Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

18.6.12

VIVA by Fergie!

Hello our beauties!
Την προηγούμενη εβδομάδα η Avon είχε την καλοσύνη να στείλει στην καθεμία μας το νέο άρωμα Viva by Fergie για να το δοκιμάσουμε...
Δεν μπορείτε να φανταστείτε την χαρά μας με το που το είδαμε! Με μεγάλη ανυπομονησία και λαχταρά ανοίξαμε το κουτί και δεν χάσαμε τον χρόνο να γευτούμε αμέσως την μυρωδιά του :)
Σας παραθέτουμε απόσπασμα από την σελίδα της Avon για τις νότες του αρώματος:
Υψηλές Νότες - Δροσερά Βότανα με μια δόση Περγαμόντο
Μια δροσερή, αναζωογονητική έκρηξη βοτάνων αιχμαλωτίζει και εντείνεται από τις ζωηρές νότες περγαμόντο.
Μεσαίες Νότες - Ακίδα Λεβάντας και Λευκός Νάρκισσος
Η φλογερή καρδιά του αρώματος αποτελείται από νότες ακίδας λεβάντας τυλιγμένες σε αναζωογονητικές νότες λευκού νάρκισσου. Ένας ασυνήθιστος και μοντέρνος συνδυασμός από λουλουδάτες νότες.
Βασικές Νότες - Vetiver, Ξύλα Suede και Musk
Το άρωμα ολοκληρώνεται με μια ανάμειξη από αισθησιακές, θηλυκές νότες και πιο τολμηρές, έντονες νότες που προσδίδουν δυναμισμό στο άρωμα. Βελούδινες νότες musk τυλίγονται με κρεμώδες ξύλινες νότες suede και γήινου vetiver, σφραγίζοντας το άρωμα με έναν αέρα δύναμης και γοητείας.


Το άρωμα είναι πολύ θηλυκό, αισθησιακό και εμπνέει δυναμισμό και γοητεία. Η ένταση του είναι η ιδανική, ούτε ελαφριά ούτε βαριά και με το πέρασμα της ώρας γίνεται πιο γλυκό και απαλό.
Η αρχική του τιμή είναι 28,50 ευρώ τα 50ml όμως στην καμπάνια 15 που θα κυκλοφορήσει θα το βρείτε με προσφορά στα 21,40 ευρώ.
*Επίσης έως τις 4 Ιουλίου έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε το νέο άρωμα της Fergie δημιουργώντας το δικό σας μοναδικό προφίλ στο www.VivaAVON.com (κάθε μέρα 3 τυχεροί κερδίζουν).

Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Ποια η γνώμη σας;
Ποια άλλα προϊόντα έχετε να μας προτείνετε από την Avon;

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το post δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Ευχαριστούμε πολύ την Avon που μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το άρωμα. Είναι η προσωπική και ειλικρινή μας άποψη και ότι μας το έστειλε η εταιρεία δεν επηρεάζει την γνώμη μας γι' αυτό.

4 σχόλια:

  1. Από τα προηγούμενα 2 αρώματα της Fergie, το 'VIVA by Fergie' είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι στα μέτρα μου τώρα το Καλοκαίρι! Γενικά αγαπάω τα αρώματα και πόσο μάλλον της Avon. Καλοφόρετο κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα άλλα 2 αρώματα της Fergie δεν τα έχουμε δοκιμάσει... όμως το συγκεκριμένο σίγουρα θα το χαρούμε τώρα το καλοκαίρι! :)

      Διαγραφή