Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

15.12.13

Purely Pampering with Dove!


Η Dove είναι μια εταιρεία που δεν χρειάζεται συστάσεις, από εφηβική ακόμα ηλικία θυμόμαστε να χρησιμοποιούμε προϊόντα της για την περιποίηση της επιδερμίδας μας...
Η νέα σειρά Purely Pampering με την χαλαρωτική μυρωδιά ζεστής βανίλιας και της θρεπτικές ιδιότητες του βούτυρου καριτέ κάνει την περιποίηση της επιδερμίδας μας πραγματική απόλαυση φροντίζοντας την παράλληλα απαλά. Να ένας ακόμα λόγος για να καλομάθουμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας. Και δεν χρειάζονται να κάνεις πολλά. Αφιέρωσε μόνο λίγο χρόνο για σένα για να μετατρέψεις το σπίτι σου σε ένα πραγματικό home spa. Ένα χαλαρωτικό ζεστό μπανάκι, αναμμένα κεριά, όμορφη μουσική και αγαπημένα προϊόντα αρκούν για αναζωογονηθείς. Μόνο μην ξεχάσεις το χαμόγελο σου γιατί όπως έχουμε πει η ομορφιά πηγάζει εκ των έσω.

Η νέα σειρά της Dove Purely Pampering with Shea Butter & Warm Vanilla αποτελείται από 6 προϊόντα τόσο για την περιποίηση του σώματος και των χεριών μας. Εδώ και αρκετό διάστημα έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας μας και στο σημερινό ποστ εκτός από χαλάρωση θα βρεις και τις δικές μας εντυπώσεις...


Από την πρώτη κιόλας φορά που αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε τα προϊόντα αμέσως ξεχωρίσαμε την μυρωδιά της ζεστής βανίλιας. Ένα άρωμα ιδιαίτερο, γλυκό, απαλό που σε χαλαρώνει και προσδίδει φρεσκάδα και καθαριότητα. Να ένας ακόμη λόγος για να αγαπήσουμε ακόμη παραπάνω τα προϊόντα συν ότι είμαστε λάτρεις της βανίλιας.

Το Beauty Bar είναι ένα σαπούνακι σε μορφή μπάρας. Ουκ λίγες φορές έχουμε χρησιμοποιήσει σαπουνάκι της εταιρείας και η νέα εκδοχή με άρωμα βανίλιας μας αρέσει εξίσου πολύ. Εκτός από το θρεπτικό βούτυρο καριτέ περιέχει 1/4 ενυδατικής κρέμας γεγονός που το κάνει ιδιαίτερα απαλό, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα. Μας αρέσει να το χρησιμοποιούμε για το καθημερινό καθαρισμό του προσώπου μας ενώ στα συν του ότι είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σώμα και τα χέρια.

Το κρεμοσάπουνο για τα χέρια περιέχει εξίσου 1/4 ενυδατικής κρέμας και με πλούσια υφή καθαρίζει τα χέρια φροντίζοντας τα απαλά και αφήνοντας ένα υπέροχο άρωμα.
Σε συνδυασμό με την κρέμα χεριών τα περιποιείται και τα ενυδατώνει αφήνοντας τα απαλά και βελούδινα, και ειδικά τώρα το χειμώνα που τα χέρια μας ταλαιπωρούνται αρκετά έχει βελτιώσει πολύ την υφή τους. Επίσης είναι ιδανική για να την έχεις πάντα μαζί σου στην τσάντα σου για να περιποιείσαι τα χέρια σου όποια στιγμή θελήσεις μιας και απορροφάται άμεσα.


Επίσης η σειρά περιέχει 3 προϊόντα που απευθύνονται για την περιποίηση του σώματος και θα ξεκινήσουμε από την καθαριότητα και συγκεκριμένα το αφροντούς. Προσωπικά τα αφροντούς τα προτιμάμε λόγο της πλούσιας κρεμώδης υφής που έχουν και της Dove αποτελούν σταθερή αξία. Ειδικά της νέας σειράς με άρωμα βανίλιας μετατρέπει το μπάνιο σε ένα απόλυτο βασίλειο απόλαυσης και χαλάρωσης.

Σε συνδυασμό με την λοσιόν σώματος ενυδατώνει την επιδερμίδα αφήνοντας την απαλή με ένα υπέροχο άρωμα που διαρκεί. Προτιμάμε να την χρησιμοποιούμε καθημερινά μιας και είναι ιδανική λόγο της ελαφριάς υφής της που απορροφάται άμεσα.

Για το τέλος αφήσαμε το Body Butter που με την πλούσια υφή του ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος αφήνοντας την έξτρα απαλή και βελούδινη. Είναι ιδανικό για τις πιο ξηρές περιοχές του σώματος και παρά την πλούσια πολυτελή υφή του μας εντυπωσίασε που απορροφάται άμεσα.

Η σειρά Purely Pampering έχει επίσης 2 ακόμα αρώματα με γάλα καρύδας και πέταλα γιασεμιού & με κρέμα αμυγδάλου με ιβίσκο και ορχιδέα που σίγουρα στο μέλλον θέλουμε να δοκιμάσουμε....

Πως σου φαίνεται η νέα σειρά Purely Pampering;
Beauty μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας και την δική σου εμπειρία Dove...

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.

2 σχόλια:

  1. Υπέροχο άρωμα, απλά φανταστική σειρά!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπεροχο ποστ!!!δεν τα εχω δοκιμασει σιγουρα όμως στο μελλον θα τα δοκιμασω!!! φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή