Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

7.11.12

Review: Lierac & Phyto products!

Hello beauties! Τι κάνετε;
Πριν κάποιο διάστημα η Lierac και η Phyto μας έστειλαν δύο όμορφα τσαντάκια με δείγματα κάποιων προϊόντων τους για να δοκιμάσουμε. Έτσι λοιπόν ετοιμάσαμε για εσάς ένα review για να σας πούμε την γνώμη μας.
Πάμε να δούμε τι μας έστειλαν και την εμπειρία που είχαμε εμείς μαζί τους;

HYDRA-CHRONO+ GREME ONCTUEUSE NOURISSANTE
Sophia says: Πολύ ενυδατική κρέμα για τις ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες. Θρέφει και ανακουφίζει την επιδερμίδα, ενυδατώνει σε βάθος. Πλούσια υφή και έχει ένα πολύ ευχάριστο άρωμα.

HYDRA-CHRONO+ BAUME GENEREUX REHYDRATANT
Despina says: Βάλσαμο ιδανικό για τις αφυδατωμένες επιδερμίδες. Προσφέρει ενυδάτωση SOS, ανακουφίζει και δροσίζει την επιδερμίδα αμέσως μετά την εφαρμογή. Η μορφή του είναι σε gel και εξίσου έχει πολύ ευχάριστο άρωμα. Κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες που παρουσιάζουν αφυδάτωση και όπως ενημερώθηκα και από την σελίδα της Lierac μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μάσκα εξπρές.

MESOLIFT SERUM
Despina says: Ορός πλούσιος σε βιταμίνες, περιέχει 15% κοκτέιλ mesolift και είναι εμπλουτισμένος με εκχύλισμα από σαγκουίνι. Δροσίζει και τονώνει την επιδερμίδα και της προσφέρει ενυδάτωση. Ελαφριά υφή που απορροφάται εύκολα. Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και για όλες τις ηλικίες. 

PHYTOJOBA & PHYTOBAUME REPARATEUR
Sophia says: Σαμπουάν για ξηρά μαλλιά(phytojoba) και μαλακτική κρέμα για ταλαιπωρημένα μαλλιά(phytobaume reparateur). Ιδανικό συνδυασμός ότι πρέπει για τα μαλλιά μου καθώς έχω ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ενυδατώνουν σε βάθος τα μαλλιά, αφήνοντας τα απαλά με ένα διακριτικό άρωμα. Το conditioner βοηθάει πολύ και στο να τα ξεμπλέκει.

*Τα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε στο φαρμακείο και οι συγκεκριμένες συσκευασίες είναι δείγματα, δεν είναι οι κανονικές.

Αυτά από εμάς...
Εσείς έχετε δοκιμάσει προϊόντα από την Lierac ή την Phyto;
Ποια η γνώμη σας;

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Ευχαριστούμε πολύ την Lierac & Phyto για την ευκαιρία που μας έδωσαν να δοκιμάσουμε τα προϊόντα τους.
Είναι η προσωπική και ειλικρινή μας άποψη.

4 σχόλια:

  1. φενονται τελειαααααα μπραβο κοριτσια xxx
    http://pinklovebeuty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τη ροζ κρεμουλα θα την δοκιμασω σιγουρα!
    δεν εχω ξαναδοκιμασει αλλα τα χαρακτηριστικα που αναφερατε ειναι αυτα που ψαχνω! φιλια χχ
    http://makeupbynatashav.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. polu wraia pragmatakia ;) <3 kai wraio review
    an 8elete -> http://allaboutgirls-giwta.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχεις βραβειάκι που θα το παραλάβεις από εδώ http://dtmakeupgirl.blogspot.gr/2012/11/4-5o.html

    :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή