Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

23.12.12

Review: Fit me & Master Smoky by Maybelline

Καλήμερα beauties! Τι κάνετε;
Πως τα περνάτε αυτές τις γιορτινές μέρες;

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για κάποια προϊόντα της Maybelline και αυτά δεν είναι άλλα από τις καινούργιες σειρές Fit me & Master Smoky. Πριν κάποιο διάστημα η Maybelline είχε διοργανώσει ένα bloggers event για να μας παρουσιάσουν τις καινούργιες σειρές (δες όσα συνέβησαν στο event εδώ) και είχαμε την τύχη να μας προσφέρουν τα νέα προϊόντα ώστε να τα δοκιμάσουμε και μοιραστούμε την γνώμη μας μαζί σας. Έτσι λοιπόν ετοιμάσαμε για εσάς ένα review για να σας πούμε τις εντυπώσεις που μας έχουν δημιουργηθεί...

Fit Me
Θα ξεκινήσουμε πρώτα με την σειρά Fit me. Αποτελείται από μέικ απ/κονσίλερ και πούδρα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά με την μοναδική Fit me τεχνολογία. Στη φόρμουλα τους περιέχουν ημιδιάφανη βάση και μικροχρωστικές χωρίς λάδι, κερί και fillers για ένα φυσικό αποτέλεσμα που να ταιριάζει και να αναδεικνύει τέλεια το φυσικό τόνο της επιδερμίδας.


Το μέικ απ έχει αρκετά καλή κάλυψη προς μέτρια θα λέγαμε. Απλώνεται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα χαρίζοντας ένα φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπο. 
Είναι oil free, δεν περιέχει κερί και fillers και το αποτέλεσμα που αφήνει στο πρόσωπο είναι ημιμάτ. Στην δική μας κανονική/μεικτή επιδερμίδα ταίριαξε μαι χαρά και σταθεροποιώντας το με ελάχιστη πούδρα το αποτέλεσμα είναι φυσικό και ομοιόμορφο.
Μας αρέσει πολύ και η συσκευασία του που εκτός από το πολύ όμορφο και κομψό design έχει και αντλία κάτι που είναι πολύ βολικό.
Τιμή 14,95


Το κονσίλερ καλύπτει τους μαύρους κύκλους δίνοντας μια μέτρια κάλυψη και ένα ομοιόμορφο, φυσικό αποτέλεσμα. Παράλληλα φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια και καλύπτει εξίσου πολύ καλά τυχόν κοκκινίλες, σπυράκια ή ατέλειες. 
Στρώνει επίσης πολύ ωραία στην περιοχή κάτω από τα μάτια και είναι αρκετά σταθερό θα λέγαμε καθώς δεν μαζεύει εύκολα στις γραμμές.
Τιμή 7,95


Η πούδρα έχει ελαφριά κάλυψη με βελούδινη και διάφανη υφή. Σταθεροποιεί το μέικ απ και το κονσίλερ και εξισορροπεί τυχόν γυαλάδες. Για πιο φυσικό αποτέλεσμα προτιμάμε να την χρησιμοποιούμε με πινέλο πούδρας. Και εδώ αξίζει να σημειωθεί η πολύ όμορφη και πρακτική συσκευασία της με καθρέφτη και σφουγγαράκι που είναι βολική για να την έχετε μέσα στην 
τσάντα σας.
Τιμή 12,65


Master Smoky
Για το αγαπημένο smoky εφέ στα μάτια που λίγο-πολύ όλες λατρεύουμε, η Maybelline για να μας κάνει την ζωή πιο εύκολη λάνσαρε τα μολύβια-σκιά Master Smoky.
Είναι αρκετά μαλακά, γράφουν έντονα και μπορούν να δουλευτούν εύκολα στο μάτι. 
Διαθέτουν ειδικό σφουγγαράκι που είναι πάρα πολύ βολικό και χρήσιμο για το σβήσιμο.
Γενικώς σαν ιδέα και σκέψη είναι παρά πολύ καλή και έξυπνη...
 Τώρα για να είμαστε ειλικρινής δεν μας βόλεψε ιδανικά για να κάνουμε smoky αλλά είναι μια πάρα πολύ καλή βάση για να το κάνεις και να το ολοκληρώσεις με σκιά. Επίσης μας βόλεψε ιδιαίτερα για να το χρησιμοποιούμε και ως κανονικό μολύβι στο εσωτερικό του ματιού και στην πάνω και κάτω γραμμή για να τονίσουμε τα μάτια μας.
Τιμή 7,95


Colossal Volum' Express Smoky eyes
Το απόλυτο smoky look ήρθε να ολοκληρώσει η νέα μάσκαρα Colossal Volum' Express για smoky eyes. H Maybelline δικαίως φημίζεται για τις μάσκαρα της και δεν είναι τυχαίο αυτό. 
Η συγκεκριμένη έχει μεγάλο βουρτσάκι, γυρνάει τις βλεφαρίδες και τους χαρίζει όγκο και έντονο μαύρο χρώμα κάτι που με άλλες μάσκαρα δεν έχουμε ξαναδεί. Δεν ενοχλεί τις βλεφαρίδες, της διαχωρίζει εξίσου καλά και έχει την κλασική μυρωδιά που έχουν οι μάσκαρα της Maybelline, κάτι που μας αρέσει πολύ και που θα γνωρίζετε όσες έχετε ξαναχρησιμοποιήσει μάσκαρα 
της εταιρείας. 
Τιμή 14,95

Σε γενικές γραμμές έχουμε μείνει πολύ ευχαριστημένες απ' όλα τα προϊόντα και σε άποψη ποιότητας και τιμής. Ως προς την τιμή είναι πάρα πολύ προσιτά και ως προς την ποιότητα είναι κάποια πολύ αξιόλογα προϊόντα συν τις πολύ όμορφες συσκευασίες τους.

Αυτά από εμάς!
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από τις καινούργιες σειρές; Έχετε μήπως σκοπό να δοκιμάσετε;
Πως σας φάνηκαν;

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Είναι η προσωπική και ειλικρινή μας άποψη και ότι μας πρόσφερε τα προϊόντα η εταιρεία δεν επηρεάζει την γνώμη μας.

4 σχόλια:

  1. Πολύ-πολύ όμορφο ποστ! Μπράβο κορίτσια.
    Δεν έχω χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο post! Σκεφτόμουνα να αγοράσω το μολύβι για ένα γρήγορο smoky eyes μακιγιάζ!!!
    Καλή χρονιά να έχουμε κορίτσια!!!
    Πολλά φιλιά!!!!
    xxx

    http://itsallaboutbeautybydemyfil.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμενα το μολ'υβι δε με βόλεψε κσθόλου κορίτσια!τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα είναι από τα αγαπημένα μου ειδικά στην κάτω εσωτερική γραμμή του ματιού... :)

      Διαγραφή