Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

22.11.13

Το μελίσσι της Apivita στο κέντρο της Αθήνας...

Σήμερα περάσαμε μια πολύ δημιουργική μέρα στο νέο μελίσσι της Apivita στο κέντρο στης Αθήνας ή αλλιώς στο The Apivita Experience Store που βρίσκεται στο Κολωνάκι.
Σε έναν πανέμορφο χώρο που συνδυάζει ευεξία, χαλάρωση, άπλετη ηρεμία, όμορφη αισθητική και φυσικά περιποίηση και ψώνια με αγαπημένα Ελληνικά προϊόντα Apivita. Ένας χώρος που συνδυάζει τα πάντα για την γυναίκα δημιουργώντας μια απολαυστική και χαλαρωτική εμπειρία.


Οι άνθρωποι της Apivita μας καλωσόρισαν και μας φιλοξένησαν με χαρά στο νέο τους σπιτικό - μελίσσι. Με το που μπήκαμε το χώρο στολίζει μια εντυπωσιακή ελιά ενώ ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι φτιαγμένο από αληθινές κυψέλες κοσμούν τα προϊόντα της Apivita.
Για πρώτη φορά είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε αληθινή κερήθρα και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε. Φυσικά δεν παραλείψαμε να βγάλουμε πολλές φωτογραφίες για να μοιραστούμε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία μαζί σου.



Στο πρώτο όροφο oι εξειδικευμένοι φαρμακοποιοί της Apivita στο Natural Pharmacy δημιουργούν αποκλειστικά καλλυντικά με φυσικά συστατικά και αιθέρια έλαια σύμφωνα με τις προσωπικές μας ανάγκες. Ενώ στο Juicy Bee ένα πρωτοποριακό βιολογικό Juicy Bar μπορούμε να απολαύσουμε φρέσκους χυμούς, smoothies και τσάι...





Παράλληλα ένας ήσυχος χώρος με τραπέζια, άνετους πάγκους και πολλά κεριά με φανταστικές μυρωδιές (που υπήρχαν παντού) που μπορείς να χαλαρώσεις, να διαβάσεις στη βιβλιοθήκη ή και ακόμα να μπεις στο ίντερνετ (η αγαπημένη συνήθεια μιας beauty blogger μην ξεχνιόμαστε).



Ο δεύτερος όροφος ανήκει στην γνώση. H αίθουσα  Ιπποκράτης είναι το σημείο αναφοράς τόσο για την γνώση της ελληνικής φύσης και της κοινωνίας της μέλισσας, όσο και για καλλιτεχνικές εκθέσεις, πράσινες συζητήσεις και θεματικές παρουσιάσεις.



Στον επόμενο όροφο βρίσκεται το κομμωτήριο NatureΗair Studio & Barber Shop που μπορούμε να περιποιηθούμε τα μαλλάκια μας με εξελιγμένα φυσικά προϊόντα για τα μαλλιά και οικολογικές βαφές. Και για τους άντρες της παρέας δύο παλιές ξύλινες καρέκλες κουρείου προσφέρουν παραδοσιακές υπηρεσίες ανδρικής φροντίδας.


Και στο τελευταίο όροφο το Beehive SPA ένας υπέροχος χώρος σπα πραγματική κυψέλη!
Η χαλάρωση και ηρεμία που νιώσαμε μόνο που βρισκόμασταν εκεί δεν περιγράφεται...





Beauty πως σου φαίνεται το νέο μελίσσι της Apivita; Ελπίζουμε να μπορέσαμε να σου μεταφέρουμε λίγο από την εμπειρία Apivita που είχαμε. Σίγουρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το επισκεφτείς και σου προτείνουμε να απολαύσεις μία χαλαρωτική βολτούλα.

Θα κλείσουμε αυτό το ποστ με μια υπέροχη φράση που μόνο η Apivita θα μπορούσε να υποστηρίξει...

''Ωραίοι άνθρωποι για εμάς, είναι οι άνθρωποι με ωραία ψυχή και ωραίες σκέψεις''


Πολλά φιλιά,
Σοφία και Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. 

3 σχόλια:

  1. Aχ πόσο τυχερές είστε εσείς στην Αθήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο κατάστημα!
    Βρέθηκα εκεί την 1η ημέρα λειτουργίας του αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να είμαι στο event!
    τέλειες φωτο <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο ζηλεύω που δε μπορούσα να είμαι εκεί...Φαίνεται τόσο υπέροχο μέρος :)
    Και οι φωτογραφίες σας τέλειες ,πολύ καλό post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή