Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

25.11.12

Perfumes Review: B.U, C-THRU, Antonio Banderas, Elode

Γεια σας αγαπημένες! Τι κάνετε;
Σήμερα σας ετοιμάσαμε ένα ποστ για να σας πούμε την γνώμη μας για 5 αρώματα που παραλάβαμε πριν κάποιο διάστημα από την εταιρεία Σαράντης. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την
κα Αναστασία Κυρίτση για την ευκαιρία που μας έδωσε να τα δοκιμάσουμε και φυσικά να μοιραστούμε την γνώμη μας μαζί σας...

B.U. Free Spirit
Τα Β.U. είναι πασίγνωστα αρώματα και λίγο-πολύ νομίζουμε πως όλες τα τιμήσαμε ιδιαιτέρα στα σχολικά μας χρόνια...
Όπως γράφει και στο δελτίο τύπου το Free Spirit αποτελείται από ένα πετυχημένο συνδυασμό λουλουδιών και φρούτων. Το άνθος πορτοκαλιού και αχλαδιού συναντάει το ροζ γιασεμί και τριαντάφυλλο μαζί με το λουλούδι του λώτου, για να ενωθούν με την βανίλια, μόσχο και κεχριμπάρι και να συνθέσουν μια μοναδική και χαρούμενη νότα που δεν περνάει απαρατήρητη.

Σίγουρα αυτό το άρωμα δεν περνάει απαρατήρητο!
Είναι ένα νεανικό, λουλουδάτο άρωμα που το καθιστά ιδανικό για κάθε μέρα. Χαρούμενο, δροσερό που αμέσως σου φτιάχνει την διάθεση...
Είναι eue de toilete σε μια πολύ χαριτωμένη συσκευασία των 50ml.

C-THRU Blooming
Εξίσου πασίγνωστα αρώματα και τα C-THRU!
Το άρωμα του Blooming ξετυλίγεται με φρέσκες και φρουτώδεις νότες αγρίας φράουλας, μαζί με αχλάδι και ανανά.
Στη συνεχεία την προσοχή τραβάει το άρωμα του άνθους πορτοκαλιού μαζί με αγιόκλιμα και τσάι,
ενώ η βάση περιεχέι μια λεπτή αίσθηση από σανταλόκλιμα, μόσχο και βανίλια.

Εξίσου ένα ιδιαίτερο άρωμα ιδανικό για κάθε μέρα. Πιο φρουτώδεις που ενσαρκώνει την θηλυκότητα και την κομψότητα χωρίς να το κάνει απαραίτητα βαρύ.
Eue de toilete σε συσκευασία των 30ml.

Antonio Banderas Her Secret
Το Her Secret όπως περιγράφει στο δελτίο τύπου είναι ένας συνδυασμός από εσπεριδοειδή, όπως νεράτζι και γκρέιπφρουτ, ενισχύεται από το εξωτικό ροζ πιπέρι, κάρδαμο και κανέλα. Μια πικάντικη φρεσκάδα με ένα σύγχρονο σύμπλεγμα, η οποία προέρχεται από τα φύλλα της γευστικής άγριας φράουλας.
Η φρεσκάδα από το εξωτικό λουλούδι Ylang, ο πλούτος του γιασεμιού και η απαλότητα του tuberose είναι οι πρωταγωνιστές στην καρδιά του αρώματος, προσφέροντας μια πληθωρική και γοητευτική συμφωνία, που εκπέμπει θηλυκότητα.
Η χαμηλή νότα, αποκαλύπτει την πιο παραισθησιογόνα και υπνωτική πτυχή μέσω μιας ανατολίτικης βάσης, βασισμένη στη βανίλια και τη βενζοΐνη. Νότες κεχριμπαριού και μόσχου δυναμώνουν το μυστήριο, το οποίο ακολουθείται από σανταλόξυλο, ξύλο κέδρου και πατσουλί, και δίνει ένα σαγηνευτικό trail στο άρωμα.
Είναι ένα άρωμα που όπως διαβάσετε πιο πάνω φρέσκο, πικάντικο, ανατολίτικο και άκρως αισθησιακό και σαγηνευτικό θα συμπληρώναμε!
Σχετικά είναι ένα πιο βαρύ άρωμα που με το πέρασμα της ώρας γίνεται πιο γλυκό, ιδανικό για τις πιο απογευματινές, βραδινές ώρες. 
Αυτό που μας εντυπωσίασε είναι και η διάρκεια που έχει, το βάλαμε να το δοκιμάσουμε και μετά από 6 ώρες ακόμα το μυρίζαμε.
Και αυτό eue de toilete και περιττό να σχολιάσουμε την πανέμορφη και κομψή συσκευασία του των 50ml.

Elode So Lovely
Για τη γυναίκα που ακολουθεί τα όνειρα της, αλλά με στυλ...
Ζωηρές εσπεριδοειδείς υψηλές νότες, περγαμόντο, μήλο και εξαιρετικό αχλάδι, αναδεικνύουν ένα θηλυκό λουλουδιαστό μπουκέτο από μανόλια και γλυκό αγιόκλημα. Αισθησιακά ξύλα και καθαρός μόσχος ολοκληρώνουν το μείγμα.

Υψηλή Νότα:  Αφρώδη εσπεριδοειδή , μήλο  και αχλάδι
Μεσαία Νότα:  Γιασεμί, υάκινθος και μανόλια
Βάση:  Αισθησιακά ξύλα, κέδρος, βανίλια και απαλός μόσχος

Elode Inner Code
Για τη γυναίκα που ακολουθεί τη μόδα, ή απλά η μόδα ακολουθεί αυτή...
Ένα σύγχρονο ανατολίτικο άρωμα, με ένα φρουτώδες λίτσι και φρέζια για υψηλή νότα, φέρνει ενέργεια και επανάσταση. Μια λουλουδιαστή μεσαία νότα (μανόλια και ίριδα) περιτριγυρισμένη με τζίντζερ και πιπέρι, κάνει κάθε δευτερόλεπτο της ζωής να φαίνεται σαν θαύμα.  Στη τελική νότα, μόσχος και νότες κεχριμπαριού εμπλουτίζουν το άρωμα, αφήνοντας ένα απαλό, ζεστό και γυναικείο άγγιμα.

Υψηλή Νότα:  Πορτοκάλι , φρέζια και λίτσι
Μεσαία Νότα:  Μανόλια του Ωκεανού, ίριδα, γιασεμί, τζίντζερ, πιπέρι
Βάση:  Κέδρος, κεχριμπάρι

Το So Lovely είναι ένα γλυκό, λουλουδάτο άρωμα ενώ το Inner Code είναι πιο δροσερό και ανατολίτικο. Ελαφριά και τα δύο που ξεχωρίζουν, ιδανικά εξίσου για κάθε μέρα.
Τα συγκεκριμένα είναι eau de parfum και στοιχίζουν μόλις 4.95 τα 100ml.
Μια πάρα πολύ καλή και οικονομική λύση για να μυρίζουμε πάντα όμορφες...

Γενικώς όλα τα αρώματα είναι πάρα πολύ οικονομικά και θα τα βρείτε σε καταστήματα καλλυντικών και σε μεγάλα supermarket.
Αξίζει να κάνετε μια βόλτα από κάποιο κατάστημα έστω για να τα μυρίσετε!

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα αρώματα; Ξεχωρίσατε κάποιο;
Ποια η γνώμη σας;

Πολλά φιλιά, 
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Είναι η προσωπική και ειλικρινή μας άποψη και ότι μας τα έστειλε η εταιρεία δεν επηρεάζει την γνώμη μας.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ όμορφο το post σας κορίτσια!
    Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά αλλά νομίζω ότι το c-thru θα μου πήγαινε χάρμα... που έχει βάση τη βανίλια!!! Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή