Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

6.11.14

November Magazines Haul!


Σήμερα σου έχουμε ένα ακόμα haul ποστ αλλά λίγο διαφορετικό. Αποφασίσαμε όπως βλέπεις να το ονομάσουμε Magazines Haul με τα πρόσφατα πραγματάκια που πήραμε μαζί με τα περιοδικά του Νοεμβρίου όπως καταλαβαίνεις. Με μια απλή βόλτα στο περίπτερο για να πάρεις τα αγαπημένα σου περιοδικά, μπορείς τελικά να βρεις πραγματικούς θησαυρούς ομορφιάς. Αυτό το μήνα λοιπόν εμείς επιλέξαμε τα Madame Figaro, Elle, Mirror, Miss Glitter και μαζί είχαν πολύ όμορφα δωράκια που τελικά δεν αντισταθήκαμε.


Το Madame Figaro είχε μαζί δώρο δύο προϊόντα από Yves Saint Laurent. Την Volume Effet Faux Cils Baby Doll Mascara, και ένα μαύρο αδιάβροχο μολύβι ματιών. Όπως καταλαβαίνεις ήταν απλά ευκαιρία. Μαζί με το περιοδικό παίρνεις και 2 προϊόντα YSL σε travel size που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αρκετές φορές. Το περιοδικό μαζί με τα δώρα κοστίζει 6,40 ευρώ.


Το Elle επίσης είχε δώρο μία μάσκαρα αυτή την φορά από την Shiseido. Την Perfect Full Definition Mascara σε travel size. Γιατί μια μάσκαρα ποτέ δεν είναι αρκετή. To περιοδικό μαζί με το δώρο κοστίζει 5,90 ευρώ. 


Τα Velvet Matte Lipsticks από Golden Rose είναι από τα αγαπημένα μας κραγιόν. Αν και δεν σου έχουμε μιλήσει γι' αυτά, θέλουμε σύντομα όμως να το κάνουμε.
Μαζί λοιπόν με το Miss Glitter του μήνα είχε δώρο από ένα κραγιόν Velvet Matte σε κανονικό μέγεθος, και μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 2 υπέροχες αποχρώσεις. Μια κόκκινη ή μια βιολετί.
Mας άρεσαν και οι 2 αποχρώσεις που δεν μπορούσαμε να επιλέξουμε, και τελικά πήραμε και τις δύο. Το περιοδικό μαζί με το κραγιόν κοστίζει 3,50 ευρώ.


Για το τέλος αφήσαμε το Mirror που είχε δώρο το Extra Cover Make Up από Rilken σε κανονικό μέγεθος. Το συγκεκριμένο foundation αναγράφει ότι είναι καλυπτικό, ενυδατικό και ότι δεν βαραίνει το δέρμα. Μένει μόνο να το δοκιμάσουμε, αν και οι πρώτες μας εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Η απόχρωση του είναι σε medium αλλά στην δική μας πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα ταίριαξε πολύ καλά. Το περιοδικό μαζί με το δώρο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Προσωπικά μας αρέσει που μαζί με τα αγαπημένα μας περιοδικά, μπορούμε να βρούμε πολύ αξιόλογα προϊόντα δίνοντας μας την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε. 
Αλήθεια πως σου φάνηκαν τα προϊόντα ομορφιάς που είχαν μαζί αυτό το μήνα; Έχεις δοκιμάσει κάτι;
Επίσης μην ξεχάσεις να μας πεις αν σου άρεσε το ποστ και αν θα ήθελες να δεις κι άλλα Magazines Hauls στο μέλλον.

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Τα προϊόντα έχουν αγοραστεί με δικά μας χρήματα.

4 σχόλια:

  1. Το Madame Figaro και το Glitter τα πήρα κι εγώ. Βέβαια κρατήθηκα και πήρα μόνο το κόκκινο κραγιόν απο Golden Rose. Το Mirror μου ξέφυγε και πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω το make up! Ας ελπίσω να το βρω κάπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήρα και γω το glitter!!Mε την βιολετί απόχρωση γιατί από κόκκινα,άλλο τίποτα!χαχα!!
    Είναι πολύ καλή ευκαιρία μαζί με τα περιοδικά να παίρνουμε και να δοκιμάζουμε διάφορα προϊόντα!!χεχε!
    Τα 2 πρώτα περιοδικά όμως μου φαίνονται τσιμπημένα να πω την αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το makeup φοβηθηκα να το παρω λογω της αποχρωσης, αλλα αφου λετε οτι σας ταιριαξε, θα το παρω σημερα κιολας αν το βρω! τα κραγιον τα ειχα ηδη. οι macara shiseido ειναι πολυ μικρη για τα 6ευρω νομιζω. το madame figaro ειναι καλη ευκαιρια για οποιες χρησιμοποιουν μαυρα μολυβια γιατι ειναι τελεια ποιοτητα.εγω παλι αγαπω τα eyeliner! καλοφορετα και περιμενουμε και επομενο post τον αλλο μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω οπωσδήποτε να αγοράσω το madame figaro!
    Ευχαριστούμε τόσο πολύ για την ενημέρωση!!!!!

    Πολλά φιλιά κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή