Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

16.2.13

Garnier ''meet your ♥ brand'' event!

Hello beauties! Τι κάνετε;
Την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, η αγαπημένη μας Garnier διοργάνωσε ένα πολύ όμορφο event για να γιορτάσει την ημέρα αυτή μαζί μας! Το event έγινε στο ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη όπου είχαν διαμορφώσει τον χώρο κατάλληλα, με καρδιές, άνετα πουφ και πολύ χρώμα όπως αρμόζει για εκείνη την ημέρα...

Μας παρουσίασαν και μας ενημέρωσαν σχετικά με τα νέα προϊόντα που έρχονται μέσα στο 2013. Είχαμε την τύχη να τα δούμε και να τα δοκιμάσουμε κι από κοντά και πραγματικά ενθουσιαστήκαμε πολύ. Πρόκειται για φρέσκα και καινοτόμα προϊόντα που είμαστε σίγουρες πως θα ενθουσιαστείτε κι εσείς.
Ας δούμε λοιπόν τι μας περιμένει ρίχνοντας μια πρώτη ματιά σε αυτά που εμείς ξεχωρίσαμε...

Η ΒΒ cream είναι είδη αγαπημένο προϊόν πολλών (αν όχι όλων) γυναικών. Στην γκάμα λοιπόν αυτής της καινοτομίας έρχεται να προστεθεί η BB cream σε μορφή roll-on για τα μάτια. 5 σε 1, χαρίζει ομοιομορφία, φωτίζει και καλύπτει την περιοχή κάτω από τα μάτια σε μικρή συσκευασία αλλά περιέχει την συνηθισμένη ποσότητα όπως ένα κοινό κονσίλερ (7ml).

Για την φροντίδα του προσώπου, η νέες κρέμες Moisture Match σε 4 απίστευτες υφές ώστε να ταιριάξουν με τον κάθε τύπο επιδερμίδας. Χωρίς paraben, κατάλληλη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

 Η βερμούδα Bodytonic θα κυκλοφορήσει και στο χρώμα του δέρματος ώστε να είναι ιδανική και για ανοιχτόχρωμα ρούχα.

Και για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους η Bodytonic κρέμα πολλαπλής δράσης νύχτας με καφεΐνη και εκχύλισμα Ruscus υπόσχεται να αναδιαμορφώσει μηρούς, γλουτούς & κοιλιά μέσα σε 28 νύχτες χωρίς προσπάθεια. Σε τιμή έκπληξη σε σχέση με άλλες κρέμες τέτοιου τύπου που κυκλοφορούν στην αγορά.

Στην περιποίηση για το σώμα έρχεται το Ultimate Beauty Oil, λάδι για το σώμα με 4 εκπληκτικά συστατικά για λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα. Χωρίς λιπαρή σύνθεση και με υπέροχο άρωμα...

Για λαμπερά και απαλά μαλλιά το Miraculous Oil με έλαιο αργκάν. Υπέροχο άρωμα στην μεγαλύτερη και πιο οικονομική συσκευασία που κυκλοφορεί στην αγορά (8,99 τα 150ml).

Όπως είδη θα έχετε δει έχουν κυκλοφορήσει νέα Fructis Shampoo, ιδανικά για κάθε ανάγκη των μαλλιών ώστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.
Σύντομα θα ακολουθήσει και review γι' αυτά.

και νέοι, ανανεωμένοι Fructis αφροί για το styling των μαλλιών.

Για το καλοκαίρι μας περιμένει νέα σειρά Ambre Solaire που παρέχει προστασία κατά των 
Long UVA ακτίνων.

Και η αγαπημένη μας BB cream στην καλοκαιρινή εκδοχή της με αντηλιακή προστασία SPF 50 για να είμαστε όμορφες αλλά και προστατευμένες τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Αυτά σχετικά με τα νέα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν! Ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε...

Συναντήσαμε και αγαπημένες Beauty Bloggers...
Εδώ με την Makeup by Natasha V & την Μaggie Depp etf

Τέλος, η Garnier φρόντισε για μας με το Miraculous Oil & και την ΒΒ cream για τα μάτια σε συλλεκτικές συσκευασίες! Thank you so much Garnier for the gift 

Να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Garnier και την κα Μαρία Δρανδάκη για την πρόσκληση, την άψογη παρουσίαση των νέων προϊόντων και το εκπληκτικό event που είχαν ετοιμάσει 
για εμάς....
Πραγματικά περάσαμε φανταστικά!

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

1 σχόλιο:

  1. Τι ωραία που φαίνεται να ήταν !
    Αυτό το λάδι θα ήθελα να το δοκιμάσω... και η bb ματιών, τέλεια.... Περιμένω τις εντυπώσεις σας για τα προϊόντα αυτά!!!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή