Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

1.10.14

iHerb Haul!


Από το iHerb θέλαμε να αγοράσουμε κάποια πραγματάκια, που είχαμε εδώ και πολύ καιρό στην beauty wishlist μας. Οπότε με την πρώτη ευκαιρία που μας δόθηκε, γεμίσαμε το ηλεκτρονικό καλαθάκι μας και κάναμε την πρώτη μας παραγγελία. Και ιδού σήμερα έχουμε το πρώτο Haul ποστ στο Sisters Beaute με τις αγορές μας από το iHerb, για να σου δείξουμε τα προϊόντα που επιλέξαμε (αν και η λίστα μας όλο και μεγαλώνει).

Το iHerb αν δεν το γνωρίζεις είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που μπορείς να βρεις μεγάλη πληθώρα σε βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής και σε φυσικά βιολογικά προϊόντα ομορφιάς και υγείας. Έχει πολλές εταιρείες για να διαλέξεις και σίγουρα θα βρεις αυτό που επιθυμείς.
Το πακέτο της παραγγελίας μας ήρθε σε δύο εβδομάδες, σε εξαιρετική κατάσταση και άψογα συσκευασμένο. Ενώ τα μεταφορικά για Ελλάδα κόστισαν μόνο 3.10 (4$).

*Επίσης αν θέλεις να κάνεις σου έχουμε εκπτωτικό κωδικό για την πρώτη σου παραγγελία. 
Βάζοντας τον κωδικό: SFP208 θα έχεις έκπτωση 10$ για παραγγελίες από 40$ ή έκπτωση 5$ για παραγγελίες χαμηλότερου κόστους.


Πρώτο πράγμα που επιλέξαμε χωρίς άλλη σκέψη είναι κάποια φυσικά έλαια. Εκτός από τις άπειρες χρήσεις που έχουν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά, και μπορούμε να δημιουργήσουμε τις δικές μας σπιτικές συνταγές ομορφιάς κάνοντας αλχημείες.
Από την εταιρεία Cococare επιλέξαμε έλαιο καρύδας και καστορέλαιο, από την Now Solutions αμυγδαλέλαιο, και από Desert Essence έλαιο Jojoba.


Κάτι που θέλαμε επίσης εδώ και πολύ καιρό είναι οι αποσμητικοί κρύσταλλοι από Crystal σε μορφή roll-on και spray. Δεν περιέχουν αλουμίνιο, άρωμα και parabens, ενώ έχουν υποαλλεργική σύνθεση για φυσική προστασία.


Ένα ακόμα προϊόν που μας είχε κινήσει το ενδιαφέρον είναι το Cucumber Witch Hazel with Aloe Vera Toner από Thayers. Με σύνθεση από φυσικά συστατικά, δεν περιέχει αλκοόλη και parabens, είναι κατάλληλο ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες, ενώ τα συστατικά του προσφέρουν αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας.


Επίσης διαλέξαμε κάποια προϊόντα από την εταιρεία Nu-Pore για το κάτι έξτρα στην περιποίηση μας. Το iHerb τα είχε σε τιμή δοκιμής, πολύ οικονομικά και δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε. Επιλέξαμε τις Collagen Essence Masks (μάσκες προσώπου) με Fresh Aloe - Cucumber & Natural Herb - Pomegranate. Tις Moisturizing Socks (ενυδατικές κάλτσες ποδιών) με Shea Butter & Aloe Vera Extract, και το Moisturizing Under Eye Treatment (μάσκες για τα μάτια).


Επίσης κάναμε μια αγορά και για την μανούλα μας για να την περιποιηθούμε που βάφει τα μαλλιά της. Οπότε επιλέξαμε τις φυσικές βαφές Natural Hair Color & Conditioner από Light Mountain
Η απόχρωση που πήραμε είναι η Light Brown και αν σε ενδιαφέρει έχει κι άλλες για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει. Το ξεχωριστό με αυτή την φυσική βαφή είναι ότι περιέχει βότανα και είναι 
χωρίς χημικά και αμμωνία.


Όπως ξέρεις λατρεύουμε το φθινόπωρο και το χειμώνα, και τι καλύτερο από ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι για τις κρύες μέρες που μας περιμένουν. Επιλέξαμε λοιπόν φυσικό τσάι χωρίς καφεΐνη. Διαλέξαμε το Sleepytime Vanilla από Celestial Seasonings, και το Chai Rooibos από Yogi Tea
Ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε!


Τέλος, διαλέξαμε κάποια αποξηραμένα φρούτα από την εταιρεία Just Tomatoes Etc! σε διάφορες γεύσεις και εκδοχές (StrawberriesStrawberries 'n BananasFruit SaladFruit Munchies).
Τα συγκεκριμένα αλλιώς τα περιμέναμε γευστικά και η αλήθεια είναι πως μας απογοήτευσαν λίγο. Ίσως θα ήταν καλύτερα σε συνδυασμό μαζί με κάποιο γιαούρτι, άλλους ξηρούς καρπούς ή μέσα σε κάποια σαλάτα.

Πες μας πως σου φαίνεται το iHerb και αν έχεις κάποιο αγαπημένο προϊόν από εκεί
 ή αν έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά. 
Επίσης μην ξεχάσεις να μας πεις αν σου αρέσουν τα Haul ποστ και αν θα ήθελες να δεις κι άλλα μελλοντικά στο Sisters Beaute.

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα.

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Τα προϊόντα έχουν αγοραστεί με δικά μας χρήματα.

15 σχόλια:

  1. Αγαπώ iherb!!Εχω ψωνίσει πάρα πολλές φορές και έχω κάνει αντίστοιχα ποστ!
    Μεγειά σας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να πάρω τόσαααα πράγματα από iHerb και εγώ! Υπέροχα τα πράγματά σας φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία όλα!!
    αγαπημένο i herb!
    ετοιμάζομαι ξανά για παραγγελία :)

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπώ iherb τα περισσότερα τα εχω δοκιμάσει :))) φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με γειά κορίτσια υπέροχες επιλογές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με γεια σου!
    να τα χαρείς όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. υπέροχες επιλογές!!
    το ποσο καιρο θελω να ψωνισω απο iherb δε λεγεται!!!!!
    αντε να δουμε ποτε θα παρω αποφαση!!!!!!
    μεγεια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κλασσικα και αγαπημενα πηρατε..δε νομιζω να απογοητευτειτε..ειναι ολα υπεροχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με γεια! Μας έχει καταστρέψει αυτό το iherb! Το almond oil το έχω κι εγώ και έχω στη wishlist το jojoba oil, οπότε περιμένω να μου πείτε πως σας φάνηκε! Μου το πρότειναν για τα μαλλιά. Τα Just Strawberries n Bananas τα έχω επίσης στη wishlist αλλά τώρα άλλαξα γνώμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοριτσια το IHERB δεν δεχεται paypal ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι δεν δέχεται μέσω Paypal, είναι απευθείας με την κάρτα!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος4/10/14 00:54

    Με γεια σας κορίτσια, πολύ ωραίες οι επιλογές σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έκανα και εγώ πρόσφατα μια παραγγελία από iherb και ανέβασα post.Βέβαια δεν είχαμε κάποιο κοινό προϊόν, εγώ στάθηκα σε real techniques και elf κυρίως αλλά μου δίνετε ιδέες για επόμενες αγορές! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λατρεύω iherb!αν θέλετε μπορείτε να δείτε το νεό μου site http://allbeautytalks.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Tis maskes tis eho paragilei kai ego kai ine poly kales !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή