Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

11.9.12

The Body Shop: Bloggers event 5/9/2012

Χαιρετώ όλη την παρέα! Τι κάνετε;
Πως τα περάσατε το καλοκαίρι;

Σήμερα γύρισε και η Σοφία από τις διακοπές της και ύστερα από ένα γεμάτο καλοκαίρι είμαστε εδώ με γεμάτες τις μπαταρίες μας και με πολλές νέες ιδέες....

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το bloggers event του The Body Shop που έγινε την τετάρτη που μας πέρασε. Μετά από την πρώτη μας συνάντηση στο Κολωνάκι που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία (δείτε εδώ σχετικό post), αυτή την φορά το ραντεβού μας ήταν στο κατάστημα της Ν. Σμύρνης.
και φυσικά περάσαμε ακόμα πιο τέλεια... Η Δήμητρα Καλδή για άλλη μια φορά ήταν εκεί για να μας υποδεχτεί με ένα μεγάλο χαμόγελο και με όλη της την αγάπη. Έπειτα μας προσέφερε ένα δροσιστικό τσάι και μετά μας περίμεναν καινούργια προϊόντα για να τα γνωρίσουμε και να τα δοκιμάσουμε!
Για την διευκόλυνσή μας η παρουσίαση ήταν χωρισμένη σε τρία μέρη: περιποίηση προσώπου, μακιγιάζ και αρώματα.


Από την περιποίηση προσώπου ξεχώρισα το Tea Tree Pore Minimiser, που υπόσχεται στην μείωση της γυαλάδας και των διεσταλμένων πόρων αφήνοντας στην επιδερμίδα ένα ματ αποτέλεσμα. Ιδανικό για τις λιπαρές επιδερμίδες! Στην αρχή έχει λίγο έντονο άρωμα αλλά σε μερικά λεπτά χάνεται... Ευτυχώς θα έχω την ευκαιρία να το δοκιμάσω, έτσι θα επιστρέψω με τις εντυπώσεις μου :)


Έπειτα δεν γινόταν να μην αναφερθούμε στην άφιξη της νέας BB Cream All-In-One που την περίμενα πως και πως!
Μου έκανε εντύπωση που δεν μοιάζει με άλλες BB ή τουλάχιστον με αυτές που έχω δοκιμάσει... Και αυτό γιατί στην αρχή φαίνεται σαν μια απλή ενυδατική κρέμα και μόλις αρχίσεις να απλώνεις λίγη ποσότητα τότε παρατηρείς χρώμα. Στην ουσία μου εξήγησαν οι κοπέλες ότι είναι διάφανη και προσαρμόζεται στο χρώμα μας. Υπό δοκιμή και αυτή λοιπόν και επιστροφή με εντυπώσεις...



Το άλλο κομμάτι που μου έκλεψε την καρδιά είναι τα καινούργια τους αρώματα από την σειρά  Scents of the World. 5 υπέροχα αρώματα το ένα καλύτερο από το άλλο! Επίσης έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε το δικό μας μοναδικό άρωμα αναμιγνύοντας 2 από αυτά...



Από το event φυσικά δεν λείπανε κι άλλες Beauty Bloggers και YouTubers,
και χάρηκα πολύ που γνωρίσα κι άλλες κοπέλες που ενώ παρακολουθώ την δουλειά τους δεν τις γνώριζα από κοντά....
Ελπίζω σύντομα να μας δοθεί η ευκαιρία να συναντηθούμε ξανά!
Εδώ με την Βάνα από το http://glykoparamithenia.blogspot.gr/
με την Άρτεμη από το http://beautywithartemi.blogspot.gr/
και την Άννα από το http://piecesofbeautybyanna.blogspot.gr/
και εδώ με την αγαπημένη Δήμητρα Καλδή!
((Marketing & Communication Manager της εταιρείας)

Φεύγοντας μας περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη... από μια goodie bag γεμάτη με νέα πραγματάκια για να δοκιμάσουμε!

και τέλος, για άλλη μια φορά οι δράσεις της The Body Shop είναι πρωτοπόρες και αξιέπαινες, τα κέρδη από το new Dragon Fruit Lip Butter θα πάνε σε 3 τοπικές οργανώσεις:
  • Συν στο πλην,  μια ενέργεια της οργάνωσης Praxis που βοηθά τους νέους άστεγους.
  • Αρχέλων,  σύλλογος για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας.
  • Εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο Πεντέλης.
αγοράζοντας ένα lip butter ψηφίζετε την οργάνωση της προτίμησης σας, έτσι και οι 3 οργανώσεις θα βοηθηθούν αλλά εκείνη με τους περισσότερους ψήφους θα πάρει το 50% των εσόδων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα και την Σοφία (και ας μην μπόρεσε να παρευρεθεί) στην Τhe Body Shop και στην Δήμητρα Καλδή για το υπέροχο αυτό απόγευμα και την εξαιρετική φιλοξενία τους.
Περιμένω τις δικές σας εντυπώσεις... 
Έχετε δει τα νέα προϊόντα; Έχετε δοκιμάσει κάποιο;

Καλό φθινόπωρο να έχουμε...
Φιλιά πολλά, Δέσποινα

3 σχόλια:

  1. Όλα τα κορίτσια περάσατε υπέροχα από ό,τι έχω δει! Μπράβο! Έγώ έτυχε να δοκιμάσω την bb και εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ! Όταν μου τελειώσει αυτή της Garnier, θα πάρω της The Body Shop. Επίσης αυτό τον καιρό δοκιμάσω την σειρά Tee Tree....

    ΑπάντησηΔιαγραφή