Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

19.4.12

Αγαπημένα προϊόντα περιποίησης προσώπου

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε;
Ελπίζω να ξεκουραστήκατε και να περάσατε υπέροχα στις γιορτές :)
Σήμερα σκέφτηκα να σας φτιάξω ένα post με τα αγαπημένα μου προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου που τα χρησιμοποιώ πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα...
ελπίζω να σας αρέσει και να το βρείτε ενδιαφέρον ;)


Ροδόνερο - Rose Chandal
Θα ξεκινήσω με το the must αγαπημένο μου ever που μόλις το ανακάλυψα απλά ξετρελάθηκα. Πρόκειται απλώς για το γνωστό ροδόνερο που το χρησιμοποιώ ως λοσιόν προσώπου. Πραγματικά το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση είτε αν έχω μακιγιαριστεί είτε όχι, δροσίζει την επιδερμίδα μου και την αφήνει καθαρή. Όσο για την μυρωδιά του δεν έχω λόγια να την περιγράψω, άλλο να σας το λέω και άλλο να το μυρίζετε...
είναι απλά υπέροχη!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Eνυδατικό γαλάκτωμα & Aναζωογονητική λοσιόν καθαρισμού
Skin Moisture της Bioten
Θα συνεχίσω με το αγαπημένο μου ενυδατικό γαλάκτωμα και αναζωογονητική λοσιόν καθαρισμού που είναι της Bioten. Συγκεκριμένα χρησιμοποιώ για το κανονικό/μεικτό δέρμα αλλά υπάρχουν και για άλλους τύπους ώστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Περιέχουν νέκταρ κυδωνιού & vitamin E και πολύ σημαντικό δεν έχουν paraben-paraffin. Η μυρωδιά τους πολύ φρέσκια και δροσερή, το γαλάκτωμα αφαιρεί πολύ καλά το μακιγιάζ και αφήνει την επιδερμίδα πραγματικά πεντακάθαρη σε συνδυασμό με την λοσιόν αναζωογονεί, τονώνει και δροσίζει τέλεια το πρόσωπο...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Καταπραϋντικό ντεμακιγιάζ 2 σε 1 της Garnier
Άλλο ένα αγαπημένο προϊόν είναι το καταπραϋντικό ντεμακιγιάζ 2 σε 1 για πρόσωπο και μάτια της Garnier. Έχει 2 φάσεις, απομακρύνει το αδιάβροχο μακιγιάζ, χωρίς άρωμα και αλκοόλ και χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερο τρίψιμο. Κυρίως το χρησιμοποιώ για το ντεμακιγιάζ των ματιών... πάντα με δυσκόλευε η αφαίρεση μέχρι και της απλής μάσκαρα αλλά με το που ανακάλυψα αυτό το προϊόν δεν ξανά είχα πρόβλημα ποτέ. Αφαιρεί τέλεια κάθε είδους μακιγιάζ και δεν έχω κανέναν απολύτως ερεθισμό στα μάτια μου.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pure 3in1 της Garnier
Ένα πραγματικά καινοτόμο προϊόν είναι το pure 3in1 της Garnier που είναι gel + scrub + mask μαζί. Περιέχει πολύ λεπτούς κόκκους, καθαρίζει σε βάθος και δροσίζει έντονα την επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απλό καθαρισμό του προσώπου που καθαρίζει έντονα και εξαφανίζει τους ρύπους, ως απολέπιση που εξαφανίζει τα νεκρά κύτταρα για τον καθαρισμό των πόρων και ως μάσκα που μειώνει τη γυαλάδα
στην επιδερμίδα.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
κρέμα ημέρας Skin Moisture της Bioten
και τέλος, η κρέμα ημέρας που χρησιμοποιώ είναι η skin moisture της Bioten που απλώς την λατρεύω. Είναι της ίδιας σειράς με το γαλάκτωμα και την λοσιόν της Bioten που σας είπα. Περιέχει και αυτή νέκταρ κυδωνιού & vitamin E και πολύ σημαντικό δεν έχει paraben-paraffin. Η μυρωδιά της εξίσου πολύ φρέσκια και δροσερή, ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα και απορροφάται αμέσως με αποτέλεσμα να έχει ένα ματ τελείωμα.


*Επίσης πρέπει να σας πω ότι τα προϊόντα τα χρησιμοποιεί και η Δέσποινα (όχι τα ίδια με εμένα, εκείνη έχει τα δικά της :P) και είναι το ίδιο ευχαριστημένη με εμένα....
Σίγουρα συμπεριλαμβάνονται και στην δική της λίστα με τα αγαπημένα ;)

Πείτε μου την δική σας γνώμη αν τα έχετε δοκιμάσει ;)
Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα που προτείνετε;

Φιλιά πολλά :*
Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε μικρή στιγμή! ;)
Σοφία

ΥΓ. Το post δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Ο σκοπός του είναι η ενημέρωση σας και να μοιραστώ μαζί σας τα αγαπημένα μου προϊόντα.
Όλα τα προϊόντα έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα.

17 σχόλια:

  1. έχω αγοράσει κι εγώ το γαλάκτωμα της bioten και το αντίστοιχο ντεμακιγιάζ.. περιμένω να τελειώσουν τα προηγούμενα για να τα δοκιμάσω! και την κρέμα επίσης γιατί 17 ευρώ για του κορρέ το ρόδι δε νομίζω να τα ξαναδώσω...
    το ροδόνερο το χω κι εγώ, αλλά δε μπορώ να πω ότι τρελάθηκα.. όντως καθαρίζει τα υπολείμματα αλλά έχω την υποψία πως προκαλεί μια ελαφριά ξηρότητα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραία! Να τα δοκιμάσεις και να μας πεις και την δική σου γνώμη ;) Πράγματι δεν είναι για να σκορπάμε χρήματα και όλα τα προϊόντα που ανέφερα είναι πολύ οικονομικά.
      Τώρα όσο για το ροδόνερο εγώ δεν έχω κανένα θέμα ξηρότητας όμως παίζει ρόλο και η κάθε επιδερμίδα.

      Διαγραφή
  2. Το ντεμακιγιάζ 2 σε 1 της Garnier το αγαπώ!! Τα bioten τώρα έχω αρχίσει να τα ανακαλύπτω και μου αρέσουν πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου αρέσει κι εσένα! Τα προϊόντα της Bioten και εγώ το τελευταίο καιρό τα ανακάλυψα και είναι καταπληκτικά και πολύ οικονομικά ;)

      Διαγραφή
  3. Μόλις σήμερα αγόρασα την bioten για το πρόσωπο και ανυπομονώ να την χρησιμοποιήσω. Το ίδιο και το ροδόνερο (όχι αυτό που αναφέρεις παραπάνω αν και αυτό έψαχνα κι εγώ, δεν νομίζω να έχει διαφορά).
    Φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι! Άντε να τα δοκιμάσεις και περιμένουμε να μας πεις και την δική σου γνώμη... ;) φιλιά.

      Διαγραφή
  4. Από την Bioten έχω δοκιμάσει μόνο μαντιλάκια ντεμακιγιάζ και έμεινα αρκετά ευχαριστημένη!! Ήθελα να δοκιμάσω και κάποια ενυδατική αλλά δεν με βόλεψαν οι ηλικίες μου φαίνεται.. (δεν θυμάμαι ακριβώς το γιατί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως τα μαντηλάκια δεν τα έχω δοκιμάσει!
      Η κρέμα ημέρας που έχω είναι από την σειρά Skin Moisture για ηλικίες 25+ αλλά υπάρχουν και για πιο μεγάλες ηλικίες η Skin Defence και η Skin Repair με αντιρυτιδική και συσφικτική δράση...
      τώρα δεν ξέρω ποια ταιριάζει σε σένα ;)

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα!!!
    Περάστε από το blog μου, έχετε βραβείο! :)

    http://tonesesermou.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. bioten ftw!!
    Θα πάω αύριο να πάρω το ντεμακιγιάζ ματιών!Ελπίζω να είναι τόσο καλά όσο και τα υπόλοιπα της σειράς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως κι εσένα θα σου αρέσει, αφαιρεί τέλεια και πανεύκολα κάθε είδος μακιγιάζ χωρίς ερεθισμούς!
      Άντε να το πάρεις και περιμένουμε να μας πεις και την δική σου γνώμη ;)

      Διαγραφή
  7. Από την Bioten έχω δοκιμάσει μόνο τα μαντιλάκια ντεμακιγιάζ. Το αγαπημένο μου όμως από την Bioten είναι το Relaxing Body Oil με Ylang-Ylang και Λεβάντα. ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως δεν τα έχω δοκιμάσει ούτε τα μαντηλάκια ούτε το Relaxing Body Oil, πάντως θέλω να πάρω και κρέμα χεριών και σώματος από την Bioten! :)

      Διαγραφή
  8. Από τότε που κυκλοφόρησε η Bioten και στην Ελλάδα, κάτι μου έλεγε να δοκιμάσω προϊόντα της... όπως και έκανα.
    Έχω αγοράσει την Απολεπιστική κρέμα με Μέλι & κουτσούκι Βερύκοκου που είναι εκπληκτικό προϊόν και σας το συστύνω.

    Επίσης πήρα μαζί και την Θρεπτική λοσιόν Ντεμακιγιάζ ματιών με πρωτείνες βαμβακιού αλλά δυστυχώς δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη επειδή δεν καθαρίζει την μάσκαρα και γενικά το έντονο βάψιμο στα μάτια.

    Ακόμη έχω δοκιμάσει τα μαντηλάκια της Bioten και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

    Κατ' άλλα, όπως λέω συνήθως δεν με νοιάζει ιδιαίτερα ποια εταιρία είναι όσο τα προΊόντα που επιλέγω να αγοράζω να είναι στα μέτρα μου και να κάνουν ακριβώς αυτό που λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία ευχαριστώ για το σχόλιο. Εγώ από Bioten έχω δοκιμάσει μόνο τα προϊόντα που αναφέρω και σίγουρα θέλω να δοκιμάσω κι άλλα :)

      Για το ντεμακιγιάζ ματιών δεν μπορώ να σου πω την γνώμη μου δεν το έχω δοκιμάσει αλλά για δοκίμασε κι αυτό της Garnier (καταπραϋντικό ντεμακιγιάζ 2 σε 1), αφαιρεί πολύ καλά το μακιγιάζ χωρίς ερεθισμούς.
      Κι εγώ το ίδιο θεματάκι είχα με την μάσκαρα και με το συγκεκριμένο έχω μείνει κατευχαριστημένη. Το προτείνω άφοβα!

      Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Για μένα δεν έχει σημασία το όνομα της εταιρείας αλλά το προϊόν να κάνει αυτό που υπόσχεται και η τιμή του να είναι όσο γίνεται μέσα σε λογικά πλαίσια ώστε να είναι προσιτό και να το αντέχει η τσέπη μου.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος2/3/13 18:11

    λοιπόν από τα διφασικά λαδάκια για μάτια και χείλη έχω δοκιμάσει της νιβέα και της λορεάλ και είμαι εξίσου ευχαριστημένη. τα αγοράζω ανάλογα με το ποιο έχει έκπτωση. facewash παίζω ανάμεσα σε δυο. apivita, που είναι για πρόσωπο και μάτια και αφαιρεί και υπολείμματα από το μακιγιαζ. το άλλο είναι της galenic το cauteret που εξαφανίζει αμέσως όλα τα σπυράκια που μπορέι να βγάλω αλλά δεν είναι για μάτια και έτσι άλλαξα και πήγα στην apivita.
    από κρέμες ακόμα ψάχνω. ήμουν φανατική της εταιρίας germaine de capuccini. μου την προμήθευε η αισθητικός μου αλλάα κορίτσια πανάκριβη. θυμάμαι για όλη τα προιόντα μέρας νύχτας και ντεμακιαζ είχα δώσει 150 ευρώ. αλλά επίσης θυμάμαι ότι δεν εχω ξαναβρεί καλύτερα από αυτά.
    τώρα χρησιμοποιώ μια ενυδατική της κλινικ και για μάτια της κλαρενς αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη. σκραμπ ένα της bodyshop με πορτοκάλι το οποίο κάνει λέει κάτι σαν το μικροδερμοαπόξεση. κάθε φορά που το έκανα ξεφλουδιζα. epic fail. τέλος το βράδυ χρησιμοποιώ αμυγδαλέλαιο apivita. δεν βγάζει λιπαρότητα και βοηθάει πολύ στα στίγματα. αυτάααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To ροδόνερο το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό και είναι όντως εκπληκτικό.Χρησιμοποιώ επίσης κι ανθόνερο που κι αυτό έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.Όσον αφορα στα προϊόντα Garnier,έχω χρησιμοποιήσει το προϊον 3 σε 1 αλλα μου αγρίεψε την επιδερμίδα και το σταμάτησα.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή