Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

7.12.14

The Body Shop Christmas Haul


Την αγάπη μας για την ομορφιά την γνωρίζεις, επίσης θα έχεις καταλάβει ότι αγαπάμε και τα Χριστούγεννα. Όταν λοιπόν οι δύο αυτές αγάπες μας συνδυάζονται μεταξύ τους, τότε μιλάμε για προϊόντα ομορφιάς που ξεχωρίζουν με υπέροχα αρώματα, εσάνς μαγείας και Χριστουγέννων. Αναφερόμαστε λοιπόν στα λατρεμένα μας The Body Shop που κάθε χρόνο έχει βρει την μαγική συνταγή, και τα συνδυάζει όλα αυτά μαζί στις εποχικές σειρές του. Τα Χριστούγεννα κρύβονται στις πανέμορφα στολισμένες συσκευασίες, στα εκπληκτικά λαχταριστά αρώματα που σε πλημμυρίζουν αμέσως, και στη μαγεία Χριστουγέννων που βάζουν σε κάθε προϊόν. Όλα αυτά μαζί! Και με αυτόν τον πρόλογο ελπίζουμε να κατάλαβες γιατί έχουμε συνδυάσει τα Χριστούγεννα με τα The Body Shop, και αν όχι μια βόλτα σε κάποιο κατάστημα τους αυτή την περίοδο θα σε πείσει.

Πρόσφατα λοιπόν επισκεφθήκαμε τα The Body Shop για να γνωρίσουμε τις νέες εποχικές σειρές τους για τα Χριστούγεννα από κοντά. Χριστουγεννιάτικο κλίμα μας πλημμύρισε αμέσως ανακαλύπτοντας τα νέα προϊόντα, συλλέγοντας τις πιο όμορφες και μοναδικές στιγμές που μπορείς να δεις
στο ποστ μας εδώ.
Για εμάς όμως φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα, κάνοντας δώρα στον εαυτό μας! Ξεχωρίσαμε κάποια προϊόντα από τις νέες συλλογές και σήμερα σου ετοιμάσαμε ένα haul ποστ με τις Χριστουγεννιάτικες αγορές μας από τα The Body Shop.



Από τις εποχικές σειρές για την περιποίηση του σώματος/Body Care Collection λατρέψαμε την σειρά Vanilla Brulee. Εξάλλου ήταν αναμενόμενο καθώς δηλώνουμε βανιλιο-λάτρεις.
Αυτή η σειρά συνδυάζει το γλυκό άρωμα της βανίλιας μαζί με καραμέλα και λίγο κακάο, συνθέτοντας ένα αποτέλεσμα μαγικό.
Επιλέξαμε το Body Butter, το Eau De Toilette, το Shower Gel, την Hand Cream, το Lip Balm, την μπάρα σαπουνιού, και το Home Fragnance Oil της σειράς.



Αλλά ξεχωρίσαμε και την σειρά Glazed Apple για το εκπληκτικό άρωμα καραμελωμένου πράσινου μήλου που μας έκανε αμέσως εντύπωση. Άρωμα ιδιαίτερο, γλυκό που κλέβει αμέσως την προσοχή.
Και από αυτή την σειρά επιλέξαμε το Body Butter, το Eau De Toilette, το Shower Gel, την Hand Cream, το Lip Balm, την μπάρα σαπουνιού, και το Home Fragnance Oil.

Με λίγα λόγια πρέπει να ξέρεις πως τα προϊόντα και των δύο σειρών μυρίζουν υπερ-υπέροχα (πόσες φορές ακόμα θα το πούμε σε αυτό το ποστ). Σίγουρα πρέπει να τα μυρίσεις.
Τα Body Butters είναι προϊόντα που αποτελούν σταθερή άξια για την περιποίηση του σώματος μας. Ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα, αφήνοντας την απαλή και βελούδινη, ενώ απορροφούνται άμεσα. Με τα Eau de Toilette αρκεί ένα ψέκασμα για να σε πλημμυρίσουν τα υπέροχα αρώματα της κάθε σειράς, ενώ έχουν και πολύ καλή διάρκεια.
Τα Shower Gels μετατρέπουν το αφροντούς μας σε μια πραγματικά χαλαρωτική διαδικασία, ενώ ενυδατώνουν την επιδερμίδα και κάνουν πλούσιο αφρό.
Οι Hand Creams ενυδατώνουν και φροντίζουν τα χεράκια μας, ειδικά τώρα το χειμώνα που το έχουν ανάγκη. Ενώ τα Lip Balms περιποιούνται τα χείλη μας για να είναι έτοιμα για το 
αγαπημένο μας κραγιόν.
Mπάρες σαπουνιών από The Body Shop δεν έχουμε ξαναχρησιμοποιήσει, αλλά οι συγκεκριμένες είναι πολυχρηστικές, μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού ενώ καθαρίζουν εξαιρετικά.
Τα Home Fragnance Oils τα επιλέξαμε για να τα καίμε στη συσκευή αιθέριων έλαιων που έχουμε στο δωμάτιο μας. Χρησιμοποιώντας τα εκτός ότι χαλαρώνουμε απίστευτα, το δωμάτιο μυρίζει φανταστικά.



Και από αυτό το haul ποστ δεν θα μπορούσε να λείπει η Lip & Cheek Doll που ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η πανέμορφη κουκλίτσα που μας έκλεψε αμέσως την καρδιά. Πρόκειται για ένα stain που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα χείλη και στα μαγουλάκια. Έχει ροδοκόκκινη απόχρωση, και είναι σε μια πανέμορφη συλλεκτική συσκευασία/στολίδι για το boudoir μας. Η χρωματική του απόδοση είναι πολύ καλή, ανάλογα όσες φορές τοποθετήσεις το προϊόν θα έχεις και πιο έντονο αποτέλεσμα. Ενώ αξίζει να σημειωθεί και η διάρκεια του.

Από τι καταλαβαίνεις φέτος τα Χριστούγεννα τα The Body Shop είχαν την τιμητική τους.
Εσύ beauty έχεις δει τις νέες εποχικές σειρές του The Body Shop για τα Χριστούγεννα; Αν όχι σε παροτρύνουμε να το κάνεις σύντομα γιατί κοντεύουν να εξαντληθούν.
Μην ξεχάσεις να μας πεις πως σου φάνηκαν οι Χριστουγεννιάτικες αγορές μας,
 και αν έχεις δοκιμάσει κάτι.
Μήπως κι εσύ έχεις συνδυάσει τα Χριστούγεννα με τα The Body Shop όπως εμείς;

Πολλά φιλιά,
Σοφία και Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Τα προϊόντα έχουν αγοραστεί με δικά μας χρήματα.

7 σχόλια:

  1. Πόσα πήρατε καλέ;;; Χαχαχα! Με γεια! Η vanilla brulee μυρίζει όντως πολύ ωραία! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μύρισε Χριστούγεννα με το ποστς κορίτσια!

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. omg loved everything and spcially that dolly lip stain :)
    would you like to follow each other?
    www.sorathmajid1.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα "σηκώσατε" όλα καλε..... μυρωδατες ομορφιες... μπράβο κορίτσια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω αγαπησα την σειρα με το μηλο, μετα την βανιλια και τελευταιο και καταιδρωμενο το cranberries! για μενα πηρα body butter και αφροντους . για δωρακια πηρα διαφορα απο την σειρα με τα μαθηματα σχολειου των παιδιων για να κανουμε και την καλη μας πραξη εν οψη εορτων! καλοφορετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχ πόσο τέλεια όλα, με γεια σας κορίτσια!!! και του χρόνου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφα όλα! Αλλά λίγο ξεχωρίζει η Lip & Cheek Doll...

    ΑπάντησηΔιαγραφή