Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

22.5.13

Bioten Cellufight κατά της κυτταρίτιδας


Τώρα που πλησιάζει το Καλοκαιράκι για πολλές από εμάς έχει ξεκινήσει ο αγώνας κατά της κυτταρίτιδας. Ανεξαρτήτου κιλών και σωματότυπου, όλες επιθυμούμε να δείχνουμε τέλειες στην παραλία όταν θα φορέσουμε το αγαπημένο μας μαγιό...
Στον δικό μου λοιπόν αγώνα, εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ 2 προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας από την σειρά Cellufight της Bioten και σήμερα σας ετοίμασα ένα review για να μοιραστώ μαζί σας την άποψη μου.




Πρώτο προϊόν που χρησιμοποιώ είναι η 
κρέμα μασάζ κατά της κυτταρίτιδας.
Περιέχει Guarana όπου ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και αποσυμφορεί τις τοξίνες 
από τους ιστούς. 
Περιέχει επίσης θαλάσσια φύκια όπου ενεργούν επάνω στον λιπώδη ιστό μειώνοντας την όψη 
φλοιού πορτοκαλιού 
και μαύρο πιπέρι όπου με τις θερμαντικές του ιδιότητες ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία.










Και επόμενο που χρησιμοποιώ είναι το 
λάδι μασάζ κατά της κυτταρίτιδας.
Περιέχει και αυτό Guarana όπου όπως σας είπα ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και αποσυμφορεί 
τις τοξίνες από τους ιστούς. 
Περιέχει επίσης λάδι ελιάς όπου θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα επαναφέροντας 
την σφριγηλότητα του 
ενώ η βιταμίνη Ε με τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες προστατεύει την φυσική ισσοροπία της επιδερμίδας.










Η γνώμη μου:
Αυτά τα δύο προϊόντα τα χρησιμοποιώ σε συνδυασμό... 
Έχουν έντονη μυρωδιά που υπερισχύει αυτή του μαύρου πιπεριού αλλά δεν είναι καθόλου άσχημη. Όταν τα απλώσεις διακρίνεις έντονο κοκκίνισμα στην επιδερμίδα λόγο της έντονης θερμαντικής δράσης που έχουν και νιώθεις μια θερμότητα. Αυτά τα φαινόμενα βέβαια μετά από μερικά λεπτά αποχωρούν και η επιδερμίδα επιστρέψει στα φυσιολογικά της επίπεδα. 
Εγώ αυτό το κάψιμο το αντέχω αλλά βέβαια είναι στην ανεκτικότητα που έχει ο καθένας. 

Η κρέμα μόνο με δυσκολεύει λίγο στο να την απλώσω και επίσης θέλουν κάποια ώρα για να απορροφηθούν αλλά αυτό δεν το θεωρώ μείον γιατί χρειάζεται χρόνος για να δράσουν ώστε να γίνει δουλειά...
Τα έχω πάρει εδώ και αρκετό καιρό και τα χρησιμοποιώ εντατικά και έχω να πω πως έχω διακρίνει μια βελτίωση στην όψη της επιδερμίδας μου. Είναι πιο λεία και σφιχτή ενώ η όψη του φλοιού πορτοκαλιού έχει μειωθεί αισθητά. Σαφώς όμως μια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας συμβάλει στην βελτίωση παράλληλα με μια ισορροπημένη διατροφή και λίγη άσκηση αλλιώς θαύματα από μόνα τους δεν γίνονται (κακά τα ψέματα).

Τα συστατικά τους είναι φυσικά, δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν parabens, η δε τιμή τους πολύ οικονομική σε σχέση με άλλα τέτοιου είδους προϊόντα...
 Τα είχα πάρει μαζί και τα δύο σε προσφορά στα 8 ευρώ (αν δεν κάνω λάθος) και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από τα αποτελέσματα που έχω παρατηρήσει. Αξίζει σίγουρα να τους ρίξετε μια ματιά και αν τα βρείτε πιο οικονομικά ή σε κάποια προσφορά ακόμα καλύτερα.
Επίσης σε αυτή την σειρά υπάρχουν ακόμα 2 προϊόντα, ένα αποσυμφορητικό gel και μια απολεπιστική κρέμα ντους τα οποία δεν έχω δοκιμάσει. Αλλά σίγουρα στο μέλλον σκοπεύω να δοκιμάσω και το απολεπιστικό για το σώμα...

Αυτά από εμένα!
Πείτε μου στα σχόλια αν τα έχετε δοκιμάσει και πως σας φάνηκαν...
Αν θα τα δοκιμάζατε ή γενικά αν χρησιμοποιείτε κάποιο προϊόν κατά της κυτταρίτιδας και τι αποτελέσματα έχετε παρατηρήσει.

Πολλά φιλιά,
Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Τα προϊόντα έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα και είναι η προσωπική και ειλικρινή μου άποψη.

16 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτή τη σειρά της Bioten, όμως νομίζω θα δοκίμαζα την κρέμα !
    Πολύ ωραίο post κορίτσια μου
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to xrisimopoiw ki egw!prwti fora perusi to eixa agorasei auta ta 2 mazi me to scrub.Mia xara douleia kanei eidika an xrisimopoiiseis vourtsa swmatos k ian exeis upomoni kai xrono mia sto toso selofan!to xazo einai ot ieixa tromaxei tin prwti fora epeidi eixa kokkinisei kai nomiza oti itan kapoia allergia!ahaha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με σελοφάν δε το έχω δοκιμάσει αλλά μια που το ανέφερες λέω να το δοκιμάσω...Και εγώ στην αρχή είχα τρομάξει ότι κάτι έπαθα και μετά κατάλαβα ότι είναι θερμαντική!! :)

      Διαγραφή
  3. τα είχα βρει κι εγώ στην ίδια προσφορά, αλλά επειδή δεν τα πάω καλά με τα λαδάκια για το σώμα, προτίμησα ένα άλλο προϊόν κατα της κυτταρίτιδας...πάλι της bioten μέσα σε κουτί που ήταν και είχε γύρω στα 10 ευρώ...ένα πράσινο gel, δεν θυμάμαι τώρα πως λεγόταν και είναι εξίσου καλό, έχω αρχίσει να βλέπω κι εγω διαφορά...και επίσης έχω και το απολεπιστικό από την ίδια σειρά όπως αναφέρεις...δεν έχω ακόμα ολοκληρωμένη άποψη για το συγκεκριμένο, ωστόσο μπορώ να πω ότι δεν ενθουσιάστηκα και πολύ με τη δράση του...αυτά κορίτσια, σόρρυ αν σας κούρασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μας κούρασες καθόλου χαιρόμαστε να βλέπουμε μηνύματα αναγνωστών!! :) Γενικά η bioten έχει εξαιρετικά προιόντα!!

      Διαγραφή
  4. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από τη σειρά Bioten...

    Giveaway on my blog! I invite you to take part sweetie!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den xreiazomai anti-kuttaritidika!!aahha plaka kanw..
    apla nomizw oti den exoun simantika apotelesmata!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην περιμένουμε και θαυματα με μια κρέμα χρειάζεται και λίγη προσπάθεια από εμάς, κάποια διατροφή,γυμναστική, πολύ νερό για να δούμε κάποια βελτίωση!! :)

      Διαγραφή
  6. δεν το εχω δοκιμάσει αλλά μαλλον πρόκειται..νομίζω οτι δεν μπορω να απαλλαγώ απο την κυτταρίτιδα..
    (οποιος θελει πειραματοζω προιοντων κυτταριτιδας παρακαλώ επικοινωνήστε!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις εγώ έχω δει κάποια βελτίωση!! :)

      Διαγραφή
  7. καλησπερα...πηρα το gel της σειρας το οποιο υποτιθεται ειναι θερμαντικο αλλα ουτε καποιο καψιμο ενιωσα ουτε κοκκινισμα παρατηρησα..ειναι φυσιολογικο ή κανω κατι λαθος?και κατι ακομα..πηρα και το λαδι σε προσφορα ..αυτο πρεπει να το βαζω πριν ή μετα το gel??ευχαριστω εκ των προτερων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κάνεις κάτι λάθος αλλά απόλη την σειρά θερμαντική δράση έχει μονο η κρέμα, όσο για το gel δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω την άποψη μου.
      Το λαδάκι εγώ το χρησιμοποιώ αμέσως μετά σε συνδυασμό με την κρέμα.

      Διαγραφή
  8. Καλησπέρα . Χρησιμοποιώ την κρέμα μασάζ κατά της κυτταρίτιδας από πέρσι το καλοκαίρι ( με διακοπή κάποιων μηνών βέβαια ). Ενώ στην αρχή οι " προβληματικές " περιοχές κοκκίνιζαν και αισθανόμουν ένα κάψιμο , πλέον κοκκινίζουν ορισμένα σημεία μόνο.. μήπως έχετε καμιά ιδέα για το που μπορεί να οφείλετε αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τα είχα πάρει κι εγω πέρσι που τα ειχανε προσφορα μαζί ,τελείωσα την κρέμα αλλα αυτο το αναθεματισμενο το λαδι δεν στεγνωνε με τπτ και το πεταξα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το gel (στην ίδια συσκευασία με την κρέμα της φωτο).. απορροφάται ΑΜΕΣΩΣ και πιο δραστικό.. Σε συνδυασμό με το λαδάκι (αν και ο χρόνος μου δεν μου το επιτρέπει και για τα δύο, πφφφ με καταλαβαίνετε φαντάζομαι.. ) και η συχνή χρήση κάνει όντως θαύματα!! (κατά τις οδηγίες των ειδικών, πρώτα ο λάδι και μετά το gel ή η κρέμα κλπ) Έχω δοκιμάσει όλα τα σχετικά προϊόντα για κυτταρίτιδα / σύσφιξη της @bioten αλλά το Gel δεν το αλλάζω με τπτ.. και οικονομικά έτσι; Σας συνιστώ να το δοκιμάσετε και θα με θυμηθείτε!! χα χα χα .. ( Επίσης να επισημάνω, ότι όπως και εσείς αναφέρατε, επειδή είναι θερμαντικά προϊόντα.. προσοχή αν κάποια έχει θρομβώσεις!! ) Καλή συνέχεια ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή