Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

23.6.14

Erre Due Spring/Summer Collection 2014!


Στο σημερινό ποστ μιλώντας για καλοκαιρινό μακιγιάζ δεν θα μπορούσε να λείπει η νέα συλλογή της Erre Due για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014!
Η νέα συλλογή έχει πολλά νέα προϊόντα in beauty town, άκρως έντονα καλοκαιρινά χρώματα για να τα υιοθετήσεις στο μακιγιάζ σου και να κάνεις την διαφορά (εμείς τα λατρέψαμε), και φυσικά άκρως ανεβασμένη διάθεση! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το καλύτερο χαμόγελο σου 
και απλά να τολμήσεις...


To μπλε είναι το απόλυτο Καλοκαιρινό χρώμα! Η νέα Wet & Dry Sparkler For Eyes σκιά ματιών σε μια υπέροχη μπλε απόχρωση με λάμψεις No. 452 είναι αυτό που χρειάζεται.
Η σκιά απλώνεται εύκολα και αναμειγνύεται ομοιόμορφα στα βλέφαρα, ενώ οι λάμψεις χαρίζουν ένα παιχνιδιάρικο ύφος στο μακιγιάζ μας. Σίγουρα μια βάση για σκιές είναι απαραίτητη για να αναδείξει καλύτερα το χρώμα και την απόδοση της. Βέβαια μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και με βρεγμένο πινελάκι (γι'αυτό λέγεται και wet & dry) για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα.


Τα μολύβια ματιών της Erre Due είναι αγαπημένα και αποτελούν σταθερή αξία στο μακιγιάζ μας.
Έχουν εξαιρετική απόδοση χρώματος, γράφουν εύκολα σαν βούτυρο, είναι μαλακά και μπορούν να σβηστούν ομοιόμορφα, ενώ διαρκούν για αρκετές ώρες. Οι νέες αποχρώσεις Silky Pencil Eye 93 & 94 και Luxury Waterproof Pencil Eye 29 & 30 είναι υπέροχες και άκρως καλοκαιρινές. 
Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για το μακιγιάζ μας! Λίγο μολύβι στην εσωτερική γραμμή του ματιού ή σαν eyeliner στο περίγραμμα των βλεφαρίδων θα κάνει απλώς την διαφορά.


Το νέο Mirror Effect Gloss No. 20 μας τράβηξε αμέσως την προσοχή λόγο της έντονης φλούο απόχρωσης του. Έχει εξαιρετική απόδοση  χρώματος, στρώνει όμορφα στα χείλη χωρίς να κολλάει και δίνει ένα πολύ έντονο, λαμπερό και ζουμερό αποτέλεσμα.

Είναι γνωστό πως εμείς αγαπάμε τα έντονα σκούρα χείλη κυρίως το χειμώνα! Το νέο Liquid Mat Lipstick No. 105 σε έντονη μωβ απόχρωση, είναι η εναλλακτική λύση για να τολμήσουμε τα έντονα χείλη που αγαπάμε ακόμα και το καλοκαίρι. Εξαιρετική απόδοση χρώματος ενός υγρού κραγιόν, άψογο ματ τελείωμα και βελούδινο αποτέλεσμα. Σίγουρα όμως χρειάζονται πριν την εφαρμογή πολύ καλά ενυδατωμένα χείλη.


To Lasting Contour Lip 67 μολύβι χειλιών ταιριάζει με όλα τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά φούξια κραγιόν, χαρίζοντας σταθερότητα και ένταση στο χρώμα. Σχηματίζει με ακρίβεια το περίγραμμα και γεμίζοντας τα χείλη δίνει ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα.

Τα κραγιόν σε μορφή μολυβιού εμείς τα αγαπάμε γιατί είναι ευκολοφόρετα και πολυχρηστικά! Το Soft Crayon Lip & Cheek 203 έχει έντονη χρωματική απόδοση ενώ είναι μαλακό, κρεμώδες και παράλληλα ενυδατώνει τα χείλη. Επίσης εκτός από κραγιόν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως περίγραμμα χειλιών ή ακόμα και ως ρουζ για χρωματιστά μαγουλάκια.


H Xcess 3D Mascara σε μια υπέροχη δαμασκηνί-καφέ απόχρωση 06 Plum, γλυκαίνει το βλέμμα και είναι η καλοκαιρινή εκδοχή αντί της μαύρης μάσκαρα. Το βουρτσάκι της πλαστικό (εμείς τα προτιμάμε) κάνει την εφαρμογή της ομοιόμορφη, ενώ χαρίζει μήκος και όγκο στο βλέμμα διαχωρίζοντας τις βλεφαρίδες.


Για το τέλος αφήσαμε τις νέες φανταστικές και πολύ ζωηρές αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών.
Εκτός από τα άκρως καλοκαιρινά ονόματα που έχουν, κάνουν το μανικιούρ μας παιχνιδιάρικο
και χρωματιστό.
Το Last Minute 438 Havana Beach ένα τέλειο γαλάζιο, το Exclusive 250 Monkey Cool ένα υπέροχο μπλε της θάλασσας, το Beat 663 ένα παστέλ πράσινο, το Last Minute 436 Jamaica Sunset ένα φλούο πορτοκαλί και τέλος το Exclusive 248 Heart Trick ένα έντονο φούξια.
Δεν ξέρεις πιο να πρωτοδιαλέξεις!
Έχουν πολύ καλή χρωματική απόδοση, με δύο στρώσεις έχουν αποτέλεσμα όπως το μπουκαλάκι, στρώνουν όμορφα πάνω στα νύχια, ενώ στεγνώνουν σχετικά γρήγορα και η διάρκεια τους κυμαίνεται στις 4-5 ημέρες με top coat.

Αυτές ήταν οι εντυπώσεις για την νέα συλλογή της Erre Due για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014!
Μην ξεχάσεις να μας πεις στα σχόλια πως σου φαίνεται αλλά και πιο προϊόν ξεχώρισες...

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

6 σχόλια:

  1. Υπέροχα καλοκαιρινά χρώματα...η μασκαρα εχει έντονο αποτέλεσμα??
    φιλιά
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίνει χρώμα στις βλεφαρίδες όχι πολύ έντονο αλλά αυτό το γλυκό δαμασκηνί...
      Δεν κάνει μπαμ από μακριά δηλαδή ότι φοράς χρώμα απλά γλυκαίνει το βλέμμα...
      Είναι η καλοκαιρινή εκδοχή της μαύρης για εμάς!! :)

      Διαγραφή
  2. teleio to mple gia to kalokairi!

    http://www.murderonthecatwalk.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Poly wraia proionta!!! Fantastika xrwmata!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Erre Due...άρχισα να τιμάω ιδιαίτερα τα μανό τους αν και πρέπει να ρίξουν τις τιμές..από πέρυσι έχω ένα έντονο γαλάζιο μολύβι ματιών αλλά από ότι βλέπω έβγαλαν και άλλες ωραίες επιλογες..!!
    Τα νεα Liquid Mat Lipsticks τα έχω δει και από κοντά, πρέπει να είναι αρκετά ωραία! Κορίτσια, ξέρετε αν είναι ελληνική εταιρία η Erre Due?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ομορφα!!!!!!! Φανταστικα και καλοκαιρινα χρώματα!!! αυτο το ματ στο μωβακι πολυ θελω να το δοκιμασω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή