Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

28.2.13

Bioten Bloggers event! 26/2

Την Τρίτη που μας πέρασε είχαμε την χαρά να παραβρεθούμε σε ένα event που διοργάνωσε η Bioten για τις beauty bloggers. Το event έγινε στο Caprice of Mykonos στο Κεφαλάρι, ένα πολύ ωραίο, χαλαρωτικό και όμορφα διακοσμημένο χώρο, διαμορφωμένο ειδικά για τις ανάγκες 
του event. 

Πήγαμε μαζί με την αγαπημένη μας Τόνια και όλη η ομάδα της Bioten μας υποδέχθηκε με χαρά και ένα μεγάλο χαμόγελο και μέχρι να ξεκινήσει η παρουσίαση απολαύσαμε ένα φανταστικό κοκτέιλ με χυμό φρούτων.

Μας παρουσίασαν και μας ενημέρωσαν σχετικά με τα νέα προϊόντα της Bioten για το 2013. Κάποια από αυτά είχαμε την ευκαιρία να τα δούμε και να τα δοκιμάσουμε κι από κοντά...

Μιλήσαμε για την καινούργια τους σειρά Genovate. Η νέα γενιά περιποίησης για αντιγήρανση και ανανέωση με την τεχνολογία Resistem, βασισμένη σε καλλιέργειες φυτικών βλαστοκυττάρων.

Ξεχωρίσαμε επίσης την σειρά BodyShape κατά της κυτταρίτιδας και των ραγάδων με την τεχνολογία Lipofirm. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και ανυπομονούμε να κυκλοφορήσει 
για να την δοκιμάσουμε.
Και όλες όσες ήμασταν εκεί λατρέψαμε το νέο γαλάκτωμα σώματος για μεταξένια λάμψη με βούτυρο κακάο & macadamia που πραγματικά μυρίζει απίστευτα.

Σημαντικό να αναφέρουμε πως με την επανακυκλοφόρηση που έγινε στα προϊόντα τους πλέον όλα είναι paraben, paraffin & colorant free και μαζί με τις συσκευασίες ανανεώσανε και το σηματάκι.

εδώ με την γλυκύτατη Τόνια που χαρήκαμε πολύ που την γνωρίσαμε κι από κοντά...

Φεύγοντας μας έκαναν δωράκι στην κάθε μία αυτό το πανέμορφο τσαντάκι που απλά το λατρέψαμε, μαζί με κάποια προϊόντα από την καινούργια σειρά Genovate που είδη έχουμε δώσει στη μαμά μας για να δοκιμάσει μιας και είναι για μεγαλύτερες ηλικίες.

Τέλος να ευχαριστήσουμε πολύ όλη την ομάδα της Bioten για την πρόσκληση, την φιλοξενία και το όμορφο απόγευμα που περάσαμε.

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

4 σχόλια:

  1. zouzounitses moy eseis egw na deitee poso xarika pou sas gnwrisa <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρέχει είδη διαγωνισμός στο blog μας για τους αναγνώστες μας!
      Μπορείς να λάβεις μέρος εδώ:
      http://sistersbeaute.blogspot.gr/2013/02/sistersbeaute-birthday-giveaway.html

      Διαγραφή
  3. Πρέπει να ήταν πολύ όμορφο event!! :)

    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή