Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

20.6.12

Avène ~ Bloggers event 14/6/2012

Hellο our beauties!
Το σημερινό post είναι αφιερωμένο στην αγαπημένη μας Avène...
Όπου με μεγάλη μας χαρά μετά από πρόσκληση που λάβαμε, παρευρεθήκαμε στο bloggers event που διοργάνωσε την Πέμπτη που πέρασε στα γραφεία τους
Pierre Fabre στην Αγ. Παρασκευή.
Η κ.Θεοδοσία Χανδρά μας υποδέχτηκε με ένα μεγάλο χαμόγελο και όλη της την ζεστασιά και αμέσως μας πρόσφερε κάτι να πιούμε για να δροσιστούμε, αφού όπως πάντα είχαμε μπερδευτεί στην διαδρομή και είχαμε αργήσει λίγο. Ευτυχώς όμως η παρουσίαση δεν είχε αρχίσει ακόμα :)

Πραγματικά όλη η ομάδα της Avène από την αρχή ήταν τόσο ευγενικοί, φιλικοί, πρόσχαροι και πρόθυμοι... μεταδίδοντας μας μια θετική αύρα και κάνοντας μας να νιώσουμε υπέροχα σαν να ήμασταν σπίτι μας!

Μέσα από εξαιρετικές παρουσιάσεις που είχαν ετοιμάσει μας μίλησαν για την εταιρεία, την ιστορία της από τον Pierre Fabre (ιδρυτή της Avène) και το μικρό του φαρμακείο στην Γαλλία, την ανακάλυψη των ευεργετικών, καταπραϋντικών και αντι-ερεθιστικών ιδιοτήτων του Ιαματικού νερού μέχρι και την  ανάπτυξη του χωριού της Avène στο Γαλλικό νότο, δίπλα στις Ιαματικές πήγες που εφοδιάζονται κατευθείαν με το Ιαματικό νερό.
Όμως δεν στάθηκαν μόνο στα βασικά! Μας μίλησαν για την φιλοσοφία και τις αξίες τους, για τις καινοτομίες που χρησιμοποιούν, για τους χώρους των εργαστηρίων τους και γιατί τα πράγματα είναι έτσι και όχι αλλιώς...
Έπειτα κάναμε ένα lunch break για να ξεκουραστούμε, όπου εκεί μας περίμενε ένας μπουφές γεμάτος καλούδια... Το πιο όμορφο ήταν που η ομάδα της Avène κάθισε μαζί μας στο τραπέζι και απολαύσαμε όλοι μαζί το φαγητό μας! Φυσικά αυτή την ευχάριστη ώρα δεν θα μπορούσε να λείπει και το γλυκάκι, έτσι λοιπόν είχαν προνοήσει για όλα με ένα πεντανόστιμο προφιτερόλ.
Στη συνέχεια περάσαμε στην αίθουσα του Ιατρικού μακιγιάζ... όπου εκεί η μακιγιέζ της εταιρείας μακιγιάρισε κάποιες κοπέλες, μας μίλησε για το διορθωτικό και δερματολογικό μακιγιάζ Couvrance που είναι κατάλληλο ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα και μας συμβούλευσε με διάφορα tips!
Ακόμα μας περίμενε ένα μεγάλο τραπέζι, γεμάτο με όλα τα προϊόντα της Avène για να τα εξερευνήσουμε και να τα ανακαλύψουμε! Τα προϊόντα της αφορούν κυρίως τα ευαίσθητα και τα πιο δύσκολα δέρματα (μη ανεκτικό και αλλεργικό δέρμα) που εμφανίζουν ακόμα και εξανθήματα, κοκκινίλες, δερματίτιδες και ερεθισμούς. Περιποιούνται και φροντίζουν  απαλά την επιδερμίδα, δεν δοκιμάζονται σε ζώα και δεν περιέχουν parabens.
η παιδική και η ανδρική τους σειρά...
Τέλος, όλη ομάδα της Avène ήταν στη διάθεση μας να μας λύσει κάθε μας απορία, να της πούμε την γνώμη μας και να της προτείνουμε νέες ιδέες...
 
Θεοδοσία και Σοφία :)
Φεύγοντας ήταν τόσο ευγενικοί που μας συνόδευσαν μέχρι την έξοδο... και μας έκαναν δωράκι ένα υπέροχο νεσεσέρ με προϊόντα για να δοκιμάσουμε!
Δείτε περισσότερα για την Avène εδώ: www.eau-thermale-avene.gr
και στην σελίδα της στο facebook:
http://www.facebook.com/EauThermaleAveneGreece

Σας ευχαριστούμε πολύ Avène για το εκπληκτικό μεσημέρι που περάσαμε μαζί σας! Ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια :)

Κορίτσια εσείς γνωρίζετε την Avène; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα της;
Αν ναι ποια είναι η γνώμη σας;

Να έχετε μια όμορφη ημέρα...
Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

6 σχόλια:

  1. Poli wraia fenonde ola !! Ti krima pou meno makria kai den mporo na erxome kai egw stis sinandiseis !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπώ την Avène! Στο παρελθόν χρησιμοποιούσα προϊόντα της αλλά τώρα πάλι ξεκίνησα. Καθημερινά χρησιμοποιώ το νερό σε σπρέυ... έχω λιπαρή, ευαίσθητη επιδερμίδα και η Avène είναι η κατάλληλη! Πολύ ωραία τα δώρα που πήρατε φεύγοντας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/6/12 15:32

    Είστε πολύ τυχερές που ήσασταν εκεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τυχερές που καταφέρατε να παρευρεθείτε!!! Φαίνεται να περάσατε τόσο όμορφα με τόσο καλή φιλοξενία!! Ελπίζω σε κάποιο επόμενο event να καταφέρω να έρθω κι εγώ! xx Menia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπώ την Avene και κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω!!
    Πρέπει να ήταν τέλειο το event..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/7/12 21:17

    ah re gamwto edw den exoume events >.> tha metakomisw athina den paei allo xaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή