Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

8.10.12

Thank God It's Friday! by SHOP 5/10/2012

Hello beauties! Τι κάνετε;
Την Παρασκευή που μας πέρασε το concept store SHOP στην Έρμου 112A διοργάνωσε ένα event για όσους θα το επισκεπτόντουσαν εκείνη την ημέρα... 
εκτός από ειδικές εκπτώσεις που είχαν σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, μοναδικές εκπλήξεις περίμεναν τα κορίτσια εκείνη την ημέρα όπως μια σειρά από υπηρεσίες Hairstyling από τη Mod’s Hair, Makeup από τη Bobbi Brown, Nails Treatment από τα Fairynails και express φροντίδα προσώπου από τη Jurlique.

Γιατί κάθε γυναίκα της αξίζει μια ημέρα αφιερωμένη σε εκείνη για να νιώσει πιο όμορφη, πιο χαλαρή και να περιποιηθεί τον εαυτό της :)
έτσι λοιπόν πήγα με την μαμά (δυστυχώς η Δέσποινα δεν μπόρεσε να έρθει μαζί μας) κάναμε την βόλτα μας, περάσαμε ένα χαλαρωτικό απόγευμα και μαμά-κόρη αφιερώσαμε την μέρα σε εμάς...
μια άποψη από τον χώρο του SHOP...
Απολαύσαμε έναν δροσιστικό χυμό με Aloe Vera...
H Aloe Vera είναι γνωστή για τις θαυματουργές ιδιότητες της και το βρίσκω εκπληκτικό που υπάρχει ρόφημα που την περιέχει, επίσης δεν έχει συντηρητικά και ζάχαρη. Προσωπικά εντυπωσιάστηκα γιατί δεν έχω ξανά δει κάτι τέτοιο και δοκίμασα αυτόν με την φράουλα. Υπάρχει και με 4 ακόμα γεύσεις lime, σταφύλι, πεπόνι και μήλο(δεν φαίνεται στη φώτο) που θέλω να τις δοκιμάσω όλες.
Τα Fairynails περιποιήθηκαν τα νύχια μας, διάλεξα αυτό το πανέμορφο μωβ 
(που δυστυχώς δεν θυμάμαι το νούμερο)
 Η κοπέλα της Jurlique μου έκανε έναν γρήγορο καθαρισμό στο πρόσωπο και επέλεξε να μου κάνει μια απολεπιστική θεραπεία με φρούτα γιατί έχω κάποια μικρά στίγματα. Έπειτα μου έβαλε κρέμα προσώπου για την επιδερμίδα μου και ένα απίστευτο σπρέι με τριαντάφυλλο.
 Η κοπέλα στο stand της Mod's Hair μου έκανε μια πλάγια πλεξίδα και έπιασε τα μαλλιά μου. Η αλήθεια είναι πως δεν συνηθίζω να κάνω πλεξίδες αλλά μου άρεσε
το αποτέλεσμα. 
Μου έδωσε ιδέες για styling και συμβουλές για τα μαλλιά μου...
και τέλος, η κοπέλα της Bobbi Brown μου έκανε ένα γρήγορο μακιγιάζ γιατί δεν είχαμε πολύ χρόνο... Μην φανταστείτε πολλά!
Ρουζ, λίγο contouring, highlighter, μάσκαρα και ένα κραγιόν κοντά στην απόχρωση που επέλεξα στα νύχια ήταν αρκετά για να με ανανεώσουν :)

Εσείς γνωρίζετε το κατάστημα Shop; Δεν είναι πολύ όμορφο όλο αυτό που διοργάνωσε και αυτή του η κίνηση;
Περιμένουμε κι άλλες τέτοιες όμορφες Παρασκευές ''Thank God It's Friday!''

Πολλά φιλιά,
Σοφία
<3

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/10/12 23:37

    Πάρα πολύ όμορφη κίνηση! Δεν το γνώριζα. Πρέπει να ήταν πόλύ ωραία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να ήταν ωραίο event :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειοοο!!! Σοφάκι μου κουκλί σε έκαναν (όχι ότι δεν είσαιιι...)
    Κρίμα που δεν ήταν και η Δέσποινα. Την άλλη φορά!!

    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ ωραία και τα νύχια και τα μαλλιά και το μακιγιάζ!!!!κούκλα!!!αλλη φορά ενημέρωσε μας!!!πρέπει να ήταν τέλεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τον χυμο που μπορεις να το βρεις ;;; aloe vera

    ΑπάντησηΔιαγραφή