 στα 15, η Aqua Cream από 25 στα 12, και το Lip Ιnsurance από 17,50 στα 9. Αρκετά καλές εκπτώσεις για τέτοια προϊόντα :)

      Διαγραφή
    2. Η τιμή της Chocolate Bar δεν υπάρχει! Ευχαριστώ πολύ Δέσποινα :)

      Διαγραφή
  2. αχ αυτή η παλέτα chocolate bar ^^. αχ!!! εννοείται να κάνετε αναλυτικό blog post!! Τι ωραία πράγματα.Με γειά σας :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτή η παλετα είναι έρωτας!μεγιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την chocolate bar την έχω καιρό στο μάτι! Όντως υπέροχες τιμές για αυτά τα προϊόντα! Με γεια σας κοπέλε!!!! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλοφορετα κοριτσια! αυτη η παλετιτσα πολυ κουβεντιαζετε τελευταια και μου φαινεται οτι θα την τιμησω, γιατι τα χρωματα ειναι πολλα και ομορφα! περιμενω εντυπωσεις και για το lip insurance.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με γειες!! Καλοφόρετα!! :) Αναμένουμε το review του chocolate bar!! :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία η chocolate bar! Να τα χαρείτε όλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περιμένω πως και πως το review για την παλέτα γιατί είμαι στο τσακ να πάω να την πάρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μικρό το haul αλλά υπέροχα τα πράγματα που πήρατε κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/1/15 10:30

    Υπέροχα όλα! την παλέτα θα την καταευχαριστηθείτε! με γεια σας κορίτσια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχα ολα με γεια σας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ όμορφα πραγματάκια! Με γεια σας! Το bronzer φαίνεται να έχει πολύ ωραία απόχρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. είναι εξαιρετική εταιρία!
    Πολύ ωραίες οι επιλογές σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή