Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

26.2.13

Review: Marrakesh products!

Hello beauties!  Τι κάνετε;
Πριν κάποιο διάστημα η εταιρεία Marrakesh είχε την καλοσύνη να μας στείλει κάποια προϊόντα της για να δοκιμάσουμε. Χρησιμοποιώντας τα λοιπόν όλο αυτό το διάστημα και έχοντας πια μια ολοκληρωμένη άποψη είπαμε να μοιραστούμε μαζί σας τις εντυπώσεις μας.

Marrakesh Oil
Ένα πραγματικό ελιξήριο για τα μαλλιά. Χωρίς υπερβολές από τα καλύτερα λαδάκια που έχουμε δοκιμάσει. Περιέχει έλαιο κάνναβης και αργκάν. Είναι αρκετά συμπυκνωμένο σαν προϊόν, έχει πολύ ωραίο άρωμα και χρειάζεται λίγη ποσότητα κάθε φορά. 
Ενυδατώνει και κάνει τα μαλλιά πιο ευκολοχτένιστα, απαλά και λαμπερά χωρίς να τα λαδώνει καθόλου (τσεκαρισμένο στα μαλλιά της Δέσποινας που είναι λιπαρά και αλλά λαδάκια 
της τα λαδώνουν αμέσως).
Οι χρήσεις του ποικίλουν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγες σταγόνες σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά για περιποίηση,  ή για προστασία από την θερμότητα πριν το πιστολάκι ή το σίδερο.

Marrakesh kaHm
Για το συγκεκριμένο προϊόν έχουμε διαβάσει θετικές και αρνητικές κριτικές γι' αυτό φροντίσαμε να ενημερωθούμε για τις οδηγίες χρήσης του για να έχουμε μια σωστή άποψη.
Είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε σωστά τα προϊόντα για να λειτουργούν σωστά 
και όπως πρέπει. 
Το Marrakesh kaHm είναι για ίσιωμα των μαλλιών με έλαιο κάνναβης, αργκάν και κερατίνη και είναι εξίσου συμπυκνωμένο σαν προϊόν και έχει πολύ ωραίο άρωμα.
Όπως γράφουν και οι οδηγίες χρήσης του μετά το λούσιμο σε σκουπισμένα μαλλιά απλώνουμε μια ποσότητα ανάλογη του μήκους των μαλλιών, ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια τους χωρίς όμως να τοποθετήσουμε παραπάνω ποσότητα απ' όσο χρειάζεται. Έπειτα ισιώνουμε με πιστολάκι και βούρτσα ανά τμήμα των μαλλιών με γρήγορες και κατά μήκος κινήσεις.
Ακολουθώντας λοιπόν όλη αυτή την διαδικασία μπορούμε να πούμε πως μείναμε ευχαριστημένες από το αποτέλεσμα. Διευκολύνει κατά πολύ και κάνει πιο γρήγορη την όλη διαδικασία του ισιώματος. Δεν λαδώνει τα μαλλιά και τα αφήνει λαμπερά και απαλά.
Τώρα όσο για την διάρκεια που έχει το ίσιωμα με το προϊόν παρατηρήσαμε πως είναι ανάλογα με το τύπο μαλλιών. Δηλαδή εννοούμε πως η Σοφία που έχει ξηρά μαλλιά και χονδρή τρίχα, το ίσιωμα κρατάει μέχρι το επόμενο λούσιμο (4-5 ημέρες σίγουρα), ενώ η Δέσποινα που έχει λιπαρά μαλλιά και πιο λεπτή τρίχα λιγότερο (2-3 ημέρες).

Edible Massage Oil
Εκτός από προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά η Marrakesh έχει και λαδάκι για μασάζ. 
Περιέχει φυτικά έλαια κάνναβης, αμυγδάλου, σταφυλόσπορου, βερίκοκου σήσαμου, δεντρολίβανου και βιταμίνη Ε. Εισχωρεί σωστά στο δέρμα ώστε να γλιστρούν τα χέρια άνετα κατά την διαδικασία του μασάζ. Σε 5 αρώματα που κάνουν την διαδικασία άκρως απολαυστική και χαλαρωτική. Απορροφάται από την επιδερμίδα και την αφήνει ενυδατωμένη και απαλή.

Hemp Lip Balm
 Βάλσαμο για την φροντίδα των χειλιών. Περιέχει κανναβέλαιο, βιταμίνη E, Jojoba, έλαιο από το δέντρο Vitellaria Paradoxa (αγγλ. Shea Tree), έλαιο καρύδας, σογιέλαιο βιολογικής καλλιέργειας και φυτικό κερί. Αφήνει τα χείλη πολύ ενυδατωμένα και μαλακά και παράλληλα τα προστατεύει από τις δύσκολες συνθήκες (όπως τώρα το χειμώνα που τα χείλη μας ξεφλουδίζουν).
Υπάρχει σε 4 υπέροχες γεύσεις, εμείς δοκιμάσαμε την Spearmint (δυόσμος) που χαρίζει μια δροσιά στα χείλη, και την Dreamsicle (μανταρίνι και δαμάσκηνο) που είναι φρουτώδης 
και γλυκιά.
Το μόνο πρόβλημα που βρήκαμε είναι στην συσκευασία του, η ροδέλα που έχει είναι ελαττωματική και δεν είναι εύκολο να βγάλεις έξω το προϊόν. Δεν το θεωρούμε όμως μεγάλωμα ελάττωμα και εμείς βρήκαμε τρόπο να αξιοποιήσουμε το προϊόν μεταφέροντας το σε ένα βαζάκι. 
Παρ' όλα αυτά η εταιρεία έχει ενημερωθεί για το πρόβλημα που υπάρχει στις συσκευασίες και θα διορθωθεί σύντομα.

Όπως θα είδατε όλα τα προϊόντα περιέχουν βιολογικής προέλευσης κανναβέλαιο (Hemp) και προτού σας φανεί περίεργο, μιλάμε για μια ειδική ποικιλία που ανήκει στην οικογένεια του φυτού της κάνναβης αλλά δεν έχει σχέση με τις ψυχότροπες ουσίες. Βρήκαμε για εσάς πλήρες και ενημερωτικό άρθρο σχετικά με το Hemp και της χρήσης του από τον Ευτύχη Μπλέτσα εδώ.

 Τα προϊόντα τους είναι 100% Vegan και Cruelty Free (φυτικά συστατικά βιολογικής καλλιέργειας που δεν δοκιμάζονται σε ζώα) και δεν περιέχουν παράγωγα πετρελαίου, θειϊκά άλατα, φθαλικούς εστέρες, παραβίνες, βαζελίνη ή λανολίνη, χρώματα, αλκοόλες ή άλλα βλαβερά συστατικά.
Μπορείτε να τα βρείτε στην επίσημη σελίδα τους marrakesh.gr

Αυτές ήταν οι προσωπικές μας εντυπώσεις σχετικά με τα προϊόντα!
Εσείς γνωρίζατε για τα Marrakesh και τις θαυματουργές ιδιότητες που έχει το έλαιο κάνναβης;
Ποια η γνώμη σας;

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ.  Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Είναι η προσωπική και ειλικρινή μας άποψη και δεν επηρεάζεται από το γεγονός ότι μας τα έστειλε η εταιρεία για δοκιμή.

13 σχόλια:

  1. den einai teleiaa egw ta exw erwteyti kai ti murwdiaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι δε τα περίμενα τόσο καλά...έως καθόλου μην σου πω... αλλά κέρδισαν μια θέση στα αγαπημένα μου!!

      Διαγραφή
  2. Κι εγώ που έχω δοκιμάσει το λαδάκι έμεινα αρκετά ευχαριστημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I'm in love! Ειδικά με το Oil...
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ είμαι ερωτευμένη με το Marrakesh kaHm αλλά κάποια με κυνηγά! :P

      Διαγραφή
  4. ta marrakesh einai agaphmena! de to suzhtw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σας κορίτσια! Κι εγώ σκεφτόμουν να αγοράσω το Marrakesh kaHm αλλά αν δεν έχω κατασταλάξει αν έχει αποτέλεσμα απο τα reviews που έχω διαβάσει. Τα μαλλιά σας είναι σπαστά ή σγουρά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα δικά μου είναι σγουρά και της Δέσποινας σπαστά!
      Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις, ζήτησε κάποιο δειγματάκι :)
      Σημαντικό είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες χρήσης και να το εφαρμόσεις σωστά...

      Διαγραφή
  6. Εμένα το λαδάκι δεν μου έκανε καθόλου δουλεια και το χρησιμοποίησα ορθότατα,το μαλλί μου είναι σπαστό και δεν ίσιωσε με πιστολάκι και στρογγυλή βούρτσα,έγραψα την κριτική μου στο blog μου και φυσικά ο υπεύθυνος της εταιρείας με πήρα να μου ζητήσει το λόγο...τραγικό,δηλαδή θέλουν να τους χαιδεύουμε τα αυτιά;φυσικά δεν μου ξαναέστειλαν γιατί θέλουν μάλλον μόνο καλά λόγια,λυπάμαι αλλά το marketing της εταιρείας είναι απαράδεκτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η προσωπική σου γνώμη. Είναι λογικό πως δεν γίνεται να ταιριάξει σε όλες ένα προϊόν. Κρίμα πάντως που δεν σε βόλεψε.
      Εμείς προσωπικά δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα με την επικοινωνία μας με την εταιρεία...
      Ίσα-ίσα που έδειξαν ενδιαφέρον για την γνώμη μας, αν κάτι δεν μας άρεσε για να καλυτερέψουν τα προϊόντα τους.
      Ευχαριστούμε που μοιράστηκες την γνώμη σου.

      Διαγραφή
    2. Να ειστε καλά κορίτσια και χαίρομαι που σας βόλεψαν,βεβαια μου υποσχέθηκαν ότι θα τα φέρουν σε κομμωτηρια στην Θεσσαλονικη για μια πιο επαγγελματικη εφαρμογή αλλα πάνε 2 μήνες και ακόμα περιμενω ενημερωση....

      Διαγραφή
  7. einai super auta ta proionta! eidika to ladaki einai ola ta lefta! k exo agapisei trela k to lip balm! :D m edosate idea tha kano k ego ena post gi'auta ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειναι εξαιρετικά εχω δοκιμάσει το ισιωτικο και είναι το μονο που είχε καλο αποτέλεσμα στα μαλλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή